Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: ASR
Ja nemajitel techto el. vychytavek jsem to nepochopil, ale bylo mi to vcelku dobre vysvetleno. Jo ja mam stare dobre ABS (a airbag) a 3 metry deformacni zony v predu a to mi k pocitu bezpeci staci :-) Holt kdyz to nejam napalim tak z nejvetsi pravdepodobnosti preziju, ale pak se stejne zalem zabiju, tak je to vlastne jedno... :) -
Howard 29.11.01 15:29
« Re: ASR
Huf> Uff, tak to jsem si nemyslel. Podle tve teorie teda vubec nestoupnou otacky motoru, ale okamzite padaji i s rychlosti? To jako MSR pribrzduje kola a vyrovnava otacky motoru do te doby, nez vse bude odpovidat II. stupni a 30 km/h rychlosti? Tak to bych chtel mit!!!! (i kdyz nevim, k cemu by mi to bylo :) -
« Nosič lyží
ehvie: Ty máš na mysli patrně střešní box. Ale já mluvím o těch dvou příčnících na který by se eventuelně ten box přidělal. A za ty dvě ohnutý tyče se zámkem a nápisem Škoda si účtujou 4.000,- !!!!!!!!!!!!!!! Promiň, ale to, že jsem dal 3oot za nový auto neznamená, že mám 4 litry jen tak na vyhození. -
« Re: Nosič lyží
mispul> Ja som pred rokom postupoval presne tak isto a kupil som si neznackovy "uplne rovnaky" nosic za asi polovicu toho co stoji original Skoda. Mal som s nim rozne problemy a to som ho mal na streche len 1x: Ked bol prazdny tak od rychlosti 60 km/h rezonoval. Nedal sa poriadne namontovat kedze nebol uplne rovny. Plastove krytky neisli zasunut do otvorov na to urcenych. Atd. Kup si ten original, je to Thule. Ak chces No-Name, 1x pouzity, kludne Ti ho predam za 1/3 ceny co som ho kupil.
Ked si vyvalil 300-400K za auto, tak snad este mas 4K na nosic nie?
Ten original Skoda je Thule. -
« Nosič lyží
Tak jsem se nechal včera Škodovkou pěkně vytočit. Jsem zajel do salónu, že si koupím na Fábku nosič lyží. Tak základní střešní nosník měli jen originál Škodováckej za téměř 4.000,-. Oni se asi posra..! Myslí si, že když na umělohmotný kryt vyrazí název Škoda, tak že se cena hned zvýší víc než jednou tolik. Tak jsem tam koupil jenom "neznačkovej" samotnej držák lyží (650,-) a střešní nosníky jsem si právě telefonicky objednal od stejný "neznačkový" firmy v Brně za 1790,- (taky zamykatelný a na pohled vypadají úplně stejně jako Škodovácký - jen ten nápis za 2210,- chybí). Ta Škoda ze sebe fakt dělá víc, než na co na našem trhu má!!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!