Škoda Fabia
« Re: pukanie vo fabii
Soused má Sedana, "puká" mu to taky. A navíc mu vrže palubovka a něco se ozývá i z pravých předních dveří. To jsou maličkosti, které dokáží pořádně pokazit dojem z auta.
Mimochodem. Neznám auto (jiné značky) které by byly zcela bez problémů. A různé neidentifikované zvuky vydávají také všechny auta. -
« Re: Spotreba Fabie Classic 1.4/44 kW
lago> řekl bych, že odpovídá firemním údajům - 6,2/4,9/4,0. Já osobně jezdím ve městě za míň, mimo město za víc. Mimo město jsem měl zatím rekord 3,4 (podle PP a při prům. rychlosti 66km/h). Při kombinaci 1/2město a 1/2 mimo mám průměr mezi tankováním vždy pod 5 l/100 (reálně, ne podle PP), to vše na Setu, tedy cca 1Kč/km. -
« Re: Spotreba Fabie Classic 1.4/44 kW
lago: Už jsem se tím tady kdysi chlubil. Olomouc - Nové mesto n. Váhom: Spotřeba 4,9l/100km, průměrná rychlost 63km/hod, 2 dospělí lidi + 1 dítě + batožina. Mám 1.4/44kW Comfort. Ale strašně záleží na tom, jak jezdíš - můžeš jet dost svižně a přitom ještě hodně benzínu ušetřit. ;-) -
« Re: Spotreba Fabie Classic 1.4/44 kW
Mozem Ti akurat povedat ze po 12 000 km s 50kW Comfort je dlhodoba 6.3 l/100 km. Ked idem mimo mesto a moc to nekrvim tak medzi 5 - 5.5. Trasa Praha - TN mavam tak 6.1. A to idem po dialnici 140. Takze tipujem ze Classic bude mat spotrebu este mensiu. -
« Spotreba Fabie Classic 1.4/44 kW
1/ Moze mi niekto povedat skutocnu spotrebu Fabie 1.4/44 kW po odjazdeni aspon 10000 km ? Su tie udaje Skodovky 5,5/7,0/9,5 spravne alebo je to viac. Hlavne by ma zaujimala spotreba mimo mesto pri 90 km/hod.
2/ Ma niekto skusenosti s LPG na Fabii 1.4 ? Aka je tam spotreba a stoji to zato ?
Vdaka. -
« Re: Sklamanie z Fabie
Ještě k těm vrzáním: Nevím jakou máte zkušenost vy, ale v zimě to při přejezdu velkých nerovností, nejlépe se to dá přirovnat k přejezdu spících policajtů, pěkně vrže na přední nápravě. Je to fakt super zvuk, blížící se ke staré vrzající posteli. V sevisu si s tím nevěděli rady. Jen zima přestala, vrzání bylo pryč. Jsou to maličkosti, ale mě to fakt rozčiluje. -
« Re: Sklamanie z Fabie
Neházet do stejného pytle: Já jsem vyzkoušel dva servisi: Stejný výsledek a postup je asi následovný: Jako nový zákazník se Vám klaní k podlaze a to nemluvím o koupi auta. Vymění Vám co je opravdu v záruce, ale nic navíc. Když je tam člověk pořád, kvůli jedné věci a oni si s tím nevědí rady, tak to skončí tak, že si člověk připadá už blbě, že po nich něco vůbec chce. Ale to nic, to jsou zkušenosti ze severočeského kraje, takže jinde to může být lepší. Takže, neházím všechny do jednoho pytle.