Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« to All
M3 je parádní, ale stojí moc peněz. S3 stojí o skoro milion míň, ale Cupra je zdá se technicky totožná a navíc o dalších 400-500 tisíc levnější. Je to auto, které by mi 100% stačilo. Je technicky i designově na úrovni. Vypadá solidně :o) TDI 150PS za 814 a V6 2.8 30V 204PS za 925 tisíc. To není moc. Ve výbavě je vše potřebné. Určitě je tak 2x lepší, než RS. -
« Re: To SAAB
Jojó fijo to je o Hufovi známý, pokud se nemýlím tak na začátku to mělo být BMW M3. Jo´když je z čeho vybírat, tak se jeden nějak nemůže rozhodnout. Za mejch mladejch let to bylo jednodušší : byla Lada,Wartburg, Trabant,Dacia Polski Fiat a Škoda 105-120 a tak moje vojba byla jednoduchá Š 110 R. Dneska by pro mne byla taky v podstatě jednoduchá kdybych vyhrál ve sportce tak 20 melounů tak by to bylo Porsche Turbo 4, a kdybych vyhrál jen tak 5 mel. tak by to byla ta Impreza STI. A že jsem zatím nevyhrál tak mám pořád to eRko. -
« Re: to wolff
To fija: kamo, precti si jeste jednou co jsem napsal.. tady jsme v konfere, v diskuzi a vyslovujeme sve nazory, pokud mas pocit, ze Ti nekdo nuti svuj nazor tak proste prispevky jinych necti. Nejde prece o to, ze kazdy mame jiny nazor, jiny pohled na vec, ale o to, ze Huf Ti proste napise, ze Tvuj nazor je debilni a proto i Ty jsi tedy *, a jen jeho je ten spravnej.. -
Trace: mozna z vas Huf dela *, ale to neznamena, ze bys mel psat takovy kidy, cos ted napsal. To, ze zrovna TY nepovazujes Fabii za "auto pro chlapa" neznamena, ze to tak nemuze videt Hufik. A protoze je to JEHO auto, tak mu necpi TVUJ nazor. Neb pak bys byl nejmene stejny, ne-li horsi egoista jako Hufik. Fabka ve sve podstave vubec neni spatne auto a ma dost dobry (v Hufove pripade pak jeste o 100% ci vic lepsi) podvozek. A motor co ma Huf s tim konkretnim autem jede dobre. Na Hufovu postavu a to, ze v aute jezdi sam ci ve dvou rozmerove naprosto dostacuje a ma i spoustu dalsich (z jeho pohledu) vyhod. Proc si osobujes pravo mit za Hufa ten "* jedinej spravnej" nazor ? Kazdy ma nejradsi (obvykle) to svyt auticko, a mysli si, ze to je to nej. Ale to neznamena, ze kdo ma neco jinyho, je OUT ci jaks to presne napsal ...... -
« Re: To SAAB
matuS>k tomu haldexu - videl jsem v TV nejaky sot (asi reklama Skodovky) kde jezdil Jon Haugland se ctyrkolkou Octavii po snehu. Pres moji vzitou neduveru (primo odpor) ke vsemu co ma ve znaku okridleny sip a je to vyrobene po r.1968, to vypadalo moc pekne. Zabery na vnitrek auta - plyn a brzda jednou nohou, jedna ruka na volantu, druha pendlovala mezi saltkou a ruckou. Zabery zvenku - vsechny zatacky bokem, vyjezdy uz rovne. Jezdily dve ty Octavky a ta druha tu Hauglandovu nestihala ani nahodou, litala ji * sem tam, obcas se otrel o mantinel - ridil ji nejaky zkusebni pajlot. Takze ona ta sportovni jizda asi bude spis o tom, jestli to umis nez jestli mas haldex nebo staly pohon vsech kol nebo predni nebo zadni nahon. Mam pocit, ze machr jako Haugland by na technicke trati natrhl * asi vetsine z nas i v Trabantu. Jo pointa toho sotu byla, ze Octavky dojely na hranici polarniho kruhu. -
« Re:
hele projebujici Wolffie ... za 1/3 ceny po 3 letech (a najetych 100 tkm) koupis s obrovskym stestim leda BMW 7 apod., anebo korejce ( a ani tam bych si nebyl jist). Dokonce ani zname neprodejne Mazdy po 3 letech nestoji jen 1/3 puvodni ceny ... spis tak 4/7-2/3 ....
k cenam za opravy Octavii - moje ma 2,5 roku a na opravach me stala zatim 0 Kc ..... tuk tuk tuk ... -
« Re: to Tomplee
Hufiku, jasne ze na starym kole se nejlip svezes, ale nezprznena baba ma taky neco do sebe :-))) Prinejmensim se nemuze podivovat, ze po ni chces veci, ktery "ten predtim nikda nechtel" :-))))) A tohle slyset, to je zadelavani si na podminku za tezke oblizeni na zdravi ;-)))))))))))))))) -
To Huf: komunikovat s Tebou uz povazuju za ztratu casu, mas svuj nazor ktery Ti jiste brat nikdo nebude, ale ohrnujes nos nad nazory druhych, delas z nas * co nicemu nerozumi. Asi mas vyfachcenou Fabku, jiste je hezka, vykonna, ale je to Fabka. Vzdy mi pripadlo smesny, kdyz vidim chlapa ktery ridi maly auto ktery je ve svete urceny spise jako nakupni taska pro zensky, proste mi to nejak nesedi. Jo, ty auta jsou treba hezky, kdyz jsou jeste navic "udelany" je to fakt dobrej pohled, kdyz v tom sedi hezka zenska je to jeste lepsi.. pripadne mi, ze mas tezkej mindrak z toho, ze jezdis Fabii, do ktere jsi sice narval hrozny kacky, ale porad tak nejakou OUT (.. nemám na mysli rychlost Tveho "vozu").. je to asi hloupost a moje domyslivost, ja se proste ve Fabii tak nejak stydel..
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!