Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
wolff 03.01.02 14:14
« Bez nadpisu
Na to dovírání těch okýnek k Metě. Taky jsem to chtěl, ale jedná se o nějakej přitroublej krámek (tuším se tomu říká doraz), kterej tohle zabezpečí, že když zamkneš auto, tak se automaticky dovřou okýnka. Jenže jeden prý, když sem se na to ptal stojí něco kolem 1500 Kč.Což se mi zdálo hodně za takovej bazmek malinkej. Nehledě na to, že v létě by s tím při větrání stojícího auta byly jen a jen problémy. No a dávat to na všechny okýnka včetně střešního (což jde taky) je přeci jen drahej špás. -
« Re: Stresne boxy a nosice
ehvie: Takze aj tebe sa ohli tie stahovacie sroby? A zevraj to ma atest, aj nejaku nalepku, by som bol zvedavy co by urobil vyrobca keby sa mi to utrhlo v takej 100km/h aj s lyzami a narvalo by to cele do auta za mnou. Dufam ze sa to nebudem musiet dozvediet. -
« Re: chladiaca kvapalina
Mam podobny "efekt", teraz v zime som si vsimol ze ked parkujem na sikmej ploche tak je dokonca chladiacej kvapaliny tak malo ze sa mi aktivuje kontrolka "Nedostatok chladiacej kvapaliny". Mam meneny chladic (12/00) aj tesnenie pod hlavou (3/01) a od vtedy som nedolieval. Tiez by som rad vedel ci je to zimou alebo to zas unika alebo je to v norme a staci doliat. Len pre uplnost, mam 50kW Comfort, 03/00. -
« chladiaca kvapalina
po 13 000 km mam ma 44kW fabii chladiacu kvapalinu pri studenom motore cca 1 cm pod min, co je predpokladam tak 2-3 deci na doliatie, je to v norme, alebo mam ist hned do mototechny kupit tesnenie pod hlavu? :-(
auto som kupil v lete, stav kvapaliny bol tesne nad min, je mozne ze je to len zmena objemu koli teplote? -
« Re: Stresne boxy
ehvie: Doporučuju ti mrknout se na stránku "www.hakrbrno.cz". Objednal jsem si u nich na dobírku nosiče na krátkou Fábku a všechno v pohodě. A ceny poměrně přijatelný na rozdíl od "originál Škody" ......., ale to už jsem tady tak před měsícem rozebíral. ;-) -
« Re: to huf
ladao> To je +10st. Ne -10. Nebo je to u Tebe míněno jako pomlčka? :o) BTW, ta kapalina určitě stříká z vyhřvaných trysek znatelně líp i pokud neatakuje bod zmrznutí. Znáš to určitě z vlastní zkušenosti, když to v -15st. tak tak čůrá.
BTW, jám mám to vyhřívání v ceně, ale nové Elegance už musí připlácet 600Kč :o))) Stejně jako 4.900Kč za vyhřívané prdelky nebo 1.000Kč za upozornění nezapnutých bezp. pásů. Prostě někde Škodovka ten rozdíl v kurzech Kč/DM musí nahnat :o))) -
Mno myslím si, že ta spínací teplota -10 má opodstatnění. Ty trysky jsou na nárazníku a představte si jaká teplota na nich může být při rychlosti např.130 na dálnici. To by mohla kapalina do ostřikovačů na -20(možná i -30) v těch tryskách zamrznout, si tedy myslím já. -
koukam, Helenka perli jako vzdycky. Ale TEORETICKY z toho vyplyva, ze by se melo vyhrivat pri zapnutem apalovani permanentne, je-li teplota nizsi nez 10 stupnu. Coz se mi zda stejne divne. Ale muze bejt. K vyhrivanejm zrcatkum - ja na zrcatka nemam "specialni button" - vyhrejvaj se pri zapnutym vyhrivani zadniho skla ....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!