Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
Howard 09.01.02 13:08
« Vsichni - jak se kdo citi v jakem aute
Jak tady ctu, jak se kdo citi v jakem aute a jak mu zalezi na tom, jak na nej ostatni naziraji. Ja se nejlepe citil ve stare cervene Skode 100L - to jsem byl opravdu frajer. Ted uz to za moc nestoji, i kdybych mel Ferrari. To uz nevratim. Jenom se divim, u kolika lidi maji tyto pocity stale nejakou vahu nebo ze se vubec vyskytuji. Tipoval bych to na zamrzlou pubertu.
Me to ted spis nekdy rozciluje a pral bych si mit mene "vyzyvave" auto (i kdyz moje nijak vyzyvave neni). Zkratka citim, ze nekteri lidi se obcas bavi spis s mym autem nez se mnou. Vzdyt na tom, kdo co ma, stejne * zalezi a nic to o cloveku nerekne (snad jenom nejake ty priority, ale jaky je doopravdy - nic). Sory za offtopic, ale nedalo mi to.
A jeste - ze kazdy ma rad sve veci (tedy i sve auto) a snazi se na nich najit to dobre, to je snad normalni. Kvuli tomu ale nemusi hanet ostatni. -
« diskusia o Fabii?
Tak posledne 3 strany som si precital so smiechom. Toto je diskusia o Fabii? Skor o tom, kto ma z coho komplexy. Vedel by som si predstavit mat novu Fabiu a aj starsie zahranicne auto. A nehanbil by som sa v ziadnom. Schopnosti cloveka nezavisia na jeho aute! A budovanie si image cez auto? Poznam ludi co maju Mercedes E, BMW 5 a podobne a byvaju v 3izbovom byte a keby prislo na to, tak maju na konte mozno 50tis. Ale oblecu si jedno sako a sekaju frajerinu. O com to je? To uz s pocitom pohodlia a radosti z auta nema nic spolocne. Dokazal by som urobit podobnu vec mozno, ale to auto by muselo byt Ferrari alebo Evo VI. A co sa tyka jazdenia, tak pochybujem ze tu vobec su ludia, ktori dokazu vyuzit potencial svojich aut ci uz dvojkoliek alebo 4x4. Tolko moj nazor, ktory sa do diskusie o Fabii tiez nehodi :o))) -
-
« Re: HALDEX
:) No to mi pripomina. Ted jsem byl tyden ve spindlu a jak jsme tak s kamosem vyhrabavali nasi sierru ze snehu tak po ceste k hotelu prihrcel nejakej prazskej stroupek. Kara jak tank (FORD - myslim ze je to explorer ale nejsem si jistej) a zacal nacvicovat. Tak ten yaryn si myslel ze kdyz ma auto jak T64 ze to pohrne vsude treba i na ledu. Jenomze to nejak nevychytal a ta jeho sunka nemela uzaverku diferencialu takze se pekne tocily zadni kolecka na snehu a nehnul se. Idiot. Arogantni jak svina a kdyby sme ho nestlacili bokem z kopce, smrdi tam az dodnes (nebo do jara) :) -
« HALDEX
Co pořád máte proti tomu Haldexu? Vždyť to funguje docela normálně a inteligentně a pokud nemám super jezdecké kvality a polozávodní auto, Haldex mi bohatě stačí. Notabene jeho prapůvodní filozofie vychází z myšlenky přiřaditelného pohonu druhé nápravy, pro zvýšení trakce na kluzkém povrchu normálních silnic. Za normálních okolností, čili normální řidič v normálním provozu je to to nejekonomičtější řešení pohonu všech kol. Tak nějak mám pocit, že velká většina majitelů klasických systémů pohonu čtyř kol hjo nemají v lásce, aniž by ho kdykoli otestovali a aniž by si uvědomili, k čemu je určen. Na druhou stranu, když půjdeme do extrémních terénních podmínek, tak každá "normální" čtyřkolka je k ničemu, pokud nemá pevné nápravy s velkým křížením, redukci a uzávěrku všech diferenciálů včetně mezinápravového. -
« Re: to wolff
Trace, ty si fakt zakomplexovany. Co si myslel aku nazorovu skupinu najdes v tejto diskusii? Uz z toho vyplyva tvoja nemohucnost. Dojdes pisat sem, co si cakal? Ze ti dame za pravdu? Chod sa odstrelit z tymi tvojimi kydmi, nikoho to tu nezaujima. Ako sa hovori, velky chlap nemusi mat velkeho vtaka a velke auto tiez nehovori o tom ze v nom sedi velky chlap. Ty si ale asi zaprdok, tipoval by som tak 165cm a liecis si to svojou starou herkou. My sme moderni a dynamicki ludia ktori maju dynamicki zivotni styl a stary a velky srot by nas v tom brzdil. A ked mame na to dat 400.000Sk za Fabiu Comfort s 1.4MPI50kW tak nezavid a snaz sa vymakat si viac prachov nech mas taky dobry pocit ko my. Ver mi, ja mam z toho dobry pocit ze som uspesny, mam 31 rokov a pred dvoma rokmi som si tych 400.000,- SKK na auto zarobil sam a legalne a len svojimi schopnostami. Nikto mi nedal ani korunu a za rok ju vymenim, no a co? Mam na to! Dakujem si sam sebe. A tynmto prispevkom som skoncil s tvojou temou. -
« Re: to wolff
trace: niekto sa hanbi jazdit vo fabii, niekto zase v starom voze. ak to prezeniem, tak mi tvoje nazory pripominaju typkov (dost bezny pripad v nasich koncinach), ktori za kazdu cenu musia mat mercedes, bavorak alebo scorpio a kedze si novy sotva mozu dovolit, tak sa potom viac trapia ako jazdia s hrdzavejucimi 5 metrovymi "luxusnymi" srotmi. Je to vec nazoru a ja osobne si myslim, ze s malym, ale novym a fungujucim vozom spravim vzdy lepsi dojem (na tych, na ktorych dojem urobit chcem) ako s ojazdenym korabom. -
« to DIM
já tyto týpky znám. Maji starý krám a dělají machry, protože je zahraniční. Když jim pak na nějakém specifickém úseku ujedu, tak je to vytáčí a pak mě všude možně pomlouvají, že jezdím jako prase. A TO NENÍ PRAVDA (zas až tak úplně)...
Většinou jsou to ale burani z vesnice...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!