Škoda Fabia
« 1.2 HTP TURBO ???
To je myšleno vážně a nebo jako vtip??? Je pravda, že VW už vyráběl (nebo ještě vyrábí?) 1.0 Turbo. Neprodávalo se to v Evropě a mělo to výkon asi 80 kW. Spotřebu nevím. Myslíte, že je tříválec 1.2 dimenzovaný na dvojnásobný toč. moment než má teď??? Mě se to nějak nezdá. Ale parametry: 1.2T , 90 kW, 220 Nm, 6,5l/100 nezní špatně - ještě přidat přímé vstřikování a může konkurovat 1.9 TDI ............... -
« Škoda Fabia 1,2 HTP 12 V.
Takže už som späť. Mám za sebou KE - Praha - KE + nejaké tie 100 km po Prahe a nejaké tie km po KE.
Dohromady som prešiel 1690 km a tankoval som 105 l V-Power, takže priemerná spotreba mi vyšla 6,21 l / 100 km. Je pravda, že viac ako polovica km bola odjazdená vo veľmi zlých poveternostných podmienkach (ľad a sneh.... bočný vietor) so záťažou 4 dospelé osoby a plný kufor batožiny.
Priemerné rýchlosti neuvádzam, lebo v tom počasí, ktoré bolo sa nič extra zajazdiť ani nedalo. -
« Re: Průměr 96 s 1,2 HTP
1,2HTP: rikal si, ze kdyz clovek zvedne prumer o 20 km/h tak usetri cas na dovolenou. Ale aby sis usetril cas na dovolenou ty osobne, musis si zvednout svuj prumer o 20 km/h, tak nepis, ze nekdo ma rychlostni prumer 40, protoze tobe osobne ti tato informace casu na dovolenou neprida. -
« Re: Re: 1,4 MPi 50kW
fija: takova uchylarna to neni, v realu jsem dal za 1.8T 140 tKc, protoze za 130 tKc sla Brava na sluzbu do sveta. Ale fakt si myslis, ze bych to vyhral s Fabii 1.4 TDI za nejakych 400 tKc bez vybavy ? Zrejme jsi zapomnel, ze 1.8T jsem kupoval jako ojetinu. -
dcgsd 01.03.04 07:19
no je to divne. Pokud jsi jel 20km prumernou 96km/h tak to jsi to jel 12minut. 4km po dalnici prumernou 160km/h (na tech 4km to rychlejsi asi nebude) ja asi 1,5minuty. 5 obci pocitam 5km prumernou 50km/h je 6minut a tech dalsich 11km jsi tedy musel jet prumernou 150km/h. To ti nepocitam zrychleni ci nutne pribrzdeni napriklad na sjezdu z dalnice. Jestli se ti jeste zdaji cisla realna tak nevim. -
« Průměr 96 s 1,2 HTP
Takže průměrnou rychlos jde zvednout i o 50 Km/H mnoho lidí má průměr kolem 40km/h!
Jel jsem cca 20 km z toho 4km dálnice, 5 obcí kde jsem dodržel 50-60 km/h a průměr 96 km/h spotřeba 12,6 l/100km.
PS. To fórum je nějaké zmatečné a nelogické. Je to asi standartizovaný kauf, moc se nelíbí zatím.
Možná dobře spolupracuje s echelonem???