Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  09:49

« Re: to HUF

to Huf: hele chlape ja bych se smal, kdyby ted rekl Wollf jo a prijel tam v BMW M5 a vytrel ti zrak.Co ma vlastne za auto? Jo a jinak co tam mas za ty kola? Znacka? A hlavne na kolik vyjdou? Je to pro moji zabu. Ma tam 185/60/14. Stacily by 195 nebo radsi 205? Co myslis?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  09:45

... no je fakt ze ten race by to chtelo, konecne se vyresi jednou provzdy, co je lepsi. Traktor nebo pila.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  08:04

ATX> To se Ti řekne, ale proč je normální, abych přijel já do Brna? Proč né Vy sem? Já klidně dojedu, ale musím to zoptimalizovat. Nemůžu napsat wolffovi "zítra", když ještě nevím, co mi do toho může vlézt. Tento týden by to mohlo vyjít.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  08:01

« Re: to peekaa (srovnání clia a fabie)

Karizma> To je poloautomat. V reálu je to tak, že mám nastavených 22 a vůbec s tím nemusím točit, i když je venku 0 nebo 30. Jen musím nastavit, kudy má foukat a jak moc, což se zas tak často nedělá. Poloha větráku 1 a směr toku vzduchu mezi výdechy na xicht a na nohy. Naprosto to postačuje. Je to 100x lepší, než manuální, kterou musíš pořád štelovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  23:32

« Re: to peekaa (srovnání clia a fabie)

Fabia má automatickou klimu tak podle ceníku v reálu se jedná o manuál. Naproti tomu u Clia je v nabídce i opravdová automatická klima. Nemyslím si, že nabídka doplňkové výbavy pro Clio je chudá a, že Fabie jich nabízí 2x-3x víc.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  21:58

« to HUF

Hele, neprndej, zvedni telefon a domluv to. Klidně na zítřek, pozítří, popozítří, to je jedno.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  21:48

Já bych klidně i jo, ale on se ten náš poseroutka nějak cuká. Já mám teda strašný strach, že mi ujede, rozbije hubu, znásilní starou, zjistí, kde bydlím a zapálí mi dům, ale přesto všechno do toho jdu!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  21:43

« to HUF

Tak kdy bude ten racing s tím wolffem???????
    Nemůžu se dočkat!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  21:37

« Re:

wolff> Pokaždé, když nevíš = když pouze myslíš, stojí Tvé duševní výblitky pěkně za starou belu. Tolikrát jsem se o tom již přesvědčil... Možná to funguje na Tvé spolužáky, ale ne na nás, lidi, co se o věc vážně zajímají. S těma kolama vaříš opět (jako již tolikrát) z vody. Obvody pneu Ti asi nic neříkají. 195/65R15 by ani nenarval do podběhu, 185/60 jen ztěží. Zkus nad tím popřemýšlet.

BTW, proč ne nízkoprofily? Ty lepší mají samozřejmě ochranu ráfku a i kdyby ne, tak 195/50 na 6J15 (notabene plechu Ty blboune) nedovolí ráfek odřít, jelikož jsou alespoň o 1cm na každé straně širší.

Proč neargumentuješ něčím, co se nadá tak snadno vyvrátit nebo zpochybnit?
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 06.11.01  20:20

« Fabia vs. Clio

marecek> Čo je ten asistenčný systém bŕzd u Clia? Lebo Fabia 1,4/74 má v cene okrem ABS aj EDS (el.uzáv.dif.), ASR (uberá plyn) a po novom tuším aj MBA (mech.brzd.asist. = prudší nábeh pri panickom brzdení).
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  17:29

« to wolff

1.Klasická řada je 5,5x13", 6x14", 7x15", 7,5x16", 8x17". Ovšem existují i derivace a není pravidlo, že to musí být přesně "nějak". Já mám třeba 8x15".
    2. Na Fábii patří 195/50 15" na plechový ráfek 6x15".
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  17:25

« to wolff

5,5x15 není kravina, ale normálně existující rozměr!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  17:14

« Wolffovi, který si chce změřit rychlost v Kuřimi

Je to asi 50m za značkou Kuřim směrem od Brna, pak následuje asi po 200m Michl.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  16:30

« Re: To: Ruprecht a jiní

Vždy bylo z čeho vybírat a nevim kolikrat ti mam opakovat, ze bys mohl mit spotrebu s jinym autem jeste nizsi, nebo bys pak nemel jeste tyden drevenou nohu. Nebo si myslis ze si vyrobci ta cisla vymysleji?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  16:24

« Re: To: Ruprecht

Fidak: no otazka je ocekavas. Ja bych preferoval auto s vetsim rozvorem a lepsi usporadanim vnitrniho prostoru nez podle delky. On taky starej Forman byl hooodne dlouhej, ale jen kvuli tomu ze mu ve fabrice privarili veliky kufr. Delka je nic nerikajici udaj, protoze vse cemu se rika vnitrni prostor se odehrava mezi koly. Jinak proti 1.4 16V 55kW nic nemam, ten povazuju za jeden z nejlepsich benzinu VW v teto tride. Vse je relativni, zkus si tech svejch 55kW porovnat ne s 1.4 66kW ale 1.2 16V 55kW, ten bere furt jen 6,3l/100km. A ze bude s lehci Corsou hejbat dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  15:05

« Re: slavos

Nasiel som to. [odkaz]
    Na dolnom obrazku je to uvedene, podla sirky pneumatik na aky rafik sa daju dat. A pre 165 je sirka rafika od 4,5 do 6.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  14:57

Jo, mam 6J rafik a 185/60R14 letne pneu. Ale zimne mam 165/70R14 (tie 70 som si nie isty) a pre tu pneu su rozmery rafika od 4,5 do 6 na sirsi rafik by ta guma nesedela. Ale mozno je ten interval trochu iny, musel by som to overit. Len si vzpominam ze v pneuservise ked som ich kupoval tak to zistovali ci to sadne a zistili sme ze je to ok ale tesne.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  14:47

Jo sorry, už jsem tě pochopil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  14:45

Hm, to se mi nezdá, že jseš na maximu, vždyť Fabie comfort a výš je dodávaná na 6J ráfcích a 185/60 14" kolech.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  14:28

« Re: Re:

Myslim ze na stranke [odkaz] je to vysvetlene aj s prikladmi ak si dobre vzpominam.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…