Škoda Fabia
« Re: To SAAB
jo to znam .... ale cece nefunguje to tak vzdy. Ja vyhrat 10 mega, tak si stejne koupim A6tku TDI 2.5 ..... anebo 4,2 V8 ? :-)) ..... a mozna, ze ani A6tku ne, uz je to docela kocar a clovek si to moc neuzije. A ja mam sice z aut radost, ale jsou to porad priblizovadla z mista A do mista B. Jednou, dvakrat se priblizit treba M5tkou je fajn, ale nekoupil bych si ji, pac by me to nebavilo pokazde - ale pritom takovy auto to skoro vyzaduje. Mno, mozna i MB C klasse by se mi libil, s nejakym CDIckem ... nebo trojkova ci petkova rada BMW 30dx ... ale nic z toho nejsou vyslovene sportaky ;-)) -
« to ATX
Co dostaneme z Leona Cupry 150PS TDI? Tipuju 180PS a 440NM (vycházím z Tvého webu a parametrů pro Golfa/Boru TDI 150PS). To se mi jeví jako dost solidní. KN kit samo také. Začínám poslintávat :o)))
BTW, Cupra TDI 150PS stojí 814.000Kč zatímco V6 204PS 925.000Kč. Výbava je identická. Myslím, že bys mi radil TDI... + cca 35.000 za čip, kit sání a podložky a auto je hotové.
Your opinion??? -
« to Matůš
Hele Ty jsi fakt vesnický buran jako vyšitý :o)
Zkušenosti na nule a kecá a kecá a kecá. Nediv se, že jsi mi k smíchu...
BTW, M3 je super, ale PRO MNĚ drahá. Dát 2,2m CZK za káru zatím nejsem schopen. Snad jednou budu... Dobře si zajezdím i s mou Fabkou, natoš s Leonem Cupra TDI chiplým a dále decentně upraveným za ani ne 0.85m CZK. -
matuS 09.01.02 22:56
« haldex
meda> ja to beriem, ale normalny clovek nevie jazdit a ani nemoze tak ako jazdia oni. haldex
moze byt dobra vec do hor, novak by o tom vedel rozpravat, ale do sportoveho auta rozhodne
nepatri, o to je to smutnejsie, ze to je v aute ako s3
huf> s haldexom? nic...
m3 nieje draha...redaktori bbc relacie top gear sa vyjadrili, ze
jazdne vykony m3 su porovnatelne s porsche (nepamatam si ktory model) ktore je o vyse miliona
drahsie.
atx> Vždyť to funguje docela normálně a inteligentně a pokud nemám super jezdecké kvality a
polozávodní auto, Haldex mi bohatě stačí
otazka: je s3 polozavodne auto?
audi
samo podla nazvu hovori, ze je to sportove auto -
« Nazdárek pánové
Browsím si tak po netu až narazím na MotorCafe, celkem slušné počtení se spoustou zajímavých a užitečných informací. Když tu najednou otevírám rubriku Fabia a nestačím se divit. Již dlouho jsem se tak nenachechtal. Různé prosby o radu a pomoc s vrzajícími, klepajícími a skřípajícími vozíky. Jednomu okna nejdou zavírat, druhému pak otevírat. Dalšímu se rozsvítí vnitřní osvětlení když zamkne a následujícímu když dveře zavře. Jeden komik nemůže nastartovat vozík jelikož v noci bylo vlhko a navlhla řídící jednotka motoru, jinému štastnému majiteli to neřadí, netopí atd. ... no nádhera!
Magora, který vytopí 670 litrů za nákupní tašku s primitivní podvozkem a zoufalým naftovým motorem a ještě se tváří jako king, jsem také nikde jinde nenašel.
Je to opravdu vydatné čtení !! Proto pánové dále obdivujte a vychvalujte ty Vaše primitivní vrzající vozíky a hlavně rubejte pitomce, kteří si nekoupili Fábii :o) -
Howard 09.01.02 17:35
« Re: fabia tuning club
peekaa: Taky jsem se kouknul na www.skoda-fabia-club.cz a myslim, ze by to mohli nazvat spolek komiku (nic proti :)
Co me vsak zaujalo u jednoho clena je pripravovany tuning - neony. Co si mam predstavit pod pojmem neony - nejake podsviceni predku, boku auta nebo predelani celeho auta na pojizdny borde1? (omlouvam se za sprosty vyraz) -
« fabia tuning club
Sem se dneska utrh s tím psaním...
Omlouvám se za "střelbu do vlastních řad", ale je to sranda, takže mi to nedalo.
Kouknul jsem se na tu adresu:
http: //www. skoda- fabia- club.cz
a musel jsem smát, až jsem se za břicho popadal. Když pominu skutečnost, že naprostá většina členů má 1,4 44kw, tak mě dostala informace o tuningových změnách u jednotlivých aut. U některých je tuningem přidání spojleru a úprava osvětlení vnitřku vozu. U jiných dokonce jen výfuk nebo "poklice".
I když na druhou stranu tam je i možný Hufův konkurent (1.9 TDi /130PS / 315Nm :-)
No a dovolím si skončit popisem tuningu člena 006
Provedené úpravy/doplňky
Výfuk REMUS DUPLEX & TWIN
Letní kola: ALUTEC ZERO 7X15
Zimní kola: ALUTEC JAVA 7X15
Muzika SONY XR-CA800
8x REPRO
Chystané úpravy:
Brutální přední spoiler (teda až ho někdo stvoří)
PeeKaa