Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

14.02.04  12:54

« to rbaron

Bezpečnost si vybírá krutou daň...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.04  09:51

« Re: to kneza

Huf: Ty woe, a to já si s bezmála pětimetrovým kupé myslím, co mám za těžkou krávu! 1320 kg vážilo moje první pořádný auto, Opel Monza 3.0E!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.04  08:12

« to kneza

To bude tím KN Filtrem ;o)

BTW, nezměřil jsem to. Není čas. V TP mám 1320kg.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.04  23:34

To Huf: Tak tobě to vychází skoro přesně. Když jsem vložil tvé naměřené hodnoty do tabulky pro přibližné určení výkonu (z [odkaz] tak ti vychází jednou 127kW a podruhé 126 kW. A podle Cimbu je to asi 124kW. Váhu auta jsem dal 1295kg. Někdo to tady psal. Kolik vlastně RS váží? Sliboval jsi jí kdysi zvážit.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  16:17

« to kneza

Ještě jsem neudal teplotu. Bylo 18 stupňů a obsazení 2 osoby. Když pojedu sám a bude kolem nuly, budou samozřejmě časy lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  14:59

To Huf:Já mám teď čip od Sportmotor asi 122 kW a naměřil jsem dokonce 3,6s na III. stupeň 60-100km/h a 5,3s na IV. stupeň 80- 120km/h určitě to není nejpřesnější, ale měřil jsem to několikrát a tohle je průměr, tak nevím jestli je to vůbec reálný.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  14:57

Já mám teď čip od Sportmotor asi 122 kW a naměřil jsem dokonce
    3,6s na III. stupeň 60-100km/h a
    5,3s na IV. stupeň 80- 120km/h
    určitě to není nejpřesnější, ale měřil jsem to několikrát a tohle je průměr, tak nevím jestli je to vůbec reálný.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.04  13:47

« Uchytenie motoru

Chcem sa informovat, niekde som to pocul. Su problemy s uchytenim motoru na silent blokoch. Mam Fabku od r.2000 najetych 45tis. pri nerovnostiach sa mi zda ze bud tlmice alebo motor nejako divne vrže. Nestretol sa niekto z Vás s podobným problémom. Dakujem za kozde info.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.04  13:33

« Re: Kdo mi poradí s předáním leasingu???

Tzn. aby případný zájemce zaplatil celkem 250tis? Jako součet všech zbývajících splátek vč. pojištění + případné odstupné tak, aby to dohromady dalo 250tis? No, tak to nevím, spíš pochybuju. Zkus to, je to hrozně o náhodě, ale osobně tomu moc nevěřím, ta cena je hrozně blízko novým - kdo to chce, spíš vezme to úplně nové. Každopádně to bude chtít trpělivost a pevnější nervy. Už ses ptal leasingovky, kolik si řekne za ten převod, a co bude chtít od nového nájemce (no, od něj vlastně bude chtít doložit totéž, co chtěla od tebe). Hodně štěstí...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  13:10

Že na tom prodělám, tak s tím už jsem se smířil. Spíš mě zajímá KOLIK na tom tak prodělám. Jsem ochotnej dát tak 50 000,- slevu oproti původní ceně. Je to reálný?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.04  10:57

Upřímnou soustrast... Zkus najít někoho známého, co uvažuje o koupi takového auta, jestli to nepřevezme. Jinak obecně se takový zájemce hledá dost blbě - resp. takový, co to převezme za slušné peníze. Převod leasingu na někoho jiného znamená téměř vždy prodělek.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.04  10:46

« Kdo mi poradí s předáním leasingu???

Ahoj Všichi,
    kdo mi poradí s předáním leasingu? V červnu 2003 jsem si koupil novou Fabii 1,2 HTP na leasačku, teď jsem dosal firemní auto a Fabky se chci zbavit. Má nalítáno 20000km. Celková cena byla 302000,- bez leasingu. O kolik mám sundat cenu? Je o to zájem? Uvítám odkazy na stránky.
    Díky, Codel
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  15:52

« to STAVROS

Je to takové optimum. Dobré je, že stíhá podvozek. Na letních je to vyloženě bezpečné auto, které jen tak do úzkých nedostaneš.

=> Mé požadavky splňuje skvěle. Ale pořád je to jen Fabka.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  15:50

« to scuderia99

Přesně tak. Navíc, kdo ví, jak probíhá měření. Až budu mít doma M3, možná se doberu i k lepším číslům :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  14:45

« Re: to STAVROS

to Huf: no ale i tak musim pochvalit, ze je ta Fabka rychla. Holt ten kroutak dela divy.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  14:36

« Re: to STAVROS

V pruznosti 80-120 (IV.) je M3 o cca 0.8s lepsie, na III. a II. ten rozdiel bude asi o dost vacsi (hlavne na II. -> tam bude BMW vo "svojich" otackach).
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  14:29

« to STAVROS

Na jistý kvalt asi jo. Však M3 točí skoro 9000otáček. Když se válí někde u 3, tak co po ní chceš ;o)

Možná mi blbě měří mobil. Zkus totéž u své mazdy a pak poreferuj. Může to být zajímavé.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  14:24

ted nechapu Hufe, jak to tedy je? Je teda tvoje Fabie pruznejsi?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  14:02

Jenže M3 to umí na II. a III.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  13:13

BMW M3(252kW) ma 80-120(IV.) za 5,4.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…