Škoda Fabia
"-- skrytý --" 26.02.04 09:44
« Re: 1,4 MPi 50kW
"Na lehce vylepšeném Favoritu jsem (měl průměr) z francouzkého Cann k nám JEDNOU DOSÁHL I cca 160 km/h bez přestávky na jeden zátah, ale je to dávno!" PS: Píše se to "Cannes" - principy založené Pracovní skupinou OSN pro geografické názvosloví Ti asi moc neříkají, co...? -
« Re: 1,4 MPi 50kW
tomcat> s 1.2 HTP 47kW se dá jet. Je to takový vozítko do města. Podle otáček máš pocit ukrutnýho zrychlení.... ...do tý doby, než začneš sledovat tachometr. Ten motor se moc pěkně vytáčí, ale to je tak všechno. A v tom, co jsem jel, mi připadal tachometr silně optimostický - řekl bych tak +20 km/h proti reálu (při 80 km/h). Ale to je jen můj dojem. A ten motor má opravdu zvuk jak vysavač. :-) -
« Re: 1,4 MPi 50kW
to Fija: To je v pohodě, když zvedne HTP průměr o 20 km, tak se zabije a bude pokoj. BTW: jeli jste někdy někto v tom 1.2 HTP? Dá se s tim jet? Jednou okolo mě prosvištěla Ibiza s vytočenym 1,2 HTP, zvuk někde mezi rozzuřenym vysavačem a sekačkou v klinický smrti, moc důvěry to nebudilo. Asi zrovna zvedal průměr. -
« Re: 1,4 MPi 50kW
c> starnu ... :-) V pondeli odpoledne jsem jel z Brna pres Prahu, Plzen, Rozvadov do Nemecka. Vcera po obede jsem se odtamtud vracel. V tom snezeni v pondeli to bylo hodne drsne, dalnice byla plna takovych 1,2HTPcuraku a ti furt bourali, takze se nedalo moc jet. I tak povazuju svuj rychlostni prumer za tech 570 km (dle PP 92km/h vcetne hranic, zacp a dalsich radosti) za dost vysoky (pro mfilipa - prumerna spotreba 4,4).
Vcerejsi prumer zpatky - 5,0 spotreba, rychlost 107 km/h, vcetne rozmrazovani auta a shrabavani snehu, hranic, benzinky atd. Proto jsem ponekud mene shovivavy, nez jsem byval - protoze mne * serou cim dal vic. -
« Re: Kolik ročně najezdíte km?
Já najížděl na třech autech tak po cca 60 000km za rok teď už asi méně!
Na tom mnoižství kilometrů se dá krásně ušetřit čas i na dovolenou kterou bych jinak jako podnikatel nikdy mít nemohl nebo ji vlastně ze zákona nemám!
Když zvednete průměr o takovejch 20 km/h tak si spočítejte, kolik vám to ušetří času za rok!