Škoda Fabia
matuS 07.11.01 22:46
« Re: to HUF
marty, automaticka klima vie, ze je zima a vie ze
motor je este studeny a nemoze kurit, a preto presmeruje
vsetky fukace smerom na okna, zatial co hufovi to
zacne fukat ladovy vzduch do xichtu a na nohy=fasa vec
na chorobu, alebo sialene prestelovavanie
hufe> climatronic je klima uplne napicu. nechapem preco si vw neurobi nieco svoje ale cpe tuto hovadinu aj do drahych passatov -
Viados> Díky za poklonu... :o) Na kriminál... Hm...
Nicméně wolff nikdy debatovat nebude, protože nemá o čem. NEVÍ NIC. Ke všemu ještě má labilní psychiku a hned vyteče. Špatná kombinace.
K tomu mému frajeření... Kdyby ten okurek neprovokoval, tak nemám sebemenší důvod zamachrovat. On ale přimo k podobným úletům vybízí. Zeptej se Michala (ATX), smartyho nebo fiji, jestli jsem machýrek. -
Diamant 07.11.01 21:09
« Klimatizácia
Tá poloautomatická klima vo Fabii úplne vyhovuje. Veď jediné, čo jej oproti automatickej chýba je automatická distribúcia vzduchu. Čiže tlačidlo AUTO. A priznám sa, že ani po troch rokoch spolužitia s Climatronic-om v Golfe som tomu tlačidlu AUTO neprišiel na chuť a stále som si smer vzduchu a jeho rýchlosť reguloval radšej sám. Ale to automatické nastavovanie teploty vzduchu tak, aby bola v interiéri konštantná teplota je skvelá vec. A navyše aj ovládanie otočným ovládačom je omnoho lepšie, ako tlačidlami. Tie zhltnú pri ovládaní až príliš veľa vodičovho času.
Optimálny rozmer zimných pneu na Fabiu by som povedal je taká 175-ka. Pre Octaviu asi 185-ka. -
"-- skrytý --" 07.11.01 19:14
To wolff> Huf tady sice frajeri a dela ramena, na silnici asi dost prasi - podle toho co pise je to skoro na kriminal ;-))), ale aspon uvadi nejaky konkretni udaje, ty tady jen zhrzene pises ustepacny poznamky ... a nejak ti to nevychazi. Mozna by neskodilo psat trochu konkretnejc, nez jen to, ze Huf je vul. To, co predvadis, neni debata. -
« Re: to HUF
to Huf:no právě že se mi to pro ženskou/i když je moje/ zdá příliž těch 215/40 furt je to jenom Fabka - holt sporťák z toho neudělám. Jo jinak já jsem jí kupoval tu 1.4 16v 100 PS, jede to celkem fajn, škoda. že je to tak malý - ve vyšší rychlosti už se trochu bojim.Ale jinak OK. A já jsem z Děčína a o ty kola¨bych měl trochu strach, radši nikoho neprovokovat. Furt jsou mezi náma blbci. -
wolff 07.11.01 15:42
Bože můj, do teď sem si myslel, že toho magora tady ze sebe děláš schválně, něco jako, aby si se zviditelnil, ale ty seš vážně úplně tupej, prakticky pod úroveň 80% lidí, kteří tady kdy co napsali. Je mi tě opravdu líto.Vlastně mi tě být líto ani nemusí, ty jsi skutečně v tom svým světě asi šťastný... Na tom něco je. -
« Re: to ATX
wolff> Ještě pár upřesnění. 185/60R15 jsou v rejdu 5mm od přední části podběhu. Tebou doporučené 195/65 mají ještě o dobrých 15mm větší poloměr. Jak bys to řešil Ty šmoulo?
Další věc, pneu se má na zimu hustit o 0,2 až 0,3 atm víc kvůli ochlazování o studený povrch vozovky.
A ještě jedna věc, kde jsi se dočetl o daleko vyšším tlaku pro huštění nízkoprofilů? On je někdy opravdu o desetinu nebo 2 vyšší, ale daleko rozhodně ne.
Wolffíčku, Tvůj problém a tím pádem i Tvá prohra tkví v tom, že NEVÍŠ VŮBEC NIC. Vaříš z vody a čerpáš ze snů. To Ti nemůže nikdy vyjít ;o) -
« Re: to ATX
wolff> Zkus argumentovat něčím méně směšným a hospodským. Nemáš žádnou úroveň a dlužno dodat, ža ano konkurenceschopné auto. Tak kdy mám přijet? Pá So Ne můžu. Fakt přijedu a moc rád. Ne ani tak kvůli Tvé prohře, ale spíš kvůli Tobě samému. Pořád se mi nechce věřit, že existuje taková karikatura...

BTW, je climatronic vo VW a Skodovkach ten isty ako v Audi?