Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  21:21

« Re: nesnáším

To ATX> ad.1.: a to si kde videl??? To bol nejaky sebevrah? P.S. Dosiel som dobre, vsjo fungujet :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  18:55

« Re: to Huf

wolff> Chuďátko. Zase mindráček... Bojíš se.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 31.10.01  13:37

« to Huf

Nevidím důvod proč bych měl za tebou jezdit já. Každý tady už nejméně 100x slyšel, že máš nejrychlejší škodovku všech dob, já ti říkám, že máš předraženýho angličáka (ostatně mám pravdu), tak by jsi to měl dokázat ty. Ty jsi tady dával hausnumera zrychlení(chicht podle rychloměru a stará ti to stopovala...), já ne. Prostě sem to dělat nechtěl, ale ty tvoje reklamní bludy mě prostě lezly krkem.Víc se k tomu opravdu už nemíním vyjadřovat.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 31.10.01  13:32

« Bez nadpisu

O kvalitách našich, či německých, či ještě chorvatských řidičů jsem ztratil veškeré iluze a chtíč být co nejdříve před němi je bohužel velmi špatný až ryskantní,ale bohužel v dnešních podmínkách zcela opodstatněný, zvláště v momentě, kdy za 90% nehod může ten řidič, který narazí ze zadu do ve předu jedoucího vozidla. Tudíž stále je lepší si nechat zramovat od takového magora zadek(že ti na něj ten blb sám najede), než do něj vletět sám(když ti nenadále a zcela zbatečně přibrzdí)...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 31.10.01  13:29

« Bez nadpisu

Tam co Huf předjížděl je sice vcelku přehledná silnice, ale jen do doby, kdy v protisměru pojede stejně chytrý blb jako je Huf a s poněkud silnějším a tedy i rychlejším autem...V tom případě je plná čára zcela opodstatněná...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  13:04

« Re: nesnáším

ATX> Pod toto bych se podepsal. Horší je, že jsi popsal 80% řidičů na našich cestách... :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  12:11

« nesnáším

1. Ty co se otáčejí na dálnici.
    2. Ty co si v zimě udělají průzor 10x10cm a jedou.
    3. Ty co z vedlejší vjedou bezohledně na hlavní v plném provozu a pokračují tempem náležejícímu studenému motoru.
    4. Ty co přejíždějí z pruhu do pruhu bez použití zrcátek, anebo ty co v zatáčce neudrží svůj pruh.
    5. Ty co při přejíždění kolony předjíždí rychlostí o 5km/h vyšší než li jedou přejížděná vozidla a dokážou toho za sebou "uzamčít" v protisměru za sebou. (někdo to dokonce dělá jako koníčka).
    6. Chodce "kamikadze", vrhající se z poza autobusu nebo mimo přechod, který ovšem je velmi malý kousek od místa incidentu, na druhou stranu.
    7. Cyklisty, kteří podle situace použijí chodník a podle situace silnici, čili kličkují mezi auty, potom chodník, potom přechod, potom, silnice, atd.
    8. Ty co na dálnici závodí stylem, dojedeš jej, předjedou tě, ujedou ti, zabrzdí, dojedeš je a pořád dokola a ještě se u toho tváří jako *.
    9. Ty co dělají absolutně nepředvídatelné manévry.
    10. Ty co v zimě nemají zimní pneu.
    Ostatní, pokud jsem na někoho "důležitého" nezapomněl, mě nezajímají.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  11:37

« Re: Huf a plna ciara

hmmm tak (ne)blinkrovani si uzvam v nemecku dneska a denne... takove manevry ze nekdo jezdi na dalnici z leva doprava a zpatky a porad se divy coze to tam ma za packu navic... ty bych zabijel... Ja se naucil blinkrovat a blikam a jsem nekde sam nebo ne, proste mi to neprijde. Taky obcas myskuju treba ve meste ale VZDYCKY! blikam
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  10:38

mig: To ja nesnasim zase tyhle typy: 1. ty co to pred znackou vesnice zadupnou a jedou 45km/h a na konci vesnice tomu nalozej co to da,, tihle jsou obvzlast nebezpecni, protoze jejich nepredvidatelne manevry a naprosto neplynula jizda vyprovokuji normalni ridice aby je meli co nejdriv za sebou a dochazi k nehodam (nejezdim po vesnicich kilo a vic jako treba Huf) 2. ty co nedavaji blinkry (to je epizoda sama pro sebe, dneska je to moda a frajerina nejvetsi), bejt policajtama, tak bych jim je vymlatil sekerou, kdyz je nepotrebuji 3. ti co absolutne ignoruji dopravni znacky (no je otazka jaky a kde 4. ona i ta plna cara je dopravni znacka a kdyz je nekde naprosto nesmyslne a muzes predject naprosto bezpecne, tak proc ne. Presne jak rikal Huf, jsou mista s prerusovanou carou, kdy bych se pri predjizdeni posral strachy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  10:23

Huf> ja som to nemyslel len na tvoj jeden konkretny pripad. Netvrdim, ze zrovna vtedy si niekoho ohrozil, skor som to myslel vseobecne. Su totiz ludia, ktorych v pohode obehnem, lebo idu 80-90km/h, pride dedina a on bez toho aby vyhodil apson smerovku ma obehne cez plnu ciaru v dedine svojou konstantnou rychlostou. Ale ako pride prva zakruta, tak je priposraty a ide 40. Jazdim vcelku dost, myslim ze som vcelku dobry vodic, ale nedovolim si prekracovat takto predpisy. Ani mi nejde o strach z pokuty, ale hambim sa zaradit do skupiny ludi, co toto robia, lebo u mna su motoristickym odpadom.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  10:07

to mig: Obecně se dá říct, že jsou mi sympatičtější řidiči, co jezděj podle předpisů, než ti, co věděj všechno sami nejlíp. Přejet ale dvojitou čáru tam, co Huf, pokud opravdu proti nic nejelo, bych neviděl jako něco, za co bych někoho až tak moc odsuzoval. Trochu to tam znám a fakt je to přehledný....
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.01  09:07

« Fabia TDI (+ chip a sání ATX) změřena.

Tak jsem to konečně změřil. Koho to zajímá, najde vše v rubrice autokomplex CZ - motory, no prostě u Michala.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  09:04

mig> Jde vidět, že moc nejezdíš. Kdyby totiž jo, tak bys věděl, kolik takových plných čar je na silnici zbytečných a na druhou stranu, na kolika místech je přerušovaná rovněž omylem.
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.01  08:57

« Huf a plna ciara

Neznasam viacero typov vodicov:
    1. tych co idu konstantnou rychlostou dedina/nededina
    2. tych co nevyhadzuju smerovky
    3. tych co absolutne ignoruju dopravne znacky
    4. tych co idu cez plnu ciaru (aj ked to tam poznamju...ja to tiez vselikde poznam)
    Na to, ze sa zabiju seriem, ale ohrozuju tym (nech nikto netvrdi ze nie) ostatnych. Staci neskuseni vodic v protismere a je to tu. Videl som uz zopar takych situacii. Ked ist rychlo, preco nie, ale porusovat niektore predpisy to je pre debilov.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.01  15:05

« Re: Hufnagl a jeho Fabka

A k té plné čáře. Když tama jezdíte 3x týdně a víte, že je před Vámi 500m volno, tak proč ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.01  15:04

« Re:

wolff> Ty si tady vystačíš sám. Nejsem zapotřebí. A v sobotu jsem se neozval, i když Michal moc chtěl, poněvadž jsem si nevzal Tvé číslo.

A vlastně, mě tak slabí soupeři ani nezajímaji. Když, tak přijeď Ty sem k nám. Nevím, proč bych měl kvůli nejakému sběrateli ojetých šrotů plýtvat časem.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.01  14:59

« Re: Hufnagl a jeho Fabka

audino> Těšilo mě! Bylo mi jasné, že znalost Buchlovských kopců bude mé eso v rukávu. Motoricky bych si ale neškrtl.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 30.10.01  13:42

« Bez nadpisu

Já že provokuju? Ty si děláš legraci,ne?Nezlob se na mě, ale to co tady předvedl Huf za poslední půlrok(a to nemyslel ani z legrace,nýbrž vážně) mluví samo za sebe.
    Povýšil nepovýšil. No mám tady na fakultě pomalu svůj kancl (nikdo tady nikdy není) a svůj kompl(bohužel bez zvuku), no tak když se nudím...Tak se tady sem tam mrknu na ty články jako, že Fabie jezdí s benzinovým motorem za 4,5 l/100 km a podobně.To člověka pobaví.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.01  13:29

« Re:

No, na to, že nemíníš diskutovat o nesmyslech, provokuješ docela slušně. Kampak jsi povýšil?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 30.10.01  13:18

« Bez nadpisu

oddie nestraš! Nemíním diskutovat o nesmyslech. Já sem vlstně online od října. To víš povýšil sem, tak si tady můžu sedět kdy chci a jak chci...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…