Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  08:30

« Re: to HUF

Kua chlapi, tak uz prezradte, co je na climatronicu na *. Ja som zatial na nom nic take hrozne nenasiel.

BTW, je climatronic vo VW a Skodovkach ten isty ako v Audi?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  06:09

matus> Nějaký argument ohledně climatronicu, nebo je prostě napiču a hotovo?
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 07.11.01  22:53

« Bez nadpisu

hufe> naco chces viacej natlakovat kolesa kvoli zime?
    ked tam das pneumix, tak je to IMHO jedno.

diamant> to preto, lebo opakujem, climatronic
    je napicu
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 07.11.01  22:46

marty, automaticka klima vie, ze je zima a vie ze
    motor je este studeny a nemoze kurit, a preto presmeruje
    vsetky fukace smerom na okna, zatial co hufovi to
    zacne fukat ladovy vzduch do xichtu a na nohy=fasa vec
    na chorobu, alebo sialene prestelovavanie

hufe> climatronic je klima uplne napicu. nechapem preco si vw neurobi nieco svoje ale cpe tuto hovadinu aj do drahych passatov
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  22:13

« Re: Re:

Viados> Díky za poklonu... :o) Na kriminál... Hm...

Nicméně wolff nikdy debatovat nebude, protože nemá o čem. NEVÍ NIC. Ke všemu ještě má labilní psychiku a hned vyteče. Špatná kombinace.

K tomu mému frajeření... Kdyby ten okurek neprovokoval, tak nemám sebemenší důvod zamachrovat. On ale přimo k podobným úletům vybízí. Zeptej se Michala (ATX), smartyho nebo fiji, jestli jsem machýrek.
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.01  22:07

« to WOLFF

Už se na Tebe nemůžu dočkat.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  22:06

mkral> Ani v nejmenším. To mi vkládáš do úst Ty. Pokud nevíš, o co jde, tak mlč.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.11.01  22:03

huf, vsak ty trpis nejakymi komplexami, ked chces stale niekoho predbiehat so svojou skodou fabia? :))
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 07.11.01  21:09

« Klimatizácia

Tá poloautomatická klima vo Fabii úplne vyhovuje. Veď jediné, čo jej oproti automatickej chýba je automatická distribúcia vzduchu. Čiže tlačidlo AUTO. A priznám sa, že ani po troch rokoch spolužitia s Climatronic-om v Golfe som tomu tlačidlu AUTO neprišiel na chuť a stále som si smer vzduchu a jeho rýchlosť reguloval radšej sám. Ale to automatické nastavovanie teploty vzduchu tak, aby bola v interiéri konštantná teplota je skvelá vec. A navyše aj ovládanie otočným ovládačom je omnoho lepšie, ako tlačidlami. Tie zhltnú pri ovládaní až príliš veľa vodičovho času.

Optimálny rozmer zimných pneu na Fabiu by som povedal je taká 175-ka. Pre Octaviu asi 185-ka.

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.11.01  19:14

« Re:

To wolff> Huf tady sice frajeri a dela ramena, na silnici asi dost prasi - podle toho co pise je to skoro na kriminal ;-))), ale aspon uvadi nejaky konkretni udaje, ty tady jen zhrzene pises ustepacny poznamky ... a nejak ti to nevychazi. Mozna by neskodilo psat trochu konkretnejc, nez jen to, ze Huf je vul. To, co predvadis, neni debata.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  18:33

« to wolff

1. Tak co zítra, zrealizujeme ten test s Hufem?
    2. Nízkoprofilová kola se hustí méně, než vysokoprofilová!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  17:17

ty jo, taky bych bral mit 1,22 mil na S3ku :)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  15:59

« Re:

Hele Wolffe, tak to vyzkoušej a máš jasno, ne? Asi to půjde si myslim. Já bych tam na zimu nechal 14
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 07.11.01  15:47

« Bez nadpisu

2-3 desetiny v huštění je rozhodně větší rozdíl(při jízdě), než 104 a 103 kW Bobánku. Ty rozměry z hlavy nevím (pochybuju, že to co jsi tady napsal je správně), ale těch 5 mm mezera by asi mohla stačit. Ale to je každýho věc.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  15:46

to Huf:no právě že se mi to pro ženskou/i když je moje/ zdá příliž těch 215/40 furt je to jenom Fabka - holt sporťák z toho neudělám. Jo jinak já jsem jí kupoval tu 1.4 16v 100 PS, jede to celkem fajn, škoda. že je to tak malý - ve vyšší rychlosti už se trochu bojim.Ale jinak OK. A já jsem z Děčína a o ty kola¨bych měl trochu strach, radši nikoho neprovokovat. Furt jsou mezi náma blbci.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 07.11.01  15:42

« Bez nadpisu

Bože můj, do teď sem si myslel, že toho magora tady ze sebe děláš schválně, něco jako, aby si se zviditelnil, ale ty seš vážně úplně tupej, prakticky pod úroveň 80% lidí, kteří tady kdy co napsali. Je mi tě opravdu líto.Vlastně mi tě být líto ani nemusí, ty jsi skutečně v tom svým světě asi šťastný... Na tom něco je.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  15:42

« Re: to ATX

wolff> Ještě pár upřesnění. 185/60R15 jsou v rejdu 5mm od přední části podběhu. Tebou doporučené 195/65 mají ještě o dobrých 15mm větší poloměr. Jak bys to řešil Ty šmoulo?

Další věc, pneu se má na zimu hustit o 0,2 až 0,3 atm víc kvůli ochlazování o studený povrch vozovky.

A ještě jedna věc, kde jsi se dočetl o daleko vyšším tlaku pro huštění nízkoprofilů? On je někdy opravdu o desetinu nebo 2 vyšší, ale daleko rozhodně ne.

Wolffíčku, Tvůj problém a tím pádem i Tvá prohra tkví v tom, že NEVÍŠ VŮBEC NIC. Vaříš z vody a čerpáš ze snů. To Ti nemůže nikdy vyjít ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  15:34

Karizma> Jde a nejde. Dokuď jich nebude >200, tak je to plížidlo. Vidím to na S3 od AUDI s úpravou ATX (172kW a 350NM). Do té doby to budu muset nějak vydržet. Na wolffy a podobné břídily ale budu mít vždy nějaký ten PS navrch.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  15:31

« Re:

wolff> 2.0 103kW. Už si konečně přestaň vše upravovat. Nebo máš místo mozku vařený banán??? Piješ moc rumu a ta okena Ti taky, jak je vidět, moc neprospívá ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  15:29

« Re: to ATX

wolff> Zkus argumentovat něčím méně směšným a hospodským. Nemáš žádnou úroveň a dlužno dodat, ža ano konkurenceschopné auto. Tak kdy mám přijet? Pá So Ne můžu. Fakt přijedu a moc rád. Ne ani tak kvůli Tvé prohře, ale spíš kvůli Tobě samému. Pořád se mi nechce věřit, že existuje taková karikatura...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…