Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  19:37

« Re: Spotreba Fabie Classic 1.4/44 kW

fesor: Mozno si nevsimol ale Lu spominal ze jazdi na Setu co je pokial viem u vas bionafta. A z predchadzajucich prispevkov som pochopil ze ma asi SDI. Takze ta spotreba moze byt realna.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  18:24

« Re: pukanie vo fabii

Soused má Sedana, "puká" mu to taky. A navíc mu vrže palubovka a něco se ozývá i z pravých předních dveří. To jsou maličkosti, které dokáží pořádně pokazit dojem z auta.
    Mimochodem. Neznám auto (jiné značky) které by byly zcela bez problémů. A různé neidentifikované zvuky vydávají také všechny auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  18:16

1,4/44kW a uvedená spotřeba? Promiň, ale myslím si, že kecáš. To tak jedině po větru, z kopce a ještě tlačíš.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  14:07

lago> řekl bych, že odpovídá firemním údajům - 6,2/4,9/4,0. Já osobně jezdím ve městě za míň, mimo město za víc. Mimo město jsem měl zatím rekord 3,4 (podle PP a při prům. rychlosti 66km/h). Při kombinaci 1/2město a 1/2 mimo mám průměr mezi tankováním vždy pod 5 l/100 (reálně, ne podle PP), to vše na Setu, tedy cca 1Kč/km.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  12:40

lago: Už jsem se tím tady kdysi chlubil. Olomouc - Nové mesto n. Váhom: Spotřeba 4,9l/100km, průměrná rychlost 63km/hod, 2 dospělí lidi + 1 dítě + batožina. Mám 1.4/44kW Comfort. Ale strašně záleží na tom, jak jezdíš - můžeš jet dost svižně a přitom ještě hodně benzínu ušetřit. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  12:33

No a samozrejme ako hovoril Octavie tak dost zalezi na tom ako sa to zabehne.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  11:34

A aka je spotreba SDI /mesto, mimo mesto/ ?
    Uz som uvazoval aj o SDI ale ten cenovy rozdiel oproti benzinu sa mi zda priliz velky.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  11:04

Příbuzný ji má - venku při 90-100km/h opravdu kolem 6 l/100km (i míň), ale ve městě se kolikrát nevejde pod 10 l/100 (podle provozu). Já jsem se s ní zatím nejel, sám mám SDI, takže nemůžu porovnávat.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  10:21

Mozem Ti akurat povedat ze po 12 000 km s 50kW Comfort je dlhodoba 6.3 l/100 km. Ked idem mimo mesto a moc to nekrvim tak medzi 5 - 5.5. Trasa Praha - TN mavam tak 6.1. A to idem po dialnici 140. Takze tipujem ze Classic bude mat spotrebu este mensiu.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  09:26

« Spotreba Fabie Classic 1.4/44 kW

1/ Moze mi niekto povedat skutocnu spotrebu Fabie 1.4/44 kW po odjazdeni aspon 10000 km ? Su tie udaje Skodovky 5,5/7,0/9,5 spravne alebo je to viac. Hlavne by ma zaujimala spotreba mimo mesto pri 90 km/hod.
    2/ Ma niekto skusenosti s LPG na Fabii 1.4 ? Aka je tam spotreba a stoji to zato ?
    Vdaka.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  08:33

« Re: Tuning Fabie 1.4 MPi

PS2 - nakych 1600, je to skoro zajete:o))
  • 00 Reagovat !

foto

04.09.01  08:14

« Porovnanie Peugeot 206, Clio a Fabia

V dnesnej Pravde je malicke porovnanie tychto 3 auticiek ( [odkaz] )Je tam este prehlad vybavy zakladnych modelov a moznost otvorit debatu na tuto temu. Celkovo mam pocit, ze autor to pisal bez toho, aby sa vo vsetkych 3 modeloch aspon nechal odviezt.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  17:10

« Re: pukanie vo fabii

Diki za napady. Poskusam to a dam vediet ako som dopadol.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  15:04

vici: kolik už máš naježděno po úpravě?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  14:50

torotuning:moje rec!:o)Ty mas Facko 1450? vici@centrum.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  14:19

« Re: Sklamanie z Fabie

Suhlasim s tebou. Vidim, ze mas rovnaky nazor na servisakov ako ja. Neviem ci nechodia na skolenia, brutalna sila vsak vsetko vyriesi.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  13:46

Ještě k těm vrzáním: Nevím jakou máte zkušenost vy, ale v zimě to při přejezdu velkých nerovností, nejlépe se to dá přirovnat k přejezdu spících policajtů, pěkně vrže na přední nápravě. Je to fakt super zvuk, blížící se ke staré vrzající posteli. V sevisu si s tím nevěděli rady. Jen zima přestala, vrzání bylo pryč. Jsou to maličkosti, ale mě to fakt rozčiluje.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  13:41

Neházet do stejného pytle: Já jsem vyzkoušel dva servisi: Stejný výsledek a postup je asi následovný: Jako nový zákazník se Vám klaní k podlaze a to nemluvím o koupi auta. Vymění Vám co je opravdu v záruce, ale nic navíc. Když je tam člověk pořád, kvůli jedné věci a oni si s tím nevědí rady, tak to skončí tak, že si člověk připadá už blbě, že po nich něco vůbec chce. Ale to nic, to jsou zkušenosti ze severočeského kraje, takže jinde to může být lepší. Takže, neházím všechny do jednoho pytle.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  13:08

Stejné "skřípění" ve středové části palubky mě také již dost irituje - a je pravda, že ranou se to zlepší jen na chvíli a časem je to stále horší...
  • 00 Reagovat !

foto

03.09.01  12:59

« ?

No tak sami tady na tu Fabii nadáváte a když někdo trochu přitvrdí,tak jste z toho hysterický...Nechápu vás.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…