Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

10.09.01  09:44

« Re: Octavia 2002

matuS: Tam mam registrovane auto lebo tam mam trvaly pobyt ale od '89 (ked ratam aj studium) zijem v BA.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.01  07:27

« Re: spotreba

Smarty,k cemu je ten KN kit dobrej...
  • 00 Reagovat !

foto

09.09.01  09:51

« Koupě Fabie ....

Vím, že už se tady o tom psalo, ale přesto chci alespoň radou pomoci těm, kteří uvažují o koupi Fábie. Jedná se o výbavu navíc, kterou prodejce přidá k zakoupenému vozu zdarma. Já sám jsem z Ostravska a před koupí Fábie jsem prošel několik autosalónů abych si udělal obrázek a musím říct, že až na jednu vyjímku jsem byl mile překvapen. Všude se prodejci chovali vstřícně a ochotně. Na otázku co u nich dostanu navíc, když si vůz koupím právě u nich odpovídali, že u leasingu pojištění zdarma apod. Na to jsem jim odpověděl, že ano, ale to nabízejí všichni. Poté mi nabídli výbavu v hodnotě cca 7 000,-kč zdarma dle výběru např Construct, nebo rádio. Jeden z prodejců nabídnul dokonce 10 000,-, ale za starou Felicii na protiúčet nabídl méně než ostatní.
    Uvažte sami nakonec jsem vybral tuto nabídku:
    Felicia 1,6, r.v.96 najeto 76 000 km nabídli mi 145 000 Kč,- na protiúčet a do nového vozidla mi namontovali Construct zdarma. Koupil jsem Fábii sedan 1,4 16v ve výbavě Comfort. V porovnání s Felicií má slabší spodek, ale v otáčkách je živější, motor má kultivovanější běh, nádherný zvuk a spotřebu zatím asi o litr nižší. Převodovka jde jako po másle a podvozek nebudu popisovat to by bylo asi nošení dříví do lesa, zatím maximální spokojenost.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.01  09:25

Kit primeho sani KN...

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 08.09.01  23:09

« TDI vo Fabii a Golfe

Ja jazdim v Golfe IV TDI 81 kW a skusal som aj Fabiu TDI. Zda sa mi subjektivne zivsia (ako keby mal golf nieco tazke v kufri) ale Fabia je o trochu hlucnejsia. Ma taky ostrejsi chod.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.01  13:04

« Re: pukanie vo fabii

S tímto problémem,jsem se trápil asi 2 měsíce,kompletně jsem odstrojil zadní část vozu a pořád nic, nakonec pomohlo přebodování svarů v příčce pod zadním platem v autorizovaném servisu.Od té doby je klid.Připomínám, že se jedná o fabii sedan
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.01  23:06

« střešní nosič fabia combi

Mám Fabia combi bez hagusů. Poraďte prosím jaký je vhodný střešní nosič a kde a za kolik ho koupit (Praha).
    Díky za rady.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 07.09.01  19:37

slavos ty si z rimavskej soboty? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.01  17:41

huf: Ja mam RS. Ale na SPZ ci ako sa to teray vola ... (EVC - myslim) :o)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.01  13:34

Aký to máš filter ?
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.01  13:00

« spotreba

Fabia 1.4 16V 74kw, Stuttgart-Amberg, prumerna rychlost 103kmh, a spotreba 6,4.. myslim ze dost slusny a ze ten filtr udelal se spotrebou ve vyssich otackach svoje
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.01  11:28

Howard - niekde si sa chvalil ze mas RS. Ja pisem o zakladnom modeli, kolko je zmien v zalkadnom modeli?
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 06.09.01  17:07

to luf: Cena uz se zvysovat nebude (alespon v Cesku), protoze MR 2002 se prodava uz od konce kvetna (jeden mam). Tech zmen je vice nez jen to zrcatko a rozdil byl 10tis. Mel jsem moznost vyberu a chtel jsem samozrejme uz MR 2002.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.01  12:44

« Re: VW Golf Combi

Je trochu tichsi ale mozno preto ze to asi neni 74kW TDI ale menej, tak okolo 60kW by som tipoval podla toho ako to ide, neviem presne. Ale hrozne dlho sa zohrieva, kym zajdem z domu do roboty (cca 10km) tak sa ledva zohreje na 90 stupnov ale je mozne ze je nieco pokazene lebo je to firemne auto na ktorom jazdi viac ludi, ja ho mam od skoncenia pracovnej doby do zacatia, cez den ho jazdi ani neviem kto.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.01  10:48

« Re: VW Golf Combi

zdar slavos, takze uz ziadne "TDI=traktor" ? Ako je to s hlukom a pod. v porovnani s TDI Fabiou ?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.01  09:59

Ako som si to tak presiel, pre lacnejsie verzie je jedinou zmenou velke prave zrkadlo, takze cena noveho modeloveho roku pojde cca o 20tis hore :-(
  • 00 Reagovat !

foto

06.09.01  09:34

« VW Golf Combi

Zdravim, jeden postreh. Som na sluzobke v Nemcku na 3 tyzdne a dostal som VW Golf Combi. Akoze super auto, TDI, plna vybava (chybaju mi elektricke vonk. zrkadla). Ale vzadu veru nie je o moc miesta ako vo Fabii, to som bol prekvapeny. Len tolko a zdavym domov.
  • 00 Reagovat !

foto

06.09.01  08:07

« Octavia 2002

Na stránkach skoda-auto písu o doplnkoch resp. zmenách na Octávie mod. rok 2002. Celkom zaujímevé. Som zvedavý na zmeny vo Fábii. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.01  19:57

Úplně po stranách asi tak 15cm svisle od sebe. Já jsem to viděl v karosárně rozebrané, takže se musím sám podívat, kde jsou, respektive pod čím.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.01  18:49

Kde přesně jsou ty šrouby? Jak se dostanu k tomu "bazmeku"? Prosil bych "polopatistický" (tj.podrobný) postup. Dik
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…