Škoda Fabia
wolff 30.10.01 12:59
No jasně, dokud ho nerozstřelí o ježka, nebo něco jinýho. Ono když s Fabií jezdíš jak prase, tak se ani nic jinýho nedá čekat. Už se těším co zase na mne vytáhne za sprostá slova... Já jen musím říct, že sem čekal, že se mi v sobotu ozve a že si to teda rozdáme do toho kopce, aby už konečně sklapl, ale Bohužel ten srab se neozval. Takže na něj kálím. Chci aby to všichni věděli. Ještě sem se díval, jak na tom srazu nějakej blbec rozstřelil toho Peugeota(taky si magor myslel, že má nejrychlejší auto), jestli v tom chudák Huf nemá prsty. No tentokrát to mistr nad mistry zvládl.... -
« Re: Hufnagl a jeho Fabka
To bolo asi takto: Isiel som domov zo zrazu z Brna. Kusok pred buchlovickym kopcom ma predbehla nejaka fabia. Nebyt toho, ze som videl na zadnom skle velky napis "Hufnagl motorsport" tak sa na neho vyserem a necham ho tak. Lenze ja som sa nevysral a slapnul som na to. Tak sme sa chvilu nahanali. A ako som uz v predchadzajucom prispevku spominal, nahanacka skoncila, ked Huf dole kopcom predbiehal cez plnu, co ja zo zasady nerobim a namiesto nahanacky som sa celu cestu dole plandal za nejakymi dvoma... Bolo to cele take neplanovane, nahodne ale o to zaujimavejsie. -
« Hufnagl a jeho Fabka
Nazdar Hufe, musim uznat, ze ta tvoja Fabka jazdi fakt dost dobre. Inak ta nahanacka v sobotu vecer na Buchlovickom kopci bola celkom dobra. Skoda, ze tade nechodim castejsie a ze to tam tak dobre nepoznam... a ze bola uz aj trochu tma. No a ked si potom dolu z kopca predbiehal cez plnu, na to som sa na to uz fakt vysral :-) -
wolff 29.10.01 19:31
S tím palivem jestli N95, nebo N98 se bavíte jenom o tom, o čem sem už tady vedl diskuzi asi tak před rokem. Jistěže do všech 16V motorů od VW (krom 1,4 55 kW) musíte lít N98 pokud chcete mít deklarovaný výkon, parametry a životnost. Pokud to neděláte, tak Sbohem.
Takové malé šméčko na lidi od VW...
Mimochodem, při snížené živosti toho auta nemá typ paliva vliv (znatelný) na spotřebu. Ale na výkonu to musí být sakra poznat... -
Diamant 29.10.01 19:14
« Re: Fabia 1.4 16V/74kW a N95 - smarty
Myslím, že ak je použitý N95 namiesto N98 a pri vyššom výkone začína dochádzať ku klepaniu, tak to čidlo spozoruje a samozrejme sa zmení tuším zápal. Ale principiálne by to nemalo mať vplyv na výkon. Samozrejme pri maxime výkonu to už cítiť zrejme bude. -
« Re: Fabia 1.4 16V/74kW a N95 - smarty
Souhlasim se Smartym - jednou jsem okusil N98 a uz tam 95 neleju. Prodleva na plynu je mnohem mensi, motor taky lip tahne od spodu. Spotreba by byla nizsi asi o 0.5l, ale s N98 to lepsi jede a svadi k vyssi spotrebe. Navic, kdyz si date zalezet, da se najit pumpy, kde je cena N98 vyssi tak o 1kc nez 98 a to se vyplati.