Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

14.12.01  13:50

« Re: Test SDI

Tak jsem si pročítal starší příspěvky (dosud pasívně), ale tohle mě donutilo se přihlásit:
    PeeKaa, v 5542 píšeš, že v 60ce normálně řadíš čtyřku a že se divíš testu zrychlení 60-90 na 3. stupeň.
    Z toho mám dojem, že jsi buď ve Fabii nikdy neseděl, nebo že jsi nikdy nepředjížděl.
    Na trojku jezdím v 1.4 MPI normálně do stovky, a to sotva překročím 5000 otáček. Klidně by to sneslo ještě víc.
    Takhle si tvůj motor asi s Tebou moc neužije.
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  12:14

« Fabia 1,4 44 KW

Koupit Fabii 1,4 44 KW Comfort, metalíza, od prodejce 294 000,- ??
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  11:24

« Re: Zimnígumy pro Fabii

luf> :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:24

mracek - si blbec. Ty mas ozajstne auto, oni maju iba Fabie :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  08:23

Ja mam tiez Matadory MP58 uz druhu sezonu, 165R14 (minuly rok nemali 185 ked som ich kupoval) a tiez mam dobre skusenosti. Mozno som to tu uz pisal ale stalo sa mi ze pocas dna na lyzovacke napadlo asi 15 cm snehu a z parkoviska sa nedalo odist bez retazi. Ja som ich vsak nepotreboval. Myslim ze su to dobre gumy aj ked som Fabiu s inymi nejazdil.
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  07:49

« Zimáky

A co Kleber Krisalp 3?
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.01  20:48

« to aTTim

Nepřečetl jsi náhodou celou mou rubriku, když jsi tam byl potichu tak dlouho:))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  20:09

Matadory MP58 mam teraz obute v rozmere 185/55 R14 a zatial spokojnost. Polarisy nepoznam, takze nemozem porovnavat. Matadory som testoval v 10 cm vrstve nejazdeneho snehu, ked som ako prve auto sa brodil v Nizkych Tatrach a slo to bez problemov, brzdna draha je na snehu urcite lepsia nez na letnych, s tymi som tiez zazil este sneh tak mozem priamo porvnavat. Polarisy nepoznam, takze k tomu sa ti musi vyjadrit niekto iny, ak kupis Matadory neprohloupis...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  20:05

A pak ze jsem sam blbec, shanet zimni pneu v prosinci... :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.01  20:00

« Zimnígumy pro Fabii

Co na zimu? Barum Polaris nebo Matador MP58? Má význam dávat užší!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  18:02

« Re: Fabia RS

Tak jsem na ní mrkl (www.skoda-auto.de) a je to fajn vybavené vozítko.

2.0, TDI PD nebo 2x1,4 16V.

+ optický tuningový paket (P+Z+kř+stř spoiler, koncovka výfuku, rozšíření bl.)

+ sportovní paket (sed+vol+kůže na ruč.br. a řadičce)

sportovní podvozek (oh!)

5ks 15" liťáky

Hm...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  17:56

Hm... tak to teda kvituju tak nějak s povděkem. Asi by mně sralo, že existuje Fabia 1,8T nebo podobná. RS 2.0 85kW 170NM mi opravdu žíly trhat nebude :o) Podotýkám, že to není špatný motor! Ale ani nějak extra dobrý... Třeba bude mít nějaký fešný (a po vzoru Octavie RS snadno zaměnitelný) přední spoileronárazník.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  17:32

ale ved v DE sa uz predava Fabia GT s tymto 2.0l motorom (85kW). Ale ktohovie, ci to pride aj do zemi ceskych alebo na horne uhry... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  10:36

« Re: Taky se připravuje

a> Si robis srandu, ale pred nejakymi cca. 15 rokmi, nejako tesne po uvedeni VW Corrado, existovala jeho verzia s dvomi motormi. Len sa uz nepamatam, ci sa to vyrabalo aj seriovo alebo nie.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  09:45

« Fabia RS

Údajně se Fabia RS chystá, ale jako agregát má mít impozantní 2.0 MPI!!!
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.01  08:20

« omluva

Omlouvám se všem, kteří podlehli malé mystifikaci, kterou jsem zde včera drze roznesl. Omluvit mě může jen to, že jsme měli firemní vánoční večírek a již od 10 hodin jsem byl ve velmi rozverné náladě.

Omlouvám se všem za všechny psychické škody a slibuju že v podnapilém stavu budu dávat roce od pc dále.

Ale byl jsem spravedlivě potrestán. Bohemia sekt s fernetem mě vytrestaly na 14 dní dopředu :-(

Ale stálo to za to ;-)

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  23:13

2 motory má například Mercedes A-Klasse, tedy jak který, ale má.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  22:00

What is it? Dvoumotorova kara...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  21:59

Tak jsem nevidel a neslysel ani o jedne... Co bude mit RS za motor? 1,8T 110kW? nebo bude pouzivat tu 1,6 16V 96kW s Pola GTI? To by si asi moc nepomohla, protoze i 2,0 ji dodava hodne sily!
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.01  21:57

« Taky se připravuje

Dvoumotorová kára! Něco jako Clio ale motor vpředu zůstane! A bomba nakonec bude to dvakrát nadupané TDI!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…