Škoda Fabia
« to STAVROS
Mně jen tak nepozlobíš ;o)
Jen bych rád připomněl, že Fabka RSko má nepochopitelně přesný rychloměr a já navíc měřil 0-100 na reálnou 100km/h. Měl by sis taky zkusit, jak na tom v reálu ta Mazda je. Navíc 215/45R17 jsou menší než 205/55R16. Jo, a čipovatelnost toho Tvého motoru na 99% nebude tak efektivní jako u TDI PD. To jen na okraj. Klidně to proveď, proměř a pochlub se. -
« Re: S Octávkou TDi 66kW
stavros> jel jsem s tou silnejsi Mazdou 6 2.0 MZ-CD (100 kW) a ze by to melo 0-100 km/h za 9s, tomu neverim ani omylem. Podle mne s bidou pod 10s. Jinak se to chovalo velmi podobne jako Passat TDI-PD 96kW. Zivy auto, ale zadnej zazrak. Preci jen stejnej motor v o 200kg lehci Fabii RS je o necem jinem :-) Suma sumarum - na ty hodnoty by ses asi nedostal, pul vteriny by chybelo. -
« Re: S Octávkou TDi 66kW
marlin> no vis ... tenhle Renckovy diesel neni zadnej setrilek ani s sestikvaltem, se kterym se obvykle montuje. Ale neni to zas tak spatnej motor ... 120k. Jenze VW 1.9 TDI-PD je lepsi - uspornejsi a pritom zivejsi. Ovsem PDcko za kone a Nm navic plati vyssi spotrebou - predchozi primovstrikove VW TDI bez vysokotlakeho vstrikovani byly opravdu usporne a s tim jet za 8,5 myslim fakt skoro nejde. -
« Re: Svody od Motor-Excelu.
Mam - uz jsem to tu kdysi psal. Poznat to je celkem hodne (oproti pouze upravenem vacce, hlave, atp.). Vzroste kroutak v celem rozsahu otacek, uz neni treba podrazovat na >4 tis. ot. Take se pri shodnem stylu jizdy snizila spotreba - alespon muj dojem, spotrebu nijak pravidelne nesleduju ani nepocitam (pouze udaje z pp). Nevyhody - vyssi hlucnost pri plnem plynu, a taky jde ven katalyzator.