Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  21:11

« Re: ASR

No jo no, za chvilku budeme mit do auta kombinézu jako mají piloti ve stíhačkách :)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  19:59

ace2, v dnesni dobe jde spis o to, co vydrzi clovek, ne auto... :-) auta jsou uz relativne hodne bezpecna, ale clovek je porad stejny!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  18:26

Ja nemajitel techto el. vychytavek jsem to nepochopil, ale bylo mi to vcelku dobre vysvetleno. Jo ja mam stare dobre ABS (a airbag) a 3 metry deformacni zony v predu a to mi k pocitu bezpeci staci :-) Holt kdyz to nejam napalim tak z nejvetsi pravdepodobnosti preziju, ale pak se stejne zalem zabiju, tak je to vlastne jedno... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  15:41

Jinak drive s tim pribrzdovanim kol u ASR jsem samozrejme myslel, ze to udela EDS, pokud to nekdo nepochopil...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 29.11.01  15:40

Huf> Co jsem nepochopil? Vzdyt jsem jen napsal jediny mozny dusledek toho, co jsi ty uvedl.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  15:40

Jo, ta veta byla pekna... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 29.11.01  15:38

Huf: A tato veta (prisp 5300): "TDI má určitě vychytanější SW řídící jednotky, než 16V" je taky dost dobra. A ma TDI vychytanejsi SW i nez 20V?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  15:35

Howard> Nepochopil jsi to.
  • 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 29.11.01  15:32

« ASR, MSR, ....

Bych doplnil - plne souhlasim s Diamantem (5311).
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 29.11.01  15:29

Huf> Uff, tak to jsem si nemyslel. Podle tve teorie teda vubec nestoupnou otacky motoru, ale okamzite padaji i s rychlosti? To jako MSR pribrzduje kola a vyrovnava otacky motoru do te doby, nez vse bude odpovidat II. stupni a 30 km/h rychlosti? Tak to bych chtel mit!!!! (i kdyz nevim, k cemu by mi to bylo :)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  15:12

Ale asi to bude tim, ze MSR je soucat ESP... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  15:11

Ohledne ABS jsem jiz odpovedel jinam! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  15:09

Hufe, tak MSR asi mam, protoze kdyz podradim a pustim spojku, tak motor trochu prida a pak zase klesaji otacky!
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.01  15:05

« Nosič lyží

ehvie: Ty máš na mysli patrně střešní box. Ale já mluvím o těch dvou příčnících na který by se eventuelně ten box přidělal. A za ty dvě ohnutý tyče se zámkem a nápisem Škoda si účtujou 4.000,- !!!!!!!!!!!!!!! Promiň, ale to, že jsem dal 3oot za nový auto neznamená, že mám 4 litry jen tak na vyhození.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  15:03

« Re: Nosič lyží

Ja pouzivam nosic Fapa a som s nim uplne spokojny. Najviac ma potesilo, ze stal 1/2 ceny Thule.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  13:50

« Re: Nosič lyží

mispul> Ja som pred rokom postupoval presne tak isto a kupil som si neznackovy "uplne rovnaky" nosic za asi polovicu toho co stoji original Skoda. Mal som s nim rozne problemy a to som ho mal na streche len 1x: Ked bol prazdny tak od rychlosti 60 km/h rezonoval. Nedal sa poriadne namontovat kedze nebol uplne rovny. Plastove krytky neisli zasunut do otvorov na to urcenych. Atd. Kup si ten original, je to Thule. Ak chces No-Name, 1x pouzity, kludne Ti ho predam za 1/3 ceny co som ho kupil.
    Ked si vyvalil 300-400K za auto, tak snad este mas 4K na nosic nie?
    Ten original Skoda je Thule.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  13:34

mráček> Kde jsem to vyvracel? Najdi to. Asi jsi to nepochopil. ;o)

MSR poznáš tak, že tam v 70km/h vlomíš II. a prudce pustíš spojku. Otáčky i rychlost okamžitě spadne na 30km/h. Co čidlo ABS, už jsi na to přišel? ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.01  13:10

« Nosič lyží

Tak jsem se nechal včera Škodovkou pěkně vytočit. Jsem zajel do salónu, že si koupím na Fábku nosič lyží. Tak základní střešní nosník měli jen originál Škodováckej za téměř 4.000,-. Oni se asi posra..! Myslí si, že když na umělohmotný kryt vyrazí název Škoda, tak že se cena hned zvýší víc než jednou tolik. Tak jsem tam koupil jenom "neznačkovej" samotnej držák lyží (650,-) a střešní nosníky jsem si právě telefonicky objednal od stejný "neznačkový" firmy v Brně za 1790,- (taky zamykatelný a na pohled vypadají úplně stejně jako Škodovácký - jen ten nápis za 2210,- chybí). Ta Škoda ze sebe fakt dělá víc, než na co na našem trhu má!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  12:44

Jinak nevim, jestli ma Renault MSR, ale deje se mi to, ze kdyz podradim, tak se zvednou trochu otacky a pak zase padaji!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  12:39

A ted napis, jak jsi to poznal? Myslim MSR!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…