Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

26.02.04  12:10

« Re: 1,4 MPi 50kW

tomcat: mno muzes k tomu rict neco vic ? Jako treba:jezdil jsem s obema motory asi rok a na stejne trase pri zhruba stejnem rychl. prumeru jsem mel s 1.8T 9.0 a s TDI mam ted 6.0 ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.04  10:06

to mfilip: No vidíš, já zase občas řešim, jestli nejít zpátky k 1,8T. Spotřeba je sice příznivá, špatně to nejezdí, ale ta radost, jako u 1,8T to neni.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.04  09:44

"Na lehce vylepšeném Favoritu jsem (měl průměr) z francouzkého Cann k nám JEDNOU DOSÁHL I cca 160 km/h bez přestávky na jeden zátah, ale je to dávno!" PS: Píše se to "Cannes" - principy založené Pracovní skupinou OSN pro geografické názvosloví Ti asi moc neříkají, co...?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.04  07:00

fija: to jsou hezke prumery i po pricteni 0,5-0,7 l ktere znamenaji odchylku PP od realu ... Mno, mozna jsem udelal chybu, mel jsem jit do TDI.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  22:00

tomcat> s 1.2 HTP 47kW se dá jet. Je to takový vozítko do města. Podle otáček máš pocit ukrutnýho zrychlení.... ...do tý doby, než začneš sledovat tachometr. Ten motor se moc pěkně vytáčí, ale to je tak všechno. A v tom, co jsem jel, mi připadal tachometr silně optimostický - řekl bych tak +20 km/h proti reálu (při 80 km/h). Ale to je jen můj dojem. A ten motor má opravdu zvuk jak vysavač. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  20:56

« Re: Kolik ročně najezdíte km?

O 20 to jde v pohodě! Ale blbý je dodržování předpisů!
    Představ si, že za den (24 hod) se dá po evropě projet 14 států to je snad poslední rekord z GKR! A to byl průměr kolem 90!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  20:50

Na lehce vylepšeném Favoritu jsem měl průměr z francouzkého Cann k nám cca 160 km/h bez přestávky na jeden zátah, ale je to dávno!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  18:31

to Fija: To je v pohodě, když zvedne HTP průměr o 20 km, tak se zabije a bude pokoj. BTW: jeli jste někdy někto v tom 1.2 HTP? Dá se s tim jet? Jednou okolo mě prosvištěla Ibiza s vytočenym 1,2 HTP, zvuk někde mezi rozzuřenym vysavačem a sekačkou v klinický smrti, moc důvěry to nebudilo. Asi zrovna zvedal průměr.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  17:19

c> starnu ... :-) V pondeli odpoledne jsem jel z Brna pres Prahu, Plzen, Rozvadov do Nemecka. Vcera po obede jsem se odtamtud vracel. V tom snezeni v pondeli to bylo hodne drsne, dalnice byla plna takovych 1,2HTPcuraku a ti furt bourali, takze se nedalo moc jet. I tak povazuju svuj rychlostni prumer za tech 570 km (dle PP 92km/h vcetne hranic, zacp a dalsich radosti) za dost vysoky (pro mfilipa - prumerna spotreba 4,4).
    Vcerejsi prumer zpatky - 5,0 spotreba, rychlost 107 km/h, vcetne rozmrazovani auta a shrabavani snehu, hranic, benzinky atd. Proto jsem ponekud mene shovivavy, nez jsem byval - protoze mne * serou cim dal vic.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  14:19

fija: To ti ten skoročtvrteční HTP tak vadí :-) Dyk je s ním sranda :-))) Nebuď takový suchar, nějak ti shází smysl pro humor :-) Jak by napsal mfilip "jsi poslední dobou nějaký protivný"
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  13:23

vyhlasuji anketu: je vetsi pi*a 1.2HTP, nebo OCTAVIE, pokud jeste existuje ?
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 25.02.04  12:20

no kdyz vymenis motor 1.2 za neco lepsiho....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  11:12

Tak to jsi borec, jeste mi rekni, v jakych podminkach se da zvysit prumer o 20 km/h
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.04  23:33

Já najížděl na třech autech tak po cca 60 000km za rok teď už asi méně!
    Na tom mnoižství kilometrů se dá krásně ušetřit čas i na dovolenou kterou bych jinak jako podnikatel nikdy mít nemohl nebo ji vlastně ze zákona nemám!
    Když zvednete průměr o takovejch 20 km/h tak si spočítejte, kolik vám to ušetří času za rok!
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.04  23:03

« Kolik ročně najezdíte km?

Achoj, já ročně najedu suma sumárum 80,000km a zajímalo by mě, zda-li jsem výjimka nebo je takových více :o) Jak jste na tom Vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.04  09:19

kdyz budes jezdit nerozumne, dostanes se i na 4.5/100
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.04  23:14

takze kdyz budu jezdit rozumne, tak se dostanu na 6l/100km
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.04  20:26

Dnes jsem je s 1,2 Htp průměr 158 km/h a spotřeba 14,7 l/100km!
    Ale také jsem jel průměr 52 km/ za 5,2 l/100km!
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.04  18:16

« 1,4 MPi 50kW

kolik to tak prumerne zere?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.04  13:58

« Re: climatronic

"na funcki zootechnika to vliv nemá" :-)
    jinak se spouští trojkombinací "snížení otáček větráku" + "snížit teplotu" + "ECON"
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…