Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Modelovy rok 2001 vs. 2002
Modelovy rok sa da zistit podla cisla karoserie, ktore je tiez vo vyseku na lavej stane dole celneho okna. Popis toho cisla je v novej knihe do fy. GRADA Automobily Skoda Fabia. Viem, ze je to jeden zo znakov tohto cisla (Y - 2000, 1 - 2001 adt.). Poradie tohto znaku teraz neviem. Mozem si to doma pozriet a este sa ozvem. -
« Modelovy rok 2001 vs. 2002
Dobry den,
rad bych se zeptal, jestli nevite jake jsou rozdily u Fabii
(konkretne hatchback, provedeni comfort, 1.4/50kW) modelovy rok 2001
a 2002. Ma cenu si priplatit za m.r. 2002? Slysel jsem ruzne nazory
na tento motor (50kW) a zajima me, jestli ho v novem m.r. trochu
nevylepsili (novy "firmware" v ridici jednotce apod.).
Od kdy se vlastne m.r. 2002 vyrabi a jak poznam, kdy bylo dane auto
vyrobeno?
Dekuji za postrehy
J.Kozlik -
« opet zdrazeni
Davam do placu neoficialni zpravu.
Od 7.listopadu opet zdrazeni u Skodovky.
Rozdil 20 000,- mezi Fabií Junior 1.0 a Fabií
1.4 44kW v zakladu je asi opravdu moc maly, tak
ceny vsech ostatnich modelu oproti Junioru proste zdrazi. A pry ne malo. Jeste ze uz Fabii mam.
Dneska uz bych si asi koupil za ty prachy radsi neco jinyho. Bohuzel. Uvidime, jak dlouho Skodovce
vydrzi sebevedomi.
-
« to Luf
Ja zasa tak casto na kolibu nechodim aby som si pamatal celu cestu. Su tam aj rovinky, mozno sa tam 130 da na chvilu dat. 90 hore kopcom celou cestou, no to by slo, ked si spominam teraz na tu cestu, tak tam je tusim len jedna taka zakruta asi v strede, kde je aj plechova zastavka, tam ked to zoberies v 90, tak si dobry... -
« Re: detail
skl> na slovensku je tohle normální nebo to dělá jen škodovka?
(kdybych chtěl bejt ironickej, tak poznamenám, že tam asi víc vyděláváte :-), ale protože mám spoustu slovenskejch přátel, je mi z toho akorát smutno. To je důsledek politickejch hrátek...)
PeeKaa
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!