Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 09.01.02  13:09

« Re: Vsichni - jak se kdo citi v jakem aute

Zkratka auto je jen vec, nic min, nic vic (i kdyz trosku drazsi).
  • 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 09.01.02  13:08

« Vsichni - jak se kdo citi v jakem aute

Jak tady ctu, jak se kdo citi v jakem aute a jak mu zalezi na tom, jak na nej ostatni naziraji. Ja se nejlepe citil ve stare cervene Skode 100L - to jsem byl opravdu frajer. Ted uz to za moc nestoji, i kdybych mel Ferrari. To uz nevratim. Jenom se divim, u kolika lidi maji tyto pocity stale nejakou vahu nebo ze se vubec vyskytuji. Tipoval bych to na zamrzlou pubertu.

Me to ted spis nekdy rozciluje a pral bych si mit mene "vyzyvave" auto (i kdyz moje nijak vyzyvave neni). Zkratka citim, ze nekteri lidi se obcas bavi spis s mym autem nez se mnou. Vzdyt na tom, kdo co ma, stejne * zalezi a nic to o cloveku nerekne (snad jenom nejake ty priority, ale jaky je doopravdy - nic). Sory za offtopic, ale nedalo mi to.

A jeste - ze kazdy ma rad sve veci (tedy i sve auto) a snazi se na nich najit to dobre, to je snad normalni. Kvuli tomu ale nemusi hanet ostatni.

• 00 Reagovat !

foto

09.01.02  13:06

« diskusia o Fabii?

Tak posledne 3 strany som si precital so smiechom. Toto je diskusia o Fabii? Skor o tom, kto ma z coho komplexy. Vedel by som si predstavit mat novu Fabiu a aj starsie zahranicne auto. A nehanbil by som sa v ziadnom. Schopnosti cloveka nezavisia na jeho aute! A budovanie si image cez auto? Poznam ludi co maju Mercedes E, BMW 5 a podobne a byvaju v 3izbovom byte a keby prislo na to, tak maju na konte mozno 50tis. Ale oblecu si jedno sako a sekaju frajerinu. O com to je? To uz s pocitom pohodlia a radosti z auta nema nic spolocne. Dokazal by som urobit podobnu vec mozno, ale to auto by muselo byt Ferrari alebo Evo VI. A co sa tyka jazdenia, tak pochybujem ze tu vobec su ludia, ktori dokazu vyuzit potencial svojich aut ci uz dvojkoliek alebo 4x4. Tolko moj nazor, ktory sa do diskusie o Fabii tiez nehodi :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 09.01.02  12:57

« Re: to All - RS

Huf: Mozna si se vsemi zacinas rozumet, ale u me jsi prave skoncil (teda pokud se neomluvis)!!! A to za vetu "Určitě je tak 2x lepší, než RS." To jsi me opravdu nasral (a tvym jazykem - svedci to o tve neznalosti).

Cekam - nebo se nebudes stacit divit...

• « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  12:56

« Re: To SAAB

luf>no vzdyt jo, to jsem psal - 2 stejna auta, rozdil je, ze v jednom sedi machr a v druhym kusovka.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  12:52

« Re: HALDEX

Jo a k tomu jeste neco. Nejlepsi kara na kroseni ve snehu je UAZ :-) S kamosem jsme krosili o vikendu na Lipuvce v metrovym snehu a NO PROBLEM. o byla jizda. Pole nepole, cesta necesta, kopec nekopec. :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  12:51

« Re: HALDEX

:) No to mi pripomina. Ted jsem byl tyden ve spindlu a jak jsme tak s kamosem vyhrabavali nasi sierru ze snehu tak po ceste k hotelu prihrcel nejakej prazskej stroupek. Kara jak tank (FORD - myslim ze je to explorer ale nejsem si jistej) a zacal nacvicovat. Tak ten yaryn si myslel ze kdyz ma auto jak T64 ze to pohrne vsude treba i na ledu. Jenomze to nejak nevychytal a ta jeho sunka nemela uzaverku diferencialu takze se pekne tocily zadni kolecka na snehu a nehnul se. Idiot. Arogantni jak svina a kdyby sme ho nestlacili bokem z kopce, smrdi tam az dodnes (nebo do jara) :)
  • 00 Reagovat !

foto

09.01.02  12:42

« HALDEX

Co pořád máte proti tomu Haldexu? Vždyť to funguje docela normálně a inteligentně a pokud nemám super jezdecké kvality a polozávodní auto, Haldex mi bohatě stačí. Notabene jeho prapůvodní filozofie vychází z myšlenky přiřaditelného pohonu druhé nápravy, pro zvýšení trakce na kluzkém povrchu normálních silnic. Za normálních okolností, čili normální řidič v normálním provozu je to to nejekonomičtější řešení pohonu všech kol. Tak nějak mám pocit, že velká většina majitelů klasických systémů pohonu čtyř kol hjo nemají v lásce, aniž by ho kdykoli otestovali a aniž by si uvědomili, k čemu je určen. Na druhou stranu, když půjdeme do extrémních terénních podmínek, tak každá "normální" čtyřkolka je k ničemu, pokud nemá pevné nápravy s velkým křížením, redukci a uzávěrku všech diferenciálů včetně mezinápravového.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  12:36

« to slavos

Začínám mít pocit, že si tu s Vámi začínám až podezřele rozumět :o) Je to jak píšeš.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  12:32

« to SKL

Tak teda to se mi líbíš. Vidíš to jako já. Jen bych dodal, že solidně vytůněným malým novým vozem uděláš ještěš o dost lepší dojem a tudíž se majitelé kocábek typu mazda 626 r.v. 1992 :o) můžou jít zahrabat.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  12:29

« to smarty Re: autoradio

Je potřeba dokoupit asi za 200Kč tzv "phantom konektor" pro nezávislé napájení antény.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  12:02

« Re: to wolff

Trace, ty si fakt zakomplexovany. Co si myslel aku nazorovu skupinu najdes v tejto diskusii? Uz z toho vyplyva tvoja nemohucnost. Dojdes pisat sem, co si cakal? Ze ti dame za pravdu? Chod sa odstrelit z tymi tvojimi kydmi, nikoho to tu nezaujima. Ako sa hovori, velky chlap nemusi mat velkeho vtaka a velke auto tiez nehovori o tom ze v nom sedi velky chlap. Ty si ale asi zaprdok, tipoval by som tak 165cm a liecis si to svojou starou herkou. My sme moderni a dynamicki ludia ktori maju dynamicki zivotni styl a stary a velky srot by nas v tom brzdil. A ked mame na to dat 400.000Sk za Fabiu Comfort s 1.4MPI50kW tak nezavid a snaz sa vymakat si viac prachov nech mas taky dobry pocit ko my. Ver mi, ja mam z toho dobry pocit ze som uspesny, mam 31 rokov a pred dvoma rokmi som si tych 400.000,- SKK na auto zarobil sam a legalne a len svojimi schopnostami. Nikto mi nedal ani korunu a za rok ju vymenim, no a co? Mam na to! Dakujem si sam sebe. A tynmto prispevkom som skoncil s tvojou temou.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  11:23

trace: niekto sa hanbi jazdit vo fabii, niekto zase v starom voze. ak to prezeniem, tak mi tvoje nazory pripominaju typkov (dost bezny pripad v nasich koncinach), ktori za kazdu cenu musia mat mercedes, bavorak alebo scorpio a kedze si novy sotva mozu dovolit, tak sa potom viac trapia ako jazdia s hrdzavejucimi 5 metrovymi "luxusnymi" srotmi. Je to vec nazoru a ja osobne si myslim, ze s malym, ale novym a fungujucim vozom spravim vzdy lepsi dojem (na tych, na ktorych dojem urobit chcem) ako s ojazdenym korabom.
  • 00 Reagovat !

foto

09.01.02  11:14

« autoradio

Zdarec, Hele co je potreba udelat s konektorem aby kdyz tam soupnu normalni radio (Sony) vse jelo OK? Mam pocit ze s tim jak je to zapojeny z fabriky je nejakej prob ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  10:55

« to tomcat

Jo! Tak to také vidím :o))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  10:54

« to DIM

já tyto týpky znám. Maji starý krám a dělají machry, protože je zahraniční. Když jim pak na nějakém specifickém úseku ujedu, tak je to vytáčí a pak mě všude možně pomlouvají, že jezdím jako prase. A TO NENÍ PRAVDA (zas až tak úplně)...

Většinou jsou to ale burani z vesnice...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  10:40

to Trace: Ty asi budeš jeden z těch, kteří si myslí, že čím větší je auto, tím větším je chlap, co v něm jede, chlapem. Ubezpečuju Tě, že se to pozná úplně jinak :o)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  10:34

« Re: once again to Trona

...mě se jen líbí, jak se někdo STYDÍ ve Fabii :-))) To mě zní stejně dobře, jako dělat borce v 8 roku starém bouráku za poloviční cenu .....ale zahraničním !!!!!! :-))
  • 00 Reagovat !

foto

09.01.02  10:08

« once again to Trona

Tak se opravuju, abys měl radost. Tvůj názor není (jen) debilní, ale hlavně je demagogický a přiblblý.

Spokojen? ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  10:06

« to FIJA

:o))))

Zase jsem se jednou solidně zasmál!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…