Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  13:18

« Re: Hmotnosť Fabie

No a jeste si zjisti kolik zere 1.4 a 1.2 misto te 1.6.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  13:16

Srovnej si to s Puntem (stejna trida), pokud mozno stejne vykonnym. Nebo si srovnej Stilo s Oktavkou, pak to res ...
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 03.12.01  08:30

to Diamant: když porovnáš Stilo a Fábii Combi, tak zjistíš, že Fiat je o 3.1 cm delší, o 11cm širší a 7.3cm vyšší ! Tudíž si těch 15-105kg může dovolit. A spotřeba jenom podtrhuje "nenažranost" motorů Fabie, vždyť menší a "lehčí" Fábia s menším motorem má velmi malý odstup od Fiatu s 1.6kou. A cena je pro Fabii Comfort 423.900,- kč a Fiat Stilo 1.6 Active 464.000,- kč. Když se kouknu na cenu, tak ten rozdíl za auto o třídu víš není velký.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  07:49

« Re: to diamant

To se montuje do aut? Ja to videl jenom na motorkach a to jeste nekde v indii, a mozna to byl i 2-valec...:-))) To uz je sila... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  00:00

« to diamant

1. Největší pecka je jednoválcové TDI, tak pozor ty značko Mitsubishi pohozená v "kelu":))!
    2. Jak jsi přišel k hodnotám kroutícího momentu na kole v řádově několika stovek Nm (217 a 265)?
    To by se to auto ani nerozjelo! Pokud jsi neopoměl započítat jak konkrétní rychlostní převod tak diferenciál, musíš se dostat k hodnotám v tisícech Nm.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  22:57

Je to fakt. Stilo je o třídu výš. I když tak nevypadá ;o)

Ale vážně, nic proti němu. Dokud se v něm dost nepovozím, nemůžu pomlouvat. Teoretizování nechám na jiných ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  20:08

nemuzes porovnavat fabii a stillo, nezapomen, ze fabie patri mezi male vozy a stillo je nizsi stredni trida.
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 02.12.01  18:40

« ABS + EDS

To je v tom chaos. Kel = kapusta! A pritom kapusta je vlastne zelí :o) Ale kvoli tomu trojvalcovému TDI by som išiel zháňať všetko - kapustu, kel aj zelí. Len aby som mal najsamlepšejší motor - TDI!
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 02.12.01  18:36

« Hmotnosť Fabie

Zaujímavé je, že sa tu stále kritizuje hmotnosť Fabie. Tak som ju porovnal s novinkou - Fiatom Stilo. Fabia Combi 1,4/74 s dĺžkou 422 cm váži 1100-1190 kg a Fitat Stilo 1,6/76 5 dv. s dĺžkou 425 cm váži 1205 kg. Len pre zaujímavosť je to presne toľko isto, ako Octavia 1,6/75 (prípadne o 15 kg menej ako Octavia Combi). Pritom Octavia meria 451 cm.

Pozrime sa aj na tú "otrasnú" spotrebu Fabie. Fabia Combi 1,4/74 spotrebuje (mesto/mimo/mix) 9,7/5,6/7,1 a Stilo 1,6/76 spotrebuje 10,3/5,8/7,4. Tak ešte stále má tá Fabia takú zlú spotrebu?

• « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  13:58

« Re: Točivý moment

povsechna=hezky slovo... :-))) tak zase nekdy...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  13:57

« Re: Farewell

Ta přestávka mi nevyhovuje. Jsem v dobré formě. Ale musím. To víš, ženské...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  13:56

Psal jsem o tom, že průvodním jevem aktivace EDS (modul ABS) je mj. i lehké zašramocení. Tvůj názor, co to je, je rovněž irelevantní nehledě na to, že odpověď "ABS" je asi tak povšechná, jako "auto".
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  13:56

« Re: Farewell

Jo taky si rikam, ze prestavka by byla dobra, tak zase nekdy, cau
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  13:55

Hufe ano, v rezu jsem ho nevidel, ale videl jsem opticke cidlo v dobe, kdy jsem studoval hardware a komunikace!
  • 00 Reagovat !

foto

02.12.01  13:54

« Farewell

Musím letět, tak čau.

V přestřelce můžeme pokračovat kdykoliv později. Baví mě to. Moc.

• « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  13:53

Zacal jsi to tim, ze slysis hukot pri aktivaci EDS, navic principem je mozne se dostat k samotne podstate veci, ktere ty nechces akceptovat! Jinak opticke cidlo bylo nejen mnou popsanou v jinem tematu.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  13:53

mráček> A ohledně Tvého optického čidla jsi nemusel nic přiznávat. Já to věděl a názor chytráka je irelevantní. Pochop, jak komicky působíš, když mě přesvědčuješ (notabene Tvým způsobem) o něčem, co jsi nikdy neviděl a co já viděl (navíc v řezu) a ohmatal to vlastníma rukama.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  13:51

:o) Tak vytočený říkáš... Hm...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  13:49

Ale *, princip nebyl předmětem diskuse a navíc jsem ho popsal ještě líp, než Ty. Šlo o to, jaké čidlo se používá a Ty jsi byl mimo. Navíc, princip indukčního a optického není stejný. Zítra přinesu důkazy. Jak jsem řekl, nejsem elektrotechnik. Připadneš mi, jako žáček, co dostal pětku z písemky a šel si stěžovat, že zadání měl přece napsané dobře ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  13:48

Hufe, nevytacej se tak, vis ze nejsi vysokootackovy... :-))) Jinak jsem tvoji rekapitulaci lehle nepochopil!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…