Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  14:12

« Re: Re:

"Jinak cena je důvěrná, to je jako, kdyby se někdo chlubil kolik už ho stála jeho milenka "

To mi pripomina jedneho mojho byv.spoluziaka, ktory je magor do americkych aut a ten mal svojho casu nejaky Buick s neviem kolko litrovym motorom (tustim tiez 4.5 ?), ktory kupil za nejakych 90 tis.Sk (tusim to malo 150tis. mil najazdene). Bola to neskutocna krava so vsetkym luxusom. No a vzdy ked som sa s nim viezol (asi 3x) tak sme niekde ostali minimalne na 15 minut stat (napr. na semafore) s tym, ze motor naskocil zase az po tom, co sa kamos v nom nejaky cas hrabal... Z doveryhodnych zdrojov mam, ze vraj preinvestoval len na opravy a diely niekolko krat viac, nez bola nakupna cena vozu (ale on sam tu sumu nechcel vyzradit..:))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  13:49

Nice :-) Jeste ze sla cena benzinu dolu co? :-) Kolik to papka po praze s automatem ? Neni to sice styl aut co se mi libi, ale na druhou stranu tam musi byt spoooustu mista na .... :-) . I kdyz takovej "roadhead" se da praktikovat v kazdym aute (ovsem kdyz to vemu kolem tak automat ma v tomhle smeru vyhodu, protoze ve chvili takoveho roadheadu a necekaneho prerazeni muze dojit k osklivemu urazu :)))))
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 11.12.01  13:26

ace2> Teda me milenka moc nestoji (spise vubec nic), ale nevim, jak to mas ty :o)

Aspon napis, jestli s to kupoval nove a nejake ty udaje (vykon, motor, spotreba...)

• « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  13:19

Na mín něž mnohem méně luxusní S-Klasse :o))) Jinak cena je důvěrná, to je jako, kdyby se někdo chlubil kolik už ho stála jeho milenka :-) To je prostě láska a peníze se neřeší :)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  12:52

ace2> Hm... Pěkná kára. Na kolik to vyšlo???
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 11.12.01  12:50

ace2> Hmm, opravdu krasavec (myslim samozrejme to auto :-) Na kolik te vysel, jestli to neni tajne?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  12:44

« Re:

Vy chcete fotku ? Moment já jí dokonce někde i mám :-) Moment jenom to musím najít... kde pak to je jenom je a tady...

[odkaz]

Tak to sů já :)
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.01  12:37

« Bez nadpisu

All: Houby high society :)) Na všechno jsem si vydělal vlastní prací. A to bez legrace. Jinak me fakt nebavi, jezdit s manualem (nicmene musim se slizebnim autem) je to zbytecna práce, navíc se držím filozofie, že když to může dělat auto za mě tak co bych to dělal já. Proto jsem si pořídil auto, kde musím držet jenom volant :-( Nicméně ten stejně držím povětšinou jen kolenem, tak mi to zase až tak nevadí, když to dopravní situace umožnuje tak nohy mám někde v místech spolujezdce, takže tak nějak v autě ležím jako doma v obýváků u televize :-) Samozřejmě když je volná dálnice. V Praze se to neda moc praktikovat :-( Bohužel :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.01  12:20

« Re: Re: zvláštní lidi

huf: svého času jsi sliboval, že vyfotíš OCTAVIE-ho. A kde nic, tu nic...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  12:14

« Re: zvláštní lidi

>to huf

Svýho času jsem měl na škole svůj web (museli jsme to dělat kvůli zápočtům) a tam jsem měl hned několik svejch fotek. Pak jsem si uvědomil jak je to úchylný a smazal to.

Znáte to - takový to - narodil jsem se v (a fotka), zš jsem absolvoval (stupidní fotka z 2. třídy)... Nejlepší pasáž byla "moje koníčky"...

:-))))

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  12:04

peeka> Monitoruješ mi mozkové operace. Taky bych moc chtěl vidět Vás ostatní, especially wolffa, aceho a mráčka. A Tebe taky ;o)

No nic, potřeme se olejem, nafotíme se a rozešlem si své akty, ať to má spád :o)))))
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 11.12.01  10:25

« Re: mf dnes a fabia

[odkaz] c=A011205_094209_ automoto_sid&r=automoto

Raději tedy 2 mezery :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 11.12.01  10:24

[odkaz] c=A011205_094209_automoto_sid&r=automoto… />
    Je tam vložena mezera.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  10:14

Někdy mě fakt překvapuje, co za "lidi" se tady sejde. Nemyslím to nějak hanlivě, ale je to někdy docela zábava číst si ty příspěvky a představovat si ty lidi za kompama. Zajímalo by mě jak vypadá "ulítlej" huf, "línej" 21 letej ace2, "pracovitej" ATX...

Sory za offtopic, ale nemohl jsem si to odpustit :-)

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  10:10

zkus projet idnes a www.mfdes.cz
    a pokud to nenajdes, tak to oskenuju a pošlu ti to...

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  09:19

Dalsi High Society ? :-) no V8 4.5 to pofici trosku lip nez 1.9TDI :)) hihi delam si srandu a provokuju... 1.9TDI zase fici lip nez moje 1.4 16V (hmm co takhle 1.4 V16 ? to je deci na jeden valec heh :-)

BTW: ace2> Co jsi vlastne zac?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.12.01  01:34

ved napisal ze ma 21, ale najlepsia je ta hlaska, ze je moc stary na to, aby sa blaznil s manualom, tak na tom sa kosim este aj teraz :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  00:00

« Re:

ace2> You´re 21?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 10.12.01  22:57

« Re: Omezovac?tempomat

howard: Ale po pravde, jeste jsem neridil auto s automatem, takze nemuzu rict. Jenom kdyz jedu s nekym, kdo ho ma, tak me rozciluje, ze nemuze ridit otacky motoru, ktere si dle me delaji, co chteji :-)
    prave o to ide, ze musis sa previest a nie iba jedno popoludnie. ja som si na automat navykal zakazdym asi tyzden, na kazdom aute je to troska ine, ale da sa to naucit pekne ovladat, podradovat bez zmeny rychlosti (samozrejme nemyslim manualne podradenie :-) ) atd. kazdopadne ked si soft automatu nesadne s naladenim motora, tak ako to bolo na alfe166, tak je to nahovno.
    navyse tieto automaty sa dokazu troska prisposobovat vodicovi, takze zrejme aj preto ten cca tyzden a je to potom fakt super. ace vie o com hovori.
    cloveka len serie, ze to este stale predsa len zvysuje spotrebu (v meste) a odobera vykon :-( , co ace pri 4.5 v8 neciti, na 3.0 v6 to citit je.
  • 00 Reagovat !

foto

10.12.01  22:27

« Bez nadpisu

matuS: Ach ano, automat je pošušňáníčko, už nikdy bych neměnil a to jsem byl za mladých let ta¨kove odpurce automatu. Zvlaště ve spojení s V8 4.5 je automat pěkné vyžití :o) Ne vážně, až si budu kupovat normální auto tak musí mít automat, už jsem starej na to abych bláznil s namuálem, nehledě na to, že jsem z manualu unavenej v Praze otrávenej a bla bla. Prostě ve svých 21 letech jsem moc linej. Jo no jo, fakt jsem moc línej na manuální řazení.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…