Škoda Fabia
« Re: 1,4 44kw
bluedream: Jestli se nepletu, tak Cimbu ti na přání ten výkon na brzdě změří před i po chiptunningu. BTW, kde si kdo případně necháváte dělat chiptunnig? Já pokukuju právě po Cimbu (to není reklama ani skrytá!!!!) protože se mi podle toho co píšou a slibujou zdají (a jestli to opravdu splní ;-) být celkem dobří. -
« Re: osvetlenie
Me to se to vnitrni svetlo taky obcas nerozsviti (1.4 16V, comfort, DO). resim to tak, ze zmacknu jeste jednou otevrit a pak se svetlo rozsviti. Nevypozoroval jsem zadnou zavislost kdy to dela. Dalsi vec - rozsvecuje se vam svetlo pri vyndani klicku ze zapalovani ? - oktavka to dela, ale moje fabka ne, i kdyz jsem nekde cetl, ze to ma umet. -
"-- skrytý --" 20.12.01 20:36
« Re: 1,4 44kw
Mne aj po 15t km obcas na krizovatke zacnu kolisat otacky +/- 400, staci restart RJ (vypnutie a nastartovanie motora) a je to OK. Bol som teraz v utorok na garancke, ale nespomenul som si na to im to povedat, mozno som dobre urobil, keby sa v tom zacali rypat... ktovie ako by to dopadlo :-))
K tomu chiptuningu, naozaj by som bol zvedavy keby niekto na brzde odmeral vykon pred a po tuningu. Ci tam je naozaj slubovany rozdiel, pretoze pri atmosferickych motoroch je podla mna efekt sporny. -
« Re: 1,4 44kw
Hehe, me by se nejvic libilo kyby pridelovali SPZ zacinajici na BLB - u spousty ridicu by to byla naprosta pravda a ostatni by se pred nima mohli alespon trochu mit napozoru :-).
Jinak ty novy SPS jsou fakt hnusny. Stejny fonty jako driv (ktery jsou taky hnusny), ale jeste debilnejsi kombinace cisel a pismen. To jsem si naivne myslel ze ty SPS budou vypadat alespon tak, jak to maj v nemecku. Holt marne.
Jinak to s tim tresenim, tatovi to ve 50kw Fabii dela i po skoro 2 letech a ma najeto urcite pres 20 tisic. V servisu mu udajne rekli, ze je to normalni - ze to delaj vsecky Fabie se skodovackejma motorama (brachovo sluzebak to dela taky - Fabie combi 50kw). -
« Re: 1,4 44kw
No , možná se třásl strachy z počasí : asi 10 cm nového sněhu všude, na kolech jen " univerzální " gumy, vítr a mráz .......no ideální na vyjetí z prodejny......tak jsem skvělé dynamické vlastnosti vyzkoušel jen v garážích Carrefouru :-)) A ty nové značky jsou hnůůůůůssssnnnééééé :-))) 1T1........