Škoda Fabia
« Re: Choroby Fabie
1.4 MPI
Ty tyčky stabilizátoru jsem musel měnit taky, ale i když už bylo auto po záruce, tak si vzali v servise jen 200,- za práci. Trošku jsem jim připoměl, že to není moje chyba, ale obvyklá vada Fábií a kupodivu na to slyšeli.... ;-) Navíc pomohlo i to, že to byl servis kam jezdím každý rok na garančku - viz servisní knížka atd....
Dnes jsem byl měnit lambda sondu - skoro 5000,- :-( Ale to se může stát u každého auta.....
Jinak spokojenost... -
« Re: Choroby
Taky se pridam :o(
Fabia 1.4 MPi 3/2001
15 tis - Tesneni pod hlavou ( v zaruce ) - uz zase svini olej do vody, ale pecu na to !!!!
17 tis - Vymena cidla teploty vody ( po zaruce )
29 tis - Vadna LAMBDA sonda ( po zaruce )
Celkove naklady na opravy cca 8.500,-
Kazdy rok po zime mi vrzou pakny v zadnim kole :o(
Po vymene sondy to auto nejede, je to jak chciple a rikaji, ze je to v norme. Vrzani palubni desky uprostred celorocne, sedacky vzadu take vrzou. Jinak zatim neregistruju zadne jine problemy. Priste uz si skodovku nekoupim - spis to auto otravuje zivot malickostma. Pred tim jsem mel 3x hyundai a byl to vetsi pozitek z jizdy a zande problemy jsem nemel. Soudim, ze i japonci budou vic pro pozitek.SKODA - never again ! -
« Re: Choroby Fabie
fabia combi 2001 1.4mpi
5 tis - vymena kompletniho servo rizeni
30 tis- vymena tesneni pod hlavou
60 - tis - nejaky zasrany tycky v predni naprave co za ne chtej 6tisic - ja se z toho auta po**ru
jinak vrze predni palubka v zime, a zadni sedacky celorocne , ale to snad maji uz vychytany -

PS: Kup si Denso Iridium Power IK 16 a mas pokoj - prakticky na furt. Tyto svicky totiz prave v tom Tvem motoru funguji nejlepe (overeno v praxi) a temer se neopotrebovavaji (minimalni ubytek materialu na elektrodach).