Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Tatra
peeka> aha a mam fabku 44kw
btw vazne sa caka na novu pristrojovku az mesiac?!? clovek by cakal ze skodovka za humnami, tak to tu bude o tri dni, aj to bol jeden z dovodov preco som skodovku kupoval no teraz to vyzera na dodacie lehoty dlhsie ako z koreje :( -
« Re: servis BA?
matus> za istropolisom na parkovisku pred domom techniky, dosiel som na to tak, ze som si sadol, strcim kluc do skrinky a cumim do prazdnej diery po pristrojovke, fizli povedali, ze v priebehu 2 hodin rovnako dopadli 2 fabie a 1 octavka v okoli a mas pravdu - to nasere, hlavne ze po rozprave so servisom bude min. 2 tyzdne az mesiac bez auta :((
peeka> mam tam construct, ale teraz neviem povedat ci ich odradil prave ten, kedze ako som pisal v tom case uplne rovnako vykradli dalsie 3 skodovky no tiez ich neukradli...
all> myslite ze je auto boat v pohode? -
« Re: Tatra
I v tatrovce sedíš před přední nápravou a sedadlo máš samozřejmě taky parádně odpružený (vzduch)...
to Greggie> co máš za fabii? , máš na ni defendlock nebo něco podobnýho?
Mimochodem zajímalo by mě kolik lidí odsud bylo na vojně - tipnul bych to na 2 (z cca 10)
:-(
PeeKaa
-
« servis BA?
vzhladom na to, ze sa mi prave pred chvilou snazil niekto pravdepodobne ukradnut fabku, vezmuc si so sebou na pamiatku pristrojovy panel s rezervou a subakom, mam otazku na kolegov hlavne z bratislavy - ktory skodovacky servis v BA by ste odporucili na opravu zamkov a tej pristrojovky? (okrem porsche interauto a auto valusek samozrejme :-)
btw - * sku..eni! :(
-
« to MatůŠ
Nepochopils to... Já porovnávám jen gumy, které jsem měl nebo je měl aspoň možnost solidně testnout. O ostatních se jen dohaduji a dávám to okatě najevo. Viz téma "Pneumatiky"
Ad Haldex: Opět jsi mě pobavil svou logikou. Já s Haldexem nejezdil a proto ho neodsuzuju. Ty ale ano. Máš nulové zkušenosti a vyřkáváš závěry. To je směšné.BTW, ve kterém testu napsali o haldexu, že je na *? :o) -
matuS 10.01.02 22:56
« Bez nadpisu
smarty - jeden raketoplan Buran je tu v sydney. neni to restika, je to original vnutri,mozes
si tam sadnut, pomackat knofliky, spravia ti z toho fotku...ked budem mat cas, tak tam pojdem
urcite.
na tom clanku nieco bude - ked otec doniesol c5, tak tam bol taky lepidlovy
smrad, ktovie cim oni napustaju tu kozu a lepia plasty...
v alfe ani v xantii taky smrad nebol.
v 120cine zasa pekne vonala farba :-)
jedoznacne najviac smrdela c5, ale uz to bolo v pohode, ked som odchadzal, a to bolo len par mesiacov po kupe -
matuS 10.01.02 22:39
« Re: Hej co je?
hufe, pravda je ta, ze som s haldexom nejazdil, ale poznam jeho princip, takze ho mozem odsudit. ty si tiez nejazdil so vsetkymi gumami, ale len podla testov zhodnocujes ich kvalitu. takze sme na tom rovnako...
apropo - kolko si najazdil sportovych km na haldexe? -
Diamant 10.01.02 20:48
« Haldex
autocomplex> Ten Haldex si popísal úplne vyčerpávajúco. Ale názory veľa ľudí to tak či tak nezmení.
peekaa> To muselo byť pekné zvezenie s tou Tatrovkou. To som ešte neskúšal. Mne sa najviac páči jazdiť atobusom. Kombinácia sedadla so vzduchovým vankúšom a nádherný prejazd zákrutami (sedím ďaleko pred prednou nápravou), to je nádhera. Len v lete je to ako v saune. Už by som si s odstupom času zase zajazdil.