Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  16:06

« Re: Fabia Junior

Že je to auto na *. Ne, fakt, to je výsměch. za 1/4 milionu takovou mrchu.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  15:43

« Fabia Junior

Právě jsem četl na idnes zprávu z Franfurtu, že bude na trh uvedena Fabia Junior 1.0 37kW za 249900 Kč (1.4 +10000Kč), bez stav.volantu, bez posilovače a dalších vymožeností (airbag?). Co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  15:42

« Re: to smarty

No uvidim, me se spis nezda to ze to pri minimalnim pootoceni toho regulatoru zacne foukat uplne horkej vzduch... otestuju
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  15:22

« Re: Fabia Combi II.

McStinger: Myslím to tak, že mezi Fábií a Ibizou je příliš velký kvalitativní rozdíl (ve prospěch Fábie). Jinak samozřejmě můžeš porovnávat co chceš. Třeba šlapací auto s F1 :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  15:07

fesor> Dobre, tak mi ale prosim ta povedz _dovod_, preco su tie dve auta neporovnatelne? S Cordobou by to bolo OK? Alebo mi povedz nejake ine auto, s ktorym mam Fabiu porovnat.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  14:40

Opakuju, srovnáváš nesrovnatelné. Srovnávat Fábii s Ibizou, to je jako když porovnáš Ibizu s Trabantem (trochu přeháním, oba jsou to ale malé vozy, Traboš má určitě nějaké výhody - nekoroduje,...).
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  12:53

« to smarty

No ono taky, obzvlášť u nových aut, když dlouho nepožíváš topení a poté jej zapneš, chvilku pěkně smrdí. Není to toto?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  12:37

« Re: Divnej smrad

Hmm zahulem to neni. Dneska jsem to detekoval po 5ti km jizdy rano z toho 2km jsou z kopce bez plynu :-) Jakmile jsem zastavil, citil jsem to. Neco jako spalenej benzin (vyfukove plyny). Ale taky jsem detekoval ze kdyz otocim regulaci teploty vzduchu (bez AC) a dam to jenom kousicek nad tech 18 stupnu, tak to zacne okamzite poustet do kabiny horkej vzduch... Mam takovej pocit, ze mi v autoservisu neco zkurvili ve vetrani, kdyz mi rozdelavali palubku kvuli tomu vrzani...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  12:29

fesor> To je tak, ked niekto cita napisane inac. Citujem sam seba:"Porovnavat budem s mojou Ibizou, kedze je to auto najblizsie Fabii z aut, s ktorymi som hodne najazdil". Ak chces, mozem Fabiu porovnat s Alfou 164, ked s Ibizou nie. Stojim si za tym, ze Ibiza ma lepsie jazdne vlastnosti, nez Fabka Combi. Mam na nej najazdene cez 30kkm a ked som prehnal Fabiu po mne notoricky znamych trasach, obcas som sa cudoval. O sedackach som nepisal, ze su nepohodlne. Sedi sa dobre. Len sa potom nemozem hybat.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  11:33

« Re: Fabia Combi I.

McStinger: Nemusis mi verit vobec nic tak ako ja tebe. A vobec sa mi nechce nic dokazovat ale kludne sa dojdi pozriet Lukasstrasse 1, Velbert, Nemecko a v tom Golfe ta povozim aj hned. A fotky plus video z Chorvatska by som ti tiez ukazal aj 3 svedkov. Ale kaslem na to lebo mi je fuk ci mi veris, viem o com pisem a zrejme aj vacsina ludi tu len nevedia o com pises ty.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  10:40

Ibiza versus Fabia? Nesrovnávej nesrovnatelné. Netvrdím, že je Fabia bez chyb, ale toto je už moc! Šcica měla Ibizu, prodala ji a koupila krátkou Fabku (já mám Sedana). Jezdil jsem s oběma a můžu říct, že je to nesrovnatelné (ve prospěch Fabie). Popisuješ nepohodlná sedadla. Chacha.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  10:21

« Re: Divnej smrad

A neni to ze spojky? Ja ji jednou dal pořádně pokouřit při několikasetmetrovým couvání do kopce po polní cestě (nešlo se otočit). Tenkrát jsem poprvé ucítil smrad, který se dá stěží k něčemu přirovnat (něco mezi pálící se umělou hmotou a ho...m). Od té doby jsem tento zápach (v podstatně menší intenzitě) cítil např. po delší cestě atd.
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.01  09:14

« Divnej smrad

V me Fabii (seriova, 74kW, dlouha) se obcas po zastaveni objevi divnej smrad. Ne ze by to zamorilo cely interier, ale ke to citit. (Neco podobnyho psal Smarty v disk. Autokomlexu.) Je to jen obcas a nejde ani popsat cemu se ten smrad podoba. Od brzd to neni, kdyz to smrdelo tak jsem obesel brdzy a ty to nebyly. Uz jsem to i reklamoval, ale v servisu na nic neprisli. Nema nekdo podobnou zkusenost?
    Kavcus
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.01  09:13

slavos> Sam to predsa pises. Okrem zadku. Ta horna hrana zadneho okna je nizko. Bavime sa o kombiku. Spatne zrkadlo som mal zle nastavene, jasne :-))) Clovece, ja ti neverim, ze mas vyssieho kolegu, ani ze si jazdil na Golfe (to si si pomylil s Oltcitom). Neverim, ze si bol minul_y_ rok v Chorvatsku so 450l boxom, ktory ma taku nizku spotrebu. Verim ti, ze si jazdil po dialnici.

Zabudol som u Fabie spomenut este slusne fungujuce ASR, nezapina okamzite, da trosku priestoru aj soferovi. Na Vectre to v lete vypinam, reaguje rychlo a parkrat som zostal stat, ked som potrebova rychlo ist :-) Celkom dobre sa mi radili rychlosti. A brzdy take neurcite, ale brzdia.

• « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 11.09.01  20:33

« Re: TDI vo Fabii a Golfe

Ja tiež dodávam, že ten plast u Golfu na spodku motora už nemám. Prvá zima - odtrhol som prvý. Druhá zima - odtrhol som druhý a povedal som DOSŤ. Už tam tretí nemám a konečne zima bez problémov. Aj tak to auto má až neuveritelne nízky spodok. Fabia je na tom lepšie.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  16:26

« to xyzz

To, že KN kit takto pomohl Fabii 1.4 16V 74kW ještě neznamená, že úplně stejně pomůže i jinému autu. Jde o to, jak je originální sání moc nedokonalé. Může se klidně i stát, že výsledek bude skoro nepatrný.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  13:01

Neverim ze kombik ma iny interier okrem zadku ako klasicka Fabia. Okrem toho sme isli do Chorvatska 4 (3 dospeli a jedno dieta 12 rocne) a mal som sedadlo dost dopredu aby sa dalo za mnou sediet. Ale so zrkadlom som problemy nemal. Ked za mnou nikto nesedi tak som rozvaleny a tiez nemam problemy so zrkadlom. Takze si vyber, bud ti neverim alebo si si ho zle nastavil. Ale ja ti neverim, kolega ma tiez Fabiu a je vyssi odomna o 2-3 cm a tiez toto cita a zrejme sa ti tiez divi.
    Ani tie sedadla ti neverim, teraz tu mam Golf dost novy, najazdil som cca 300-400km cez tento vikend a som tak v pohode ako v mojej Fabii a to mam sedave zamestnanie a chrbat dost citlivy. Tazke ani to ti neverim. Sorry.
    Co sa tyka spotreby ja som urobil Chorvatsko s tymi 4 ludmi ako som pisal PLUS 450 litrovy box na streche so spotrebou 6,2l/100km a to bolo minuli rok. Tento sme sli traja, rovnaka spotreba ale na dialnici kde nebola obmedzena rychlost som siel 140km/h (Rakusko, Slovinsko).
    A posledna vec, ked ides s kopca tak ti to ukazovala spravne, to ti verim.
    Inak ti verim aj ten podvozok, uz som pocul ze kombi sa s hatchback-om neda porovnat ze je nestabilny, nachylny na bozny vietor.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  10:29

« Re: 2 Xyzz & vencax - KN filtr

Smarty,jedna se o japonsky auto,tak proto ty obavy o ztratu zaruky,chapes?.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  09:39

slavos> Isiel si kombikom? 3cm je dost, to je priblizne tolko, kolko som sa musel zohnut, aby som videl popod horny okraj skla. Co sa tyka sedadiel, je to subjektivna vec, nehadam sa. Mam trochu problem s krizami, Fabia je po Felicii druhe auto, z ktoreho som vystupoval polamany.

ehvie> Je rozdiel ist z Trencina do Brna sam a je rozdiel ist nalozeny z dovolenky, v dazdi, silnom vetre kopcovitym terenom s castym predbiehanim kamionov na kratkych rovinkach. Ked som isiel z kopca, tak mi to ukazovalo aj 0 l/100km.

haha> haha. Cakal som od niekoho podobnu inteligentnu reakciu. Neviem, naco by mi bola.

• « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  09:17

« Re: 2 Xyzz & vencax - KN filtr

3 letou zaruku? No pokud by jsi potreboval jet na nejakou prohlidku nebo co, tak to staci odmontovat a prdnout tam zpet ten plastovej dekl a zadnou zaruku podle me neztratis
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…