Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: to kneza
To Huf: Tak tobě to vychází skoro přesně. Když jsem vložil tvé naměřené hodnoty do tabulky pro přibližné určení výkonu (z [odkaz] tak ti vychází jednou 127kW a podruhé 126 kW. A podle Cimbu je to asi 124kW. Váhu auta jsem dal 1295kg. Někdo to tady psal. Kolik vlastně RS váží? Sliboval jsi jí kdysi zvážit. -
« Uchytenie motoru
Chcem sa informovat, niekde som to pocul. Su problemy s uchytenim motoru na silent blokoch. Mam Fabku od r.2000 najetych 45tis. pri nerovnostiach sa mi zda ze bud tlmice alebo motor nejako divne vrže. Nestretol sa niekto z Vás s podobným problémom. Dakujem za kozde info. -
"-- skrytý --" 12.02.04 13:33
« Re: Kdo mi poradí s předáním leasingu???
Tzn. aby případný zájemce zaplatil celkem 250tis? Jako součet všech zbývajících splátek vč. pojištění + případné odstupné tak, aby to dohromady dalo 250tis? No, tak to nevím, spíš pochybuju. Zkus to, je to hrozně o náhodě, ale osobně tomu moc nevěřím, ta cena je hrozně blízko novým - kdo to chce, spíš vezme to úplně nové. Každopádně to bude chtít trpělivost a pevnější nervy. Už ses ptal leasingovky, kolik si řekne za ten převod, a co bude chtít od nového nájemce (no, od něj vlastně bude chtít doložit totéž, co chtěla od tebe). Hodně štěstí... -
"-- skrytý --" 12.02.04 10:57
« Re: Kdo mi poradí s předáním leasingu???
Upřímnou soustrast... Zkus najít někoho známého, co uvažuje o koupi takového auta, jestli to nepřevezme. Jinak obecně se takový zájemce hledá dost blbě - resp. takový, co to převezme za slušné peníze. Převod leasingu na někoho jiného znamená téměř vždy prodělek. -
« Kdo mi poradí s předáním leasingu???
Ahoj Všichi,
kdo mi poradí s předáním leasingu? V červnu 2003 jsem si koupil novou Fabii 1,2 HTP na leasačku, teď jsem dosal firemní auto a Fabky se chci zbavit. Má nalítáno 20000km. Celková cena byla 302000,- bez leasingu. O kolik mám sundat cenu? Je o to zájem? Uvítám odkazy na stránky.
Díky, Codel