Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
-
« Re: Re:
Jo muzu potvrdit, ze ACE2 car je pojizdny obyvak, navic se mi libi, ze to vubec nelaka k rychlosti, pritom sily to ma hafo, fakt je to vychytany, samy srandicky to ma! Ale co mne fakt dostalo jsou kontrolky na svetla atd, ktere jsou v predu na kapote a taky jsou jeste vzadu a jeste se mi libi rozsveceni bocnich svetel pri zataceni...:-))) -
No až na to, že mám vymontovanej sytič, a když má blbou náladu tak zablně starter :-( No má svůj věk. Nicméně mám vypozorováno že se protočí jen když je nizká teplota :-) Asi zatuhlej pastorek. Na jaře se na to vrhnu a tyhle serepetičky vyřeším :-) A hurá na srazy :) -
Papá to velmi málo. Je to PFI tedy "Port Fuel Injection" česky tedy MPI :-) Po Praze je spotřeba 14,6/100 a na dálnici pri tempomatové rychlosti 110-120km 9,6L/100. Výkon 188HP krouták netuším, ale "dostatečný" a položený někde témeř u volnobežných otáčkách. Maximální rychlost 185km/hod (el. omezovač). Vzduchové odpružení, ABS, Airbag + elektrický ovladané asi všechno včetně sedačky spolujezdce, víka kufru a aut rozvěcování světel a další serepetičky. (Přece s ním nebudu bouchat). Plně automatická digitální klimatizace je už někdy od konce 70. let. a bla bla bla.
Jen taková zajímavost. Tachometr je do 85MPH -tedy 140km(tradice od 60. let). Je tedy zajímavé když na konci tachometru, člověk sešlápně plyn a auto vystřeli a prudce se zarazí až o omezovač a to více méně doslova. Jinak by to jelo podle mě kolem 230, a to je to hranatá krabice kde aerodynamika není důležitá. A nehledě na to že podvozek a brzdy nejsou na takovou rychlost koncipovány (přirozeně bubny na zadku), takže takový rychlost je spíše teoretická a je dobře že je rychloměr do 140 alespon to nesvádí o trhání rekordů.
Jinak rok 1990 (poslední hranatý) do 96 jezdil v USA a já jsem 3. majitel v ČR.
Jinak Mracek v něm jel a dokonce řídil, tak vám může říct nějaké referance jako osoba to nezavislá.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!