Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  11:34

« Re: Re: setkání v praze

To uz aby jsme si pomalu zamluvili kongresove centrum... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.01  11:33

« Re: Re:

ja som sa sekol huf s tou cenou. som to prepocital a nechal ATS. :(
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  10:05

« Re: Re: setkání v praze

> to mracek, ace, huf...

Až se budete srážet v praze, dejte mi vědět...

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 12.12.01  08:10

« Re: mf dnes a fabia

Na www.idnes.cz do kolonky "hledej slovo" napiš "fabia" a klikni na hledej a pak klikni na článek "Škoda Fabia je dvouletá".
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 12.12.01  04:27

« crash test

ak je pravda, ze vybrali z fabie junior tu traverzu, tak by sa mal opakovat crash test pre NCAP.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 11.12.01  20:40

« Re: mf dnes a fabia

Akosi som to nenašiel. Nepošleš mi ten článok?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  20:08

mráček> Jo!
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 11.12.01  19:43

« Re: Re: láska k zombiím

Som zvedavý, dokedy môj otec bude prevádzkovať 486/66 MHz s 8 MB RAM a 520 MB HDD :o) Ale k veci. Ja by som chcel mať starý autobus. Lenže kam ho dať a kde ho zohnať? Ja by som chcel Karosu ŠM 11. A také mestské autobusy končia ako prvé :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  19:34

Hufe, taky bych Te rad videl... Tak nekdy, az bude cas a budes mit cestu nach Prag, tak dej vedet a dame si sraz i s ace2 a podebatujem...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  19:32

A jeste jedna srandicka k tomu autu, to je benzin, lepe receno nadrz, ikdyz je totiz v nadrzi temer 20l a auto se rozhoupe, tak se stava, ze to nenasaje fuel a auto jako se vyplo a kdyz uz si clovek mysli, ze mu to chcipne, tak vystreli dopredu...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  19:30

ace2-jestli chces vedet kroutak, tak ti ho reknu, 325Nm pri 3000ot!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  19:29

Jo muzu potvrdit, ze ACE2 car je pojizdny obyvak, navic se mi libi, ze to vubec nelaka k rychlosti, pritom sily to ma hafo, fakt je to vychytany, samy srandicky to ma! Ale co mne fakt dostalo jsou kontrolky na svetla atd, ktere jsou v predu na kapote a taky jsou jeste vzadu a jeste se mi libi rozsveceni bocnich svetel pri zataceni...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  15:46

150ats nestal to je pravda. Na druhou stranu je to coupe důkaz zde: [odkaz] a těch bylo vyrobeno jen 2438 kusů :-) a to má ještě pozlacené emblemy :-) zadni stojí 16 kKč :-) tak jsem zvědav kdy mi bude ukraden :(
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  15:28

peekaa> Hm... To já jsem měl ještě před rokem (mimo můj) ještě jeden comp. Byla to 386SX 25MHz koprocesorem (!), 250MB HDD a 4MB RAM. Daroval jsem ho charitě pro postižené děti. Pak mě ale napadlo, jestli to byl vůbec dárek... :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  15:25

U nás to bude zcela jistě levnější než v raichu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  14:45

joo to znám, taky mám doma zakonzervovaný P100 s 32MB edo-ram a S3 s 1MB.

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.01  14:28

ace2, buicky hentoho rocnika a hentej kategorie sa v Rakusku predavaju za cca 150l ATS (vo velmi dobrom stave). dvojzonova klima, automat, koza. neviem, co presne to mas ty.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  14:26

ace2> I když mám odlišný názor na auta, tak Ti tak nějak vnitřně závidím (v dobrém slova smyslu). Taková pojízdná pevnost. Tak řekni cenu. Zaokrouhli a hoď to sem. Pretty please!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  14:20

No až na to, že mám vymontovanej sytič, a když má blbou náladu tak zablně starter :-( No má svůj věk. Nicméně mám vypozorováno že se protočí jen když je nizká teplota :-) Asi zatuhlej pastorek. Na jaře se na to vrhnu a tyhle serepetičky vyřeším :-) A hurá na srazy :)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  14:15

Papá to velmi málo. Je to PFI tedy "Port Fuel Injection" česky tedy MPI :-) Po Praze je spotřeba 14,6/100 a na dálnici pri tempomatové rychlosti 110-120km 9,6L/100. Výkon 188HP krouták netuším, ale "dostatečný" a položený někde témeř u volnobežných otáčkách. Maximální rychlost 185km/hod (el. omezovač). Vzduchové odpružení, ABS, Airbag + elektrický ovladané asi všechno včetně sedačky spolujezdce, víka kufru a aut rozvěcování světel a další serepetičky. (Přece s ním nebudu bouchat). Plně automatická digitální klimatizace je už někdy od konce 70. let. a bla bla bla.

Jen taková zajímavost. Tachometr je do 85MPH -tedy 140km(tradice od 60. let). Je tedy zajímavé když na konci tachometru, člověk sešlápně plyn a auto vystřeli a prudce se zarazí až o omezovač a to více méně doslova. Jinak by to jelo podle mě kolem 230, a to je to hranatá krabice kde aerodynamika není důležitá. A nehledě na to že podvozek a brzdy nejsou na takovou rychlost koncipovány (přirozeně bubny na zadku), takže takový rychlost je spíše teoretická a je dobře že je rychloměr do 140 alespon to nesvádí o trhání rekordů.

Jinak rok 1990 (poslední hranatý) do 96 jezdil v USA a já jsem 3. majitel v ČR.

Jinak Mracek v něm jel a dokonce řídil, tak vám může říct nějaké referance jako osoba to nezavislá.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…