Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  09:25

« Re: co je lepší?

No prece nejlepsi je bruneta, delsi vlasy a poradny kozy. To vi kazdy!! A jestli s tim nekdo nesouhlasi, je retardovany * co zenskym vubec nerozumi!!!!
    A nebo ne?
    :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  09:19

« Re: co je lepší?

Ja bych bral vsechny :-) A vubec nejlepsi je kdyz jsou zadarmo ... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  08:51

« Re: Fabia *

CyborgRS: Nepi uz tolko! :o)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  08:50

« Re: To: Ruprecht a jiní

igi.h: Moja rec. Ked som kupoval Fabiu, april 2000 neboli tie auta co dnes. TO jedna vec. Druha je ze mam na nej nieco cez 30.000 km a keby som auto kupoval teraz kupil by som Fabiu. Alebo Fabiu Kombi (sme 4 skoro dospeli ludia a ten kufor niekedy chyba). Som spokojny aj ked som s nou mal problemy ale vsetky vyriesili v servise k mojej plnej spokojnosti. A do mesta ako je BA je podla mna od Fabie lepsie auto len Hummer. TAK!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  08:19

« Re: svet motoru

to je svata pravda , ale vsichni nemaji moznost se v tech autech svest a ve vsech stupnich vybavy a .... , takze si myslim , ze by se nemelo v casopisech protezovat vzdy nejake auta , ja vim ze jsme u nemecka a protezujou se vsechny nemecke auto , stejne jako v italii se urcite protezuji italska , ale testovat by se melo bez predsudku
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  08:09

« Re: svet motoru

bok: Nejlepší je skočit si na nějakej autosalón a udělat si o těchto věcech vlastní názor. Kvalitu plastů a provedení, velikost interiéru (Nějaký centimetry napsaný v oficiálních letácích normálnímu člověku stejně nic neřeknou a daleko lepší je sednou si do toho auta) atd. lze porovnat i ve vystaveném autě. Já to tak udělal a například POLO u mě kleslo až na poslední místo. Další auta nebudu rozepisovat, protože by se zase našlo plno "znalců", kteří na to mají jiný názor. Já jim ho neberu, ale nenechám si od nich vzít ani ten svůj! ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.01  07:44

« svet motoru

v poslednim cisle sveta motoru se testovala fabia , clio , corsa , punto a je pochopitelne ze to vyhrala fabie , ale uz vice zarazejici je ze druhe skoncilo punto u ktereho navic chvalili kvalitni plasty. Nejhorsi je , ze posledni skoncila nova corsa , o ktere napsali ze ma lacine plasty. tak ted nevim , co si mam myslet vzdyt v jinych casopisech se o puntu pise , ze ma lacine plasty a tady uplny opak , to same plati pro corsu, tak nevim , myslite si ze jsou recenzenti a ted to nemyslim jenom na ty ze sveta motoru , spis na ty druhe , objektivni , nebo lobuji pro ruzne automobilky.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  00:00

« co je lepší?

blondýna, bruneta, zrzka, kratší vlasy, delší vlasy, menší prsa, větší prsa?
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.01  21:37

« Lufův "srach" z Fabií

luf> Je pěkné, že si tak věříš, ale 2.0 by tě udělala skoro stejně lehce jako já. BTW, nejvíc bych Ti ujel v zatáčkách. Tam, kde kámošovi s Cliem (na 195/50R15) v 80km/h ustřeluje zadek já jedu 100 a v pohodě.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.01  21:15

Ruprecht>Najväčšiu spotrebu? Je to možné, ale dnes na tvoju (a určite aj ďaľších) veľkú radosť som urobil svoju dennodennú trasu za 4,6 namiesto obvyklých 4,7 :)) Čo ty na to ako odborník na spotrebu Fabií?

Inak stále dookola tá istá pesnička, že ktoré auto je lepšie. Veľa z nás auto kupovalo vtedy, keď nebolo z čoho vyberať (zopár mesiacov dozadu) - nebolo nové Clio, ani nové Punto, ani nová Corsa; na výber bola Fabia, 206, Yaris, staré Clio, staré Punto, stará Corsa... No prašť jak uhoď...

Ak by som mal momentálne vyberať uvažoval by som medzi novou Corsou alebo Fabiou. Vzhľadom na to, že som s mojiu Fabiou spokojný na 100%, znova by som sa pre ňu rozhodol. Stačí?
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.01  20:07

« Fabia *

Obludný exteriér a interiér, prostě primitivní strojek prodávaný za nehoráznou cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.01  18:56

« Re: To: Ruprecht

fidak-Clio 1,2 16V spotreba 5,9l/100!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.01  18:49

« Re: to peekaa

Peekaa-viz prispevek 4972, tam jsem psal srovnani Clia a Fabie!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.01  17:12

« Corsa C

1,2 16V 55 kW, max.rychl. 170, skut. objem 1199 ccm, 4x Airbag, 14" kola, ABS - 369.800 Kc. Kombinovana spotreba 6,3. Nizsi povinny ruceni nez u 1.4 MPI. Stejny havarijni - u Allianz.(Predtim, nez jsem v tyhle Corse sedel (a jel po nemecky dalnici 165 km/h), bych o ni ani ja jako o moznem malem aute vubec neuvazoval, ted uz jo. Pridal jsem si ji v duchu k Fabii a Peugeotu 206 do mnoziny kandidatu.)
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.01  17:11

« to peekaa

ok, sedi, ja som hovoril zo subjektivnej skusenosti (napr. mne osobne (193cm) sa zdalo, ze je v Punte viac miesta vzadu na hlavu a pod.) Kazdopadne ale sedi, ze ma P. trochu vacsi kufor.
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.01  16:57

« peekaa-cena+výbava

Napište mi prosím které auto (ze stejné třídy) nabízí srovnatelnou výbavu za podobné nebo nižší ceny. Prosím - zajímalo by mě to - MOC. dík.
    Co takové Clio? Zkus se podívat na ceny a výbavy a porovnat je s Fabií.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.01  16:50

« Re: To: Ruprecht

Muzes vzit v potaz Corsu 1.2 16V 55 kW. Mel jsem ji (radu C) tyden z pujcovny, kdyz jsem mel Astru v servisu a jela dost dobre - tech 11 kW oproti Fabce 44 kW bylo znat. Taky je lehci. Subjektivne vic mista vzadu. Vzadu sedici tvrdili, ze dokonce vic nez v Oktavce. Ma ale malej kufr.
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.01  16:31

« To: Ruprecht

Jinak pr. spotřeba NOVÉ Corsy 1,4 16V (66kW) je 7,2 l/100km. Tak nevím, čím tě tak oslnila. Moje 55kW Fabka má psaných tuším 6,7.
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.01  16:25

« To: Ruprecht

No, nevěřil jsem, že je Corsa větší, podíval jsem se na Internet a zjistil, že je to tak. Rozvor je sice neznatelně větší, ale délka naopak cca o 15 cm menší, základ na 13" kolech a když srovnám výbavu, tak by mě vyšla cca o 30 tisíc víc než za stejně vybavenou (i motorickým ekvivalentem) Fabii. Takže - menší a dražší auto. Do Punta už se pouštět nebudu, tam je to snad jasný každýmu troubovi...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.01  16:01

Fidaku: koukni obcas na web a zjistis, ze kdyz budes porovnavat csechna NEJ, tak zjistis maximalne to, ze to auto ma NEJvetsi spotrebu, tim jsem si jist. To auto ma NEJvyssi hmotnost, za to ruku do ohne nedam, ale nejak tu bezpecnost dohnat Skoda musela. O velikosti presvedcen nejsem. Neni rozhodne NEJmensi, ale ani NEJvetsi. Proste patri do tridy malych aut jako jsi jmenoval, jeste muzes pridat Clio, Swift a dalsi. Z tech vetsich (A UZ JSEM TADY TA CISLA TAKY UVADEL) je napr. nova Corsa (urcite ma vetsi rozvor), u nove Fiesty tomu bude podle mne taky tak (parametry jsem jeste nevidel). Samozrejme ceny jsem porovnaval jen u zakladnich modelu a zakladnich vybav (co v kazde je, to uz je otazka). Nekdo holt preferuje vybavu, nekdo techniku. Ostatne nemyslim si, ze za slusne vybavenou Fabii kolem 350ti tisic nenajdes slusne vybavene auto jineho vyrobce.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…