Škoda Fabia
« Koupě Fabie ....
Vím, že už se tady o tom psalo, ale přesto chci alespoň radou pomoci těm, kteří uvažují o koupi Fábie. Jedná se o výbavu navíc, kterou prodejce přidá k zakoupenému vozu zdarma. Já sám jsem z Ostravska a před koupí Fábie jsem prošel několik autosalónů abych si udělal obrázek a musím říct, že až na jednu vyjímku jsem byl mile překvapen. Všude se prodejci chovali vstřícně a ochotně. Na otázku co u nich dostanu navíc, když si vůz koupím právě u nich odpovídali, že u leasingu pojištění zdarma apod. Na to jsem jim odpověděl, že ano, ale to nabízejí všichni. Poté mi nabídli výbavu v hodnotě cca 7 000,-kč zdarma dle výběru např Construct, nebo rádio. Jeden z prodejců nabídnul dokonce 10 000,-, ale za starou Felicii na protiúčet nabídl méně než ostatní.
Uvažte sami nakonec jsem vybral tuto nabídku:
Felicia 1,6, r.v.96 najeto 76 000 km nabídli mi 145 000 Kč,- na protiúčet a do nového vozidla mi namontovali Construct zdarma. Koupil jsem Fábii sedan 1,4 16v ve výbavě Comfort. V porovnání s Felicií má slabší spodek, ale v otáčkách je živější, motor má kultivovanější běh, nádherný zvuk a spotřebu zatím asi o litr nižší. Převodovka jde jako po másle a podvozek nebudu popisovat to by bylo asi nošení dříví do lesa, zatím maximální spokojenost. -
« Re: VW Golf Combi
Je trochu tichsi ale mozno preto ze to asi neni 74kW TDI ale menej, tak okolo 60kW by som tipoval podla toho ako to ide, neviem presne. Ale hrozne dlho sa zohrieva, kym zajdem z domu do roboty (cca 10km) tak sa ledva zohreje na 90 stupnov ale je mozne ze je nieco pokazene lebo je to firemne auto na ktorom jazdi viac ludi, ja ho mam od skoncenia pracovnej doby do zacatia, cez den ho jazdi ani neviem kto. -
« VW Golf Combi
Zdravim, jeden postreh. Som na sluzobke v Nemcku na 3 tyzdne a dostal som VW Golf Combi. Akoze super auto, TDI, plna vybava (chybaju mi elektricke vonk. zrkadla). Ale vzadu veru nie je o moc miesta ako vo Fabii, to som bol prekvapeny. Len tolko a zdavym domov.