Škoda Fabia
« Re: ASR
howard, mráček> Svezte se Fabii TDI PD (klidně bez přečipování) a pak s 1,4 14V. Testněte startování za studena a všechny ostatní přechodové režimy. Mráček jako znalec jistě ví, o čem mluvím (SM). O reakci na sešlápnutí plynového pedálu snad ani nemusím mluvit. Jo, a taky linearita nárustu výkonu v závislosti na poloze plynu... Je toho spousta. Ale Vy to přece určitě všechno víte ;o) -
« Re: ASR
Ja nemajitel techto el. vychytavek jsem to nepochopil, ale bylo mi to vcelku dobre vysvetleno. Jo ja mam stare dobre ABS (a airbag) a 3 metry deformacni zony v predu a to mi k pocitu bezpeci staci :-) Holt kdyz to nejam napalim tak z nejvetsi pravdepodobnosti preziju, ale pak se stejne zalem zabiju, tak je to vlastne jedno... :) -
Howard 29.11.01 15:29
« Re: ASR
Huf> Uff, tak to jsem si nemyslel. Podle tve teorie teda vubec nestoupnou otacky motoru, ale okamzite padaji i s rychlosti? To jako MSR pribrzduje kola a vyrovnava otacky motoru do te doby, nez vse bude odpovidat II. stupni a 30 km/h rychlosti? Tak to bych chtel mit!!!! (i kdyz nevim, k cemu by mi to bylo :) -
« Nosič lyží
ehvie: Ty máš na mysli patrně střešní box. Ale já mluvím o těch dvou příčnících na který by se eventuelně ten box přidělal. A za ty dvě ohnutý tyče se zámkem a nápisem Škoda si účtujou 4.000,- !!!!!!!!!!!!!!! Promiň, ale to, že jsem dal 3oot za nový auto neznamená, že mám 4 litry jen tak na vyhození. -
« Re: Nosič lyží
mispul> Ja som pred rokom postupoval presne tak isto a kupil som si neznackovy "uplne rovnaky" nosic za asi polovicu toho co stoji original Skoda. Mal som s nim rozne problemy a to som ho mal na streche len 1x: Ked bol prazdny tak od rychlosti 60 km/h rezonoval. Nedal sa poriadne namontovat kedze nebol uplne rovny. Plastove krytky neisli zasunut do otvorov na to urcenych. Atd. Kup si ten original, je to Thule. Ak chces No-Name, 1x pouzity, kludne Ti ho predam za 1/3 ceny co som ho kupil.
Ked si vyvalil 300-400K za auto, tak snad este mas 4K na nosic nie?
Ten original Skoda je Thule.

Na mnou kritizovanem prispevku 5325 se mi nelibilo, ze jsi psal o okamzitem padu rychlosti i otacek, coz je logicky nemozne, protoze pak by MSR muselo delat to, co jsem uz popsal v 5332. Holt to chapeme stejne, ty jsi to jenom trosku nestastne popsal a ja se toho chytil (nejak nemam rad nepresnosti, mozna je to ma pracovni deformace :)
Mozna jsem napsal trochu moc cisel prispevku, ale snad se v tom nekdo vyzna. Ja teda zatim jo :o)