Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Junior
Ted jsem se dival na stranky Skody a na toho Juniora a nestacil jsem se divit. Nekdo tu psal neco jako ze ma ve vybave jednotonovou houkacku, 1 sklopne stresni madlo, ja myslel, ze se dela srandu a ono je to tak! To je jak v reklame na Oskara! Skodovka tomu nasadila korunu! :-))) -
« Re: V-power
Aha :-) dík za info. Koukám že každý říká něco jiného, ale tohle vypadá hodnověrně. Ale nezáleží na použitých svíčkách ?
Tuším že se nějak rozdělují na teplé/studené a proto záleží na používaném palivu. Nebo tak nějak. Při nedostatečném zažehu se špatně spálí palivo, nebo naopak může dojík rychlejšímu opotřebení svíček. Mohl by mi to někdo rozumně vysvětlil, diky. Prostě jde o to, jestli ten test byl dělán se standardním autem s použitím orig. svíček, nebo jestli jsou použity svíčky s jinou specifikací. -
Saab 17.11.01 16:03
« Re: V-power
to ace2: dle testu ve Světě motorů ke zvýšení výkonu dojde. Testovali tam Ford Mondeo 1.8 na zkušebně Bosch FLA 203 a výsledek je tento:
Výkon (dle výrobce - N95 - Racing 99):
92kW/6000 - 96,2kW/6382 - 100,2kW/6274
Točivý moment:
170Nm/4500 - 168,5Nm/4418 - 171Nm/4500
Zrychlení 0-100 km/h:
10,8s - 11,29s - 10,72s
Zrychlení 60-100 km/h na 3ku (N95 - Racing 99):
7,65s - 7,43s
Zrychlení 90-130 km/h na 3ku:
9,23s - 8,12s
Zrychlení 80-120 km/h na 4ku:
13,29s - 12,13s
Rozdíl je výraznější ve vyšších otáčkách. V případě zájmu můžu nascenovat a poslat mailem. -
« V-power
Mozna to tady uz zaznelo, ale musim se s vami podelit jednoduchou zkusenost: V-power je nejlepsi benzin. Je neuveritelne jaky rozdil je mezi naturalem 95, treba z "Agip" nebo i z "OMV" a V-Powerem. 99 oktanovej jsem jeste nezkousel, ale i 95tka je parada. A to mam jenom tech 44 kw (fabii). -
« nepřesné řazení, nepravidelný volnoběh
1. U Fabie combi 50KW (najeto 8000 km) mě občas nejde zařadit 1.rychl. stupeň. Musím opakovaně sešlápnout spojku. Nevíte někdo čím to může být? (dříve než půjdu do servisu bych rád věděl příčinu). 2. Volnoběh motoru je "neklidny" - kolísají otáčky. Ne moc ale je to citelné. Je to typické pro tento motor nebo je to špatným seřízením?. Díky za odpovědi -
« dotaz...
Nazdárek,
tak co autosouboj? ;-)
Měl bych na vás takovej dotaz - je to sice banalita, ale nevím si s ní rady :-(.
Vržou mi totiž stěrače. Řekl bych že nikde v mechanické části (ramenko) chyba nebude. Chyba bude někdu u kontaktu skla s gumovou lištou...
Nejdřív jsem myslel, že je to nějakejma nečistotama, tak jsem ty gumičky pořádně otřel, ale byly OK. Umyl jsem pořádně celý čelní sklo, ale stejně to dělá :-(. Když ale dýl prší, tak to přestane (tak po půl hodině usilovnýho stírání).
Co s tím? Poraďte.
Dík
PeeKaa
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!