Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 03.01.02  14:14

« Bez nadpisu

Na to dovírání těch okýnek k Metě. Taky jsem to chtěl, ale jedná se o nějakej přitroublej krámek (tuším se tomu říká doraz), kterej tohle zabezpečí, že když zamkneš auto, tak se automaticky dovřou okýnka. Jenže jeden prý, když sem se na to ptal stojí něco kolem 1500 Kč.Což se mi zdálo hodně za takovej bazmek malinkej. Nehledě na to, že v létě by s tím při větrání stojícího auta byly jen a jen problémy. No a dávat to na všechny okýnka včetně střešního (což jde taky) je přeci jen drahej špás.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  14:02

« Re: Stresne boxy a nosice

ehvie: Takze aj tebe sa ohli tie stahovacie sroby? A zevraj to ma atest, aj nejaku nalepku, by som bol zvedavy co by urobil vyrobca keby sa mi to utrhlo v takej 100km/h aj s lyzami a narvalo by to cele do auta za mnou. Dufam ze sa to nebudem musiet dozvediet.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  13:59

« Re: chladiaca kvapalina

Mam podobny "efekt", teraz v zime som si vsimol ze ked parkujem na sikmej ploche tak je dokonca chladiacej kvapaliny tak malo ze sa mi aktivuje kontrolka "Nedostatok chladiacej kvapaliny". Mam meneny chladic (12/00) aj tesnenie pod hlavou (3/01) a od vtedy som nedolieval. Tiez by som rad vedel ci je to zimou alebo to zas unika alebo je to v norme a staci doliat. Len pre uplnost, mam 50kW Comfort, 03/00.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  12:55

« Re: Stresne boxy

Slavos: Presne taky som si minulu zimu kupil a nadaval som presne ako Ty. Takze uz asi budem radsej kupovat predrazene vyrobky zn. Thule.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  11:41

« Re: Vyhrievané trysky

Nevítě , proč koneně někdo neprožene jednu trubku s chladicí soustavy přes nádržku ostřikovače ?? Takové umývání skla teplou vodou by bylo určitě příjemné v zimě v létě ........ATX, to by byl tunning :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  11:37

mi pri -16 stupnich to rozprasuje jako dive, nemuzu si pomoct ....
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  11:35

« Re: to huf

00. Ale nijak mi "extra button" nechybi. Proc mackat 15 ruznejch, kdyz to vsecko muze obslouzit jeden (nebo u SAABu dokonce zcela automaticky :-)))) ?
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.02  11:32

« chladiaca kvapalina

po 13 000 km mam ma 44kW fabii chladiacu kvapalinu pri studenom motore cca 1 cm pod min, co je predpokladam tak 2-3 deci na doliatie, je to v norme, alebo mam ist hned do mototechny kupit tesnenie pod hlavu? :-(

auto som kupil v lete, stav kvapaliny bol tesne nad min, je mozne ze je to len zmena objemu koli teplote?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  10:46

Aj Comfort ma rozprasovace, ale pri -10 a menej to len tak cika, teda mne ;o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  10:44

Nekupuj si nosic Diheng, je lacny ale je to *, ja som ho kupil a cakam kedy mi odpadne aj so 4 parmi lyzi. A okrem toho ked je prazdny tak klepoce, je to humus ale tuto sezonu dufam ze este vydrzi.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  10:43

« Re: osvetlenie

Ja chodim do Samorina, skus tam zavolat mozno sa nieco dozvies, Eurodanubia sa to vola a cislo je 031 5624145. Tam mi menili chladic, tesnenie pod hlavou, servo ;o)))) aj alarm mi tam montovali.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.01.02  10:29

« Re: osvetlenie

ja mam alarm original od vyroby (tiez asi META) a tam ked zamknem auto, tak sa okna nezatvoria... existuje nejaky servis v BA, ktory by mi to urobil bez straty zaruky?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  10:03

hufe> těch -10 byl překlep
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  08:38

ehvie: Doporučuju ti mrknout se na stránku "www.hakrbrno.cz". Objednal jsem si u nich na dobírku nosiče na krátkou Fábku a všechno v pohodě. A ceny poměrně přijatelný na rozdíl od "originál Škody" ......., ale to už jsem tady tak před měsícem rozebíral. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.02  08:36

« barevný odstín nárazníků

Mám téměř novou Fabii, barva šedá stone, a nejsem moc spokojený s odlišným odstínem plastových nárazníků. Oproti karoserii jsou nárazníky o dost tmavší. Máte někdo zkušenosti s reklamací u takové záležitosti? Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  07:48

ladao> To je +10st. Ne -10. Nebo je to u Tebe míněno jako pomlčka? :o) BTW, ta kapalina určitě stříká z vyhřvaných trysek znatelně líp i pokud neatakuje bod zmrznutí. Znáš to určitě z vlastní zkušenosti, když to v -15st. tak tak čůrá.

BTW, jám mám to vyhřívání v ceně, ale nové Elegance už musí připlácet 600Kč :o))) Stejně jako 4.900Kč za vyhřívané prdelky nebo 1.000Kč za upozornění nezapnutých bezp. pásů. Prostě někde Škodovka ten rozdíl v kurzech Kč/DM musí nahnat :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  07:42

fija> Dává to smysl. Těch 10 stupňů. To jo. A s tím butonem máš smůlu. Novější škodovky už to mají všechny sólo. Ty máš MR 99 nebo 00?
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 03.01.02  07:38

to fija: co je na tom divného ? Na 10 let starém SAABu se při nízkých teplotách automaticky aktivuje i vyhřívání zpětných zrcátek a zadního skla. Vše jde přes klimatizaci.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  07:30

Mno myslím si, že ta spínací teplota -10 má opodstatnění. Ty trysky jsou na nárazníku a představte si jaká teplota na nich může být při rychlosti např.130 na dálnici. To by mohla kapalina do ostřikovačů na -20(možná i -30) v těch tryskách zamrznout, si tedy myslím já.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  07:05

koukam, Helenka perli jako vzdycky. Ale TEORETICKY z toho vyplyva, ze by se melo vyhrivat pri zapnutem apalovani permanentne, je-li teplota nizsi nez 10 stupnu. Coz se mi zda stejne divne. Ale muze bejt. K vyhrivanejm zrcatkum - ja na zrcatka nemam "specialni button" - vyhrejvaj se pri zapnutym vyhrivani zadniho skla ....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…