Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  09:28

« Re: servis BA?

greggie: volal som do toho Samorinu, nemaju ale ze ked to objednaju tak za 4 dni by to malo byt a ak nie tak mam znameho v Skoda-Auto mohol by som ti s tym skusit pomoct.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  09:25

greggie: mas alarm? Ktovie ci by ich ten neodradil keby to zacalo hukat ... Inak na tom parkovisku som zvykol nechavat auto ked som siel na lyzovacku do Rakuska autobusom. Ale uz budem chodit autom, aj z ineho dovodu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  08:34

« Re: Tatra

peeka> aha a mam fabku 44kw

btw vazne sa caka na novu pristrojovku az mesiac?!? clovek by cakal ze skodovka za humnami, tak to tu bude o tri dni, aj to bol jeden z dovodov preco som skodovku kupoval no teraz to vyzera na dodacie lehoty dlhsie ako z koreje :(
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  08:29

matus> za istropolisom na parkovisku pred domom techniky, dosiel som na to tak, ze som si sadol, strcim kluc do skrinky a cumim do prazdnej diery po pristrojovke, fizli povedali, ze v priebehu 2 hodin rovnako dopadli 2 fabie a 1 octavka v okoli a mas pravdu - to nasere, hlavne ze po rozprave so servisom bude min. 2 tyzdne az mesiac bez auta :((

peeka> mam tam construct, ale teraz neviem povedat ci ich odradil prave ten, kedze ako som pisal v tom case uplne rovnako vykradli dalsie 3 skodovky no tiez ich neukradli...

all> myslite ze je auto boat v pohode?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  08:22

greggie: Ja som z Ba, chodim do Samorina, Eurodanubia, zatial ma nesklamali. Tam som moju Fabiu aj kupil.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  08:20

peekaa: Ja som bol, delostrelectvo (Dana, Zuzana, raketomety), celych 12 mesiacov.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  08:10

Já byl na vojně a jezdil jsem občas i s Fugem a Hacklem(jestli Ti to něco říká)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  07:49

I v tatrovce sedíš před přední nápravou a sedadlo máš samozřejmě taky parádně odpružený (vzduch)...

to Greggie> co máš za fabii? , máš na ni defendlock nebo něco podobnýho?

Mimochodem zajímalo by mě kolik lidí odsud bylo na vojně - tipnul bych to na 2 (z cca 10)

:-(

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.01.02  05:35

ty kokso, kde ako? ako si na to dosiel? volal si fizlov, co povedali, chytili niekoho? kokso, nasere.
  • 00 Reagovat !

foto

11.01.02  01:14

« servis BA?

vzhladom na to, ze sa mi prave pred chvilou snazil niekto pravdepodobne ukradnut fabku, vezmuc si so sebou na pamiatku pristrojovy panel s rezervou a subakom, mam otazku na kolegov hlavne z bratislavy - ktory skodovacky servis v BA by ste odporucili na opravu zamkov a tej pristrojovky? (okrem porsche interauto a auto valusek samozrejme :-)

btw - * sku..eni! :(
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  01:03

« to ATX ze zvědavosti

Tak mě to nedá spát... pořád na to musím myslet

Kolik by ta úprava na 500/750 stála?

(=kolik mám chtít vyhrát ve sportce?) :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  00:00

« to MatůŠ

Nepochopils to... Já porovnávám jen gumy, které jsem měl nebo je měl aspoň možnost solidně testnout. O ostatních se jen dohaduji a dávám to okatě najevo. Viz téma "Pneumatiky"

Ad Haldex: Opět jsi mě pobavil svou logikou. Já s Haldexem nejezdil a proto ho neodsuzuju. Ty ale ano. Máš nulové zkušenosti a vyřkáváš závěry. To je směšné.BTW, ve kterém testu napsali o haldexu, že je na *? :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

« to ATX

Solidní...
  • « 00 Reagovat !

foto

« to a

Já ale nejsem tak šikovný jako Ty a tak je mým životním údělem se nechávat takto napalovat :o)))
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 10.01.02  22:56

« Bez nadpisu

smarty - jeden raketoplan Buran je tu v sydney. neni to restika, je to original vnutri,mozes
    si tam sadnut, pomackat knofliky, spravia ti z toho fotku...ked budem mat cas, tak tam pojdem
    urcite.

na tom clanku nieco bude - ked otec doniesol c5, tak tam bol taky lepidlovy
    smrad, ktovie cim oni napustaju tu kozu a lepia plasty...
    v alfe ani v xantii taky smrad nebol.
    v 120cine zasa pekne vonala farba :-)
    jedoznacne najviac smrdela c5, ale uz to bolo v pohode, ked som odchadzal, a to bolo len par mesiacov po kupe
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.01.02  22:39

« Re: Back to the main theme - Škoda Fabia

Tiez by ma ten filter z aktivnym uhlim zaujimal, existuje sice vnutorna cirkulacia, ale aj tak ten smrad mam uz vacsinou vnutri a po chvili sa zahmlievaju okna. Hufe, kolko ta ten filter stal?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 10.01.02  22:39

« Re: Hej co je?

hufe, pravda je ta, ze som s haldexom nejazdil, ale poznam jeho princip, takze ho mozem odsudit. ty si tiez nejazdil so vsetkymi gumami, ale len podla testov zhodnocujes ich kvalitu. takze sme na tom rovnako...

apropo - kolko si najazdil sportovych km na haldexe?
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 10.01.02  20:48

« Haldex

autocomplex> Ten Haldex si popísal úplne vyčerpávajúco. Ale názory veľa ľudí to tak či tak nezmení.

peekaa> To muselo byť pekné zvezenie s tou Tatrovkou. To som ešte neskúšal. Mne sa najviac páči jazdiť atobusom. Kombinácia sedadla so vzduchovým vankúšom a nádherný prejazd zákrutami (sedím ďaleko pred prednou nápravou), to je nádhera. Len v lete je to ako v saune. Už by som si s odstupom času zase zajazdil.

• « 00 Reagovat !

foto

10.01.02  19:55

« to huf

cca 500PS a 750Nm...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.02  19:35

« Re: Přídavná světla

DOcela rád bych věděl co svítí víc jestli když se vymění žárovky nebo když se přidají světla. Informujte nás!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…