Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Zimnígumy pro Fabii
Ja mam tiez Matadory MP58 uz druhu sezonu, 165R14 (minuly rok nemali 185 ked som ich kupoval) a tiez mam dobre skusenosti. Mozno som to tu uz pisal ale stalo sa mi ze pocas dna na lyzovacke napadlo asi 15 cm snehu a z parkoviska sa nedalo odist bez retazi. Ja som ich vsak nepotreboval. Myslim ze su to dobre gumy aj ked som Fabiu s inymi nejazdil. -
« Re: Zimnígumy pro Fabii
Matadory MP58 mam teraz obute v rozmere 185/55 R14 a zatial spokojnost. Polarisy nepoznam, takze nemozem porovnavat. Matadory som testoval v 10 cm vrstve nejazdeneho snehu, ked som ako prve auto sa brodil v Nizkych Tatrach a slo to bez problemov, brzdna draha je na snehu urcite lepsia nez na letnych, s tymi som tiez zazil este sneh tak mozem priamo porvnavat. Polarisy nepoznam, takze k tomu sa ti musi vyjadrit niekto iny, ak kupis Matadory neprohloupis... -
« Re: Fabia RS
Tak jsem na ní mrkl (www.skoda-auto.de) a je to fajn vybavené vozítko.
2.0, TDI PD nebo 2x1,4 16V.
+ optický tuningový paket (P+Z+kř+stř spoiler, koncovka výfuku, rozšíření bl.)
+ sportovní paket (sed+vol+kůže na ruč.br. a řadičce)
sportovní podvozek (oh!)
5ks 15" liťáky
Hm... -
« Re: Fabia RS
Hm... tak to teda kvituju tak nějak s povděkem. Asi by mně sralo, že existuje Fabia 1,8T nebo podobná. RS 2.0 85kW 170NM mi opravdu žíly trhat nebude :o) Podotýkám, že to není špatný motor! Ale ani nějak extra dobrý... Třeba bude mít nějaký fešný (a po vzoru Octavie RS snadno zaměnitelný) přední spoileronárazník. -
« omluva
Omlouvám se všem, kteří podlehli malé mystifikaci, kterou jsem zde včera drze roznesl. Omluvit mě může jen to, že jsme měli firemní vánoční večírek a již od 10 hodin jsem byl ve velmi rozverné náladě.
Omlouvám se všem za všechny psychické škody a slibuju že v podnapilém stavu budu dávat roce od pc dále.
Ale byl jsem spravedlivě potrestán. Bohemia sekt s fernetem mě vytrestaly na 14 dní dopředu :-(
Ale stálo to za to ;-)
PeeKaa
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

PeeKaa, v 5542 píšeš, že v 60ce normálně řadíš čtyřku a že se divíš testu zrychlení 60-90 na 3. stupeň.
Z toho mám dojem, že jsi buď ve Fabii nikdy neseděl, nebo že jsi nikdy nepředjížděl.
Na trojku jezdím v 1.4 MPI normálně do stovky, a to sotva překročím 5000 otáček. Klidně by to sneslo ještě víc.
Takhle si tvůj motor asi s Tebou moc neužije.