Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: To: Ruprecht a jiní
Fidaku: ted nevim na ktery muj prispevek si takto z cesty reagoval, zrejme jsi to jeste nepochopil. Zadnym komplexem netrpim. Jen se znazim chudakum, co si koupili predrazene prumerne auto (nebudu jmenovat) pomoct, aby se jim trozsvitilo, pochopili ze nemaj Ferrari, a ze se da za stejny prachy dnes poridit hooodne jinejch a lepsich aut ve stejny tride. A vlastne kdo chce kam, pomozme mu tam, nebo spis nechme ho tam. Netvrdim ze fabie neni lepsi auto, nez xx procent toho co tady jezdi. Jenze neni lepsi nez yy procent toho, co se tady prodava :-) -
« To: Ruprecht a jiní
Jak tak pozoruju tvé příspěvky - netrpíš nějakým komplexem? Jak někde zazní slovo Fabia, hned vypouštíš z tlamy ty svý zvratky. Asi tě musí dost s..t, že je je tohle auto mnohonásobně lepší než většina těch, co jezdí po našich silnicích (a to už vůbec nemluvím o tom tvým fekálu) V tobě a tobě podobných (viď, wolffe) vidím ty typické stěžovatele, který budou v důchodu den co den psát stížnosti na ten či onen úřad, do televize, do vlády atd. a který tak nesnáším právě proto, že jsou proti všem a proti všemu... -
« Re: to marcels
Mozno by stalo za to zalozit nejaku diskusiu 'najvacsie kuriozity na cestach' ;). Otacanie na dialnici, to teraz pocujem prvy krat :))). Ale kamosi raz stretli tiraka na dialnici pri Linzi, ktory siel v lavom pruhu, ale oproti nim! Skoro sa posrali. Vraj ten vodic kamiona vyzeral tiez dost vydesene. -
« to marcels
Najezdil jsem cca 800tkm a drtivou většinu po dálnici. Viděl jsem to mockrát, hlavně v ČR. Naposledy to byl před měsícem v neděli večer Maďar na D1 od Brna na Prahu v kopci za Brnem. Spletl si směr a tak se otočil a rovnou do rychlého pruhu. Auta dolů jezdila jedno za druhém cca 150-180 km/h. -
« Re:
Letos jsem jel přes noc do Splitu a musím říct, že to byla celkem pohoda, teda az na Němce a Rakušáky, kteří to krouhali po Chorvatsku přes plnou a ve vesnicích stovkou. A taky pár čecháčků - většinou v nových vozech vyšší třídy, kteří jeli taky jak prasata. Ostatní byli naštěstí v pohodě. Ještě že fungovala chorvatská policie a většinu těchto šílenců odchytla. -
« pohled zpět
Nedělam tohle často, ale nedalo mi to...
Nedávno jsem se tady zmínil, že díky "událostem v USA" šli prodeje aut dolů. Nějakej chytrák (nepamatuju si, kdo to byl a nerad bych někoho neprávem obvinil) začal vyřvávat že se neprodává akorát šiťácká fábie... atd. Včera jsem narazil ve 2 časopisech na zprávu, že v usa šli od září prodeje dolů o 17% a v západní evropě o 10. Ford plánuje zavřít 2 továrny atd. Netvrdím že to VŠECHNO maj na svědomí ty atentáty, ale pokud vím (klidně mě opravte), na podzim bejvaj prodeje největší...
PeeKaa -
« Re: nesnáším
:-)))) ja si svou manzelku taky cvicim. Autem mi jezdit nesmi, nebot je to dle ni "velka krava"; slibil jsem ji Fabii/Clio/Punto nebo neco takoveho (jejiho favorita Hyundai Atos/Daewoo Matis jsem davno zavrhl :-))) No a kdyz jedu a nekdo neco zmasti, tak nadavam - nejdriv neadresne (co to je za hnupa - misto hnupa si doplnte libovolne padnejsi slovo :-)))) a pak, kdyz je to nahodou zenska, tak to okomentuju (teda chlapa taky :-))). Feministky me sice muzou odsoudit, ale manzelka mi prizvukuje - jen doufam, ze si to, jak se NEMA chovat na silnici, taky bude pamatovat ! :-)))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!