Škoda Fabia
« Re: Servisni prohlidka
No ja nevim ale myslim ze na mou 16V 74kw jsem pri prohlidce po 30tkm platil neco kolem 4800kc (aspon myslim) ale rozhodne to nebylo 10tacu. A to jsem si tam dal full syntetic olej. Tak nevim. Takovyhle ceny jsou mozna pri vymene tlumicu a nebo napinacich kladek u TDI (rikam to spravne?) -
« Servisni prohlidka
V MF Dnes kritizoval nejaky zastupce autoparku v TV cenu pravidelnych prohlidek (Classic 1.4 - 1.pr. cca 6000, 2.pr. cca 10000 Kč) Kdyz jsem videl drive ceny v casopisech, tak se pohybovali okolo 2000 az 4000. Jake mate vy zkusenosti? Uvazujem totiz o koupi Fabie. Dik za odpovedi. -
« Re: Navigácia
No druha vec je jak je NS integrovan s nejakou online sluzbou podavajici informace o zacpach, objizdkach atd. coz se tyka asi nemecka, ale nemam s tim osobni zkusenosti, ovsem videl jsem demo SW na EPOC kdy ve chvili kdy se k SW dostala informace o zacpe tak se nasla jina cesta atd.. coz nemusi byt spatne, ovsem co je nejdrazsi a nejhur dostupne? Aktualni informace... to se plati zlatem -
« Re: Navigácia
Luf: souhlasim ze navigace je sice dobra vec, ale neskutecne draha za to co nabidne. Jezdim vsude mozne po evrope a nedela mi problem skouknout trasu v napr. Route66, vzit si s sebou pro jistotu autoatlas Evropy za 400Kc a mam po problemech. Jeste jsem nezabloudil a kdyz uz jsem si nekde zajel, tak se jednalo max. o par kilometru. Navic s navigaci bych se asi krute nudil. Proste bych si pripadal jak otrok, zaboc doleva, za mostem po 100 doprava, fakt hezky ... :-) -
« Re: Navigácia
Nebolo to cez den, ale v noci. Napriek tomu to bol fakt poriadne adrenalinovy zazitok. Vsetko sa to zbehlo tak, ze sme vosli do jednosmerky v protismere a na jej druhom konci boli carabinieri. Tak sme pokorne zastavili a cakali, co bude - nakoniec sa ale situacia vyvrbila tak, ze sme ich nasledovali 140 cez krizovatky az k hotelu :-) -
« Re: Navigácia
Ale ja lufe nemluvil o navigaci za 80tkc. Ja prave mluvil o te variante s PDA a GPS, ktera je multifunkcni a splni to co potrebujes, tj. navest te z mista do mista A do mista B s tim ze te upozornuje na odbocky atd. Takovou konfiguraci pri cernobilem display koupis kolem 21tKc a mas hned nekolik hracek ktere muzes vyuzit X zpusoby. Samozrejme ze jsem nikdy neuvazoval o "FULL" NS za 80tKc. No s tim Milanem bych to tak neprehanel. Ja tam byl rok a nezda se mi ze by auta z tech precpanych ulic byly schopny uhybat tk rychle abys tam valil 140 ! :-) Mozna na Autostrade ;) -
« Re: Navigácia
smarty - no vacsinou jazdim po dialniciach a po "zapadnom nemecku" a dalej na zapad a nestalo sa mi, ze by som zabludil. BTW za tie 3 hodiny, co stratis zabludenim zarobis 80tis na navigaciu? Ak ano, potom klobuk dolu :-)
Boli ste uz autom na Ciernej hore? Ak sa da niekde zabludit, je to prave tam. Odbocky neoznacene, cesty na mape vyznacene ako medzinarobne hlavne tahy su kvalitou horsie ako u nas 3. trieda, miestne cesty casto nie su ani asfaltky... Myslite, ze tam bude navigacia fungovat? Iba ak lakat zlodejov. BTW neviem ako vo Francuzsku, ale v Taliansku si clovek moze stopnut carabinierov a povedat im, ze zabludil a kam potrebuje ist a oni pustia majak a zavedu vas na miesto, kam potrebujete ist. Len sa pripravte na to, ze budete jezdit akoby ste sa nahanali (140 po Milane v plnej premavke!) :-) -
« Fabia, predny nahon a smyk
Trocha som zmiesal nedotacavy a pretacavy smyk. U S120 by to kontra spolahlivo zabralo pri pretacavom smyku zadnych kolies. Cital som dva clanky, kde kazdy autor popisoval ine riesenie smuku prednych kolies. Zaujimali by ma vase skusenosti zo snehu. Samozrejme na Fabiach, ;-)) -
"-- skrytý --" 07.12.01 11:32
« Re: oplatí sa?
DP> No jo, udelals kauf. Tos chtel slyset, ze jo, aby ti nekdo tvuj vyber pochvalil. :o)) Ale jo, fakt to tak je. Kdyz jsem kupoval ja, byla tahle 406ka za 745 tisic. Holt na jare Jezisek nechodi ... :-) Za tuhle cenu je 406ka v tyhle konfiguraci svetova. -
« Fabia, predny nahon a smyk
Idem do pravej zakruty a predne kola na snehu dostanu smyk. Co urobite ? Na S120, by som dal volantom kontra (otocil by som ho do lava). Ale na Fabii, mam ubrat plyn, stlacit spojku, otocit volantom (vlavo, alebo vpravo) ? Poradte, zima je na krku.