Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
dcgsd 17.02.04 15:50
« Re: to pkod
nemyslel jsem nepresnost pristroju ale hlavne chybu zpusobenou vlivem jineho rozmeru pneu. palubni pocitac se da porovnet podle kilometrovniku na dalnici (pri jizde v jednom pruhu). Potom se porovnaji ujete kilometry podle PP a skutecne. Skutecnou ujetou vzdalenost taky rekne GPS. Jen jsem to chtel upresnit. -
« Re: to pkod
Huf: Mazdy maju posledne roky hnusne presne tachometre. Merali sme to s TomAntom stopkami na 1 kilometri (dialnicne patniky; viac merani, rozne rychlosti) a podla nich bolo tacho absolutne presne - cize realna odchylka bude minimalna ;) Ma to nevyhody - je vacsia sanca na pokutu ;)))))) -
« Re: to kneza
ty hufe, jak to tak sleduju, tak bys mne skoro udelal, na sprintu 0-100. Ja myslim, ze bych tam uz mozna musel soupnout trojku, ale do tech 100 km/h bych ti ujet mel. Takze az tam budes mit ty siroky valce, a pojedes kolem, dej vedet. Ale jen za hezkyho slunecnyho pocasi! -
« to kneza
Jasně že má. Jednak jsou o cca 3cm užší a jednak mají o 3mm menší poloměr. Jenže ty letní chcípliny Michelin Pilot Primacy nejsou taky plnohodnotné 205ky. Když ji postavím (zbyla mi taková rezerva) vedle zimní 205/45 Pirelli Snowsport, tak ta Pirellka je ve styku s vozovkou o minimálně 1cm širší ;o) Na druhé straně mé letní 215/40 CSC2 jsou o skoro 2 cm širší než ty Pirellky ;o) Mají v tom bordel ;o)
BTW, mám už objednané do zásoby pneu 225/40R16W. Mám široké ráfky, tak to testnu. Bude sranda. -
« Re: Uchytenie motoru
Sakra, sak to pocut jak na 10 rocnom starom aute. Niekde som pocul ze je problem s uchytenim motora, zatial mi to nikto nepotvrdil, zeby tlmice, nezda sa mi to. Ti skodovaci nevedia poriadne uchytit motor, do prcic co to je za firmu, kurňa. Najskôr olej v chladiacej, tesnenie hlavy valcov, ako sa to moze stat, sak to mali vymenit cele auta s peknou omluvou, paraž mizerna. Uz viacej žiadna škodovka. Pozrite sa na tie japončíky, šak to chodi samo... -
« Re: to rbaron
Huf: To je sice hezký, ale například tahle stará Chevelle ze 68. roku váží něco přes 1500 kg a je to trochu jinej kus auta, je tam osmiválec, jedno rameno na nápravě je tlustý asi tak třikrát jako u Fabie a přesto tam ta bezpečnost byla. Zmiňuju to proto, že jsem včera omylem koukal na Vanilkové Nebe a tam ji na férovku pošlou z mostu přes zábradlí. Dopadne do kamenný stěny dole (výška tak 8m + rychlost). To auto má naprosto neporušenou kabinu. Ještě ten odkaz:
[odkaz]
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!