Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« To: Ruprecht a jiní
Jak tak pozoruju tvé příspěvky - netrpíš nějakým komplexem? Jak někde zazní slovo Fabia, hned vypouštíš z tlamy ty svý zvratky. Asi tě musí dost s..t, že je je tohle auto mnohonásobně lepší než většina těch, co jezdí po našich silnicích (a to už vůbec nemluvím o tom tvým fekálu) V tobě a tobě podobných (viď, wolffe) vidím ty typické stěžovatele, který budou v důchodu den co den psát stížnosti na ten či onen úřad, do televize, do vlády atd. a který tak nesnáším právě proto, že jsou proti všem a proti všemu... -
« Re: to marcels
Mozno by stalo za to zalozit nejaku diskusiu 'najvacsie kuriozity na cestach' ;). Otacanie na dialnici, to teraz pocujem prvy krat :))). Ale kamosi raz stretli tiraka na dialnici pri Linzi, ktory siel v lavom pruhu, ale oproti nim! Skoro sa posrali. Vraj ten vodic kamiona vyzeral tiez dost vydesene. -
« to marcels
Najezdil jsem cca 800tkm a drtivou většinu po dálnici. Viděl jsem to mockrát, hlavně v ČR. Naposledy to byl před měsícem v neděli večer Maďar na D1 od Brna na Prahu v kopci za Brnem. Spletl si směr a tak se otočil a rovnou do rychlého pruhu. Auta dolů jezdila jedno za druhém cca 150-180 km/h. -
« Re:
Letos jsem jel přes noc do Splitu a musím říct, že to byla celkem pohoda, teda az na Němce a Rakušáky, kteří to krouhali po Chorvatsku přes plnou a ve vesnicích stovkou. A taky pár čecháčků - většinou v nových vozech vyšší třídy, kteří jeli taky jak prasata. Ostatní byli naštěstí v pohodě. Ještě že fungovala chorvatská policie a většinu těchto šílenců odchytla. -
« pohled zpět
Nedělam tohle často, ale nedalo mi to...
Nedávno jsem se tady zmínil, že díky "událostem v USA" šli prodeje aut dolů. Nějakej chytrák (nepamatuju si, kdo to byl a nerad bych někoho neprávem obvinil) začal vyřvávat že se neprodává akorát šiťácká fábie... atd. Včera jsem narazil ve 2 časopisech na zprávu, že v usa šli od září prodeje dolů o 17% a v západní evropě o 10. Ford plánuje zavřít 2 továrny atd. Netvrdím že to VŠECHNO maj na svědomí ty atentáty, ale pokud vím (klidně mě opravte), na podzim bejvaj prodeje největší...
PeeKaa -
« Re: nesnáším
:-)))) ja si svou manzelku taky cvicim. Autem mi jezdit nesmi, nebot je to dle ni "velka krava"; slibil jsem ji Fabii/Clio/Punto nebo neco takoveho (jejiho favorita Hyundai Atos/Daewoo Matis jsem davno zavrhl :-))) No a kdyz jedu a nekdo neco zmasti, tak nadavam - nejdriv neadresne (co to je za hnupa - misto hnupa si doplnte libovolne padnejsi slovo :-)))) a pak, kdyz je to nahodou zenska, tak to okomentuju (teda chlapa taky :-))). Feministky me sice muzou odsoudit, ale manzelka mi prizvukuje - jen doufam, ze si to, jak se NEMA chovat na silnici, taky bude pamatovat ! :-))) -
Saab: :-))))))))))))) To snad ani není možný! :-))))))))) Teď se směju, ale kdyby to potkalo mě, tak by mi moc do smíchu asi nebylo. Stejně jak tuhle sobotu. Předjížděl jsem na okrsce, kde se klasicky vejdou vedle sebe tak akorát dvě auta, Punťu a když jsem byl na jeho úrovni, tak mě zničehonic začal vytláčet. Sem si říkal "nějakej *, který nesnese předjetí Fábkou" tak jsem se kouknul doprava a krve by se ve mě nedořezal - řídila ŽENSKÁ!!!!!! Ale jak! Strnulý pohled dopředu, zrcátko viděla naposledy doma když se česala a nezajímalo ji nic kolem sebe. Zřejmě měla od starýho nakázaný jet uprostřed aby mu na nespevněné krajnici nevyráchala tlumiče a zrovna se ji to vybavilo. To že mě tím vytlačila málem do škarpy jí vůbec nevadilo. Měl jsem co dělat udržet auto předkem ve směru jízdy. Když jsem ji konečně předjel, tak jsem jí chtěl zablokovat a zastavit ale - co si na ní člověk vezme a navíc by asi ani nepochopila co udělala (protože to vlastně neviděla ;-)) ) A perlička na závěr - jel jsem se ženou a ta má vždycky řeči když nadávám na kolemjedoucí řidičky. Tentokrát ani nepípla a to jsem nadával dost od plic. :-)))) -
Saab 01.11.01 06:52
to marcels: takový lidé skutečně existují, taky jsem tyto případy znal jen z vyprávění, ale už jsem to zažil na vlastní kůži. Na D2 kousek za Brnem u sjezdu k Olympii zapomněl jeden děděk s Felicií Combi sjet a tak se na dálnici otočil, jel zpátky a u sjezdu v rychlém pruhu si v klidu vyhodil blinkr doleva a čekal až auta projedou ! Když jsme jej minuli, tak jsem ještě cca 5 minut byl v úžasu a totéž asi i borec v Octavii, který byl pěkně rozjetý a všechny předjížděl. Když se pak musel zařadit, aby se vyhnul kolizi, tak jel celou cestu dle předpisů :-) -
"-- skrytý --" 01.11.01 00:00
« Re: Huf a plna ciara
to smarty> taky nechápu, proč maj německý auta blinkry, nikdo je tu v Německu totiž nepoužívá. Nejen při přejíždění z pruhu do pruhu (bez blinkru se ti klidně z ničeho nic nasere metr před tebe do tvýho pruhu), ale ani při odbočování doleva na křižovatkách.