Škoda Fabia
« Rezonující výplň dveří
Mam uz od vyrobce ve Fabii namontovany reproduktory. Hudbu si vsak moc nevychutnam. Neni treba pridavat basy a z pravych dveri se misto muziky linou pazvuky. Jak je odstranit? Vzdyt ani nevim, kde zabrat, abych sundal vypln dveri. Co mi poradite? Predem diky. -
« Kontrolka tempomatu
Hele, na obalu servisní knížky (nebo na technických datech, už nevím) mám op-artovou verzi fotky přístrojové desky, a je tam (mezi teplotou chladící kapaliny a benzínem, úplně nahoře) kontrolka, která mi připomíná kontolku tempomatu.
Ale škodovky s tempomatem, které jsem viděl, tam tu kontrolku nemají, a ani v návodu se o tom nic nepíše.
Vy s tempomatem, máte to tam? Nebo víte o tom někdo něco? -
« Re: Jak odstrait dalnicni znamku?
Howarde: nevidím to tragicky ani nikoho nestraším, jenom podávám informaci pro neznalé, že nevyplnění kupónu = případná pokuta. U našich služebních se to stalo loni asi 3x, že chtěli kupón. Je ale pravda, že to bylo vždycky s překročením rychlosti. -
Howard 15.01.02 10:41
« Re: Jak odstrait dalnicni znamku?
ladao> Nevidel bych to tak tragicky - ukecal jsem i horsi veci (i kdyz nerikam, ze nemam oboji spravne vyplnene :)
Hlavne se mi vsak jeste nestalo, ze by nejaky policajt kontroloval i druhy ustrizek nebo vypsanou SPZku. Jim vzdycky staci rozeznat - znamka JE nebo NENI (a to ji kontroluji napr. v Rozvadove na dalnicnim prechodu docela casto). -
"-- skrytý --" 15.01.02 10:18
« Re: Jak odstrait dalnicni znamku?
No to je jasny, znamku musis mit pro ten dany rok, aby sedela barva, ale kdyz mas dve auta a pouzivas vzdy jen jedno, muzes znamku myslim bez velkeho rizika prehodit. Barva bude souhlasit a SPZ napsanou tuzkou proti palubovce nikod nejspis cist nebude (kdyz nebudes jinak podezrelej).
« Re: Jak odstrait dalnicni znamku?
To viados: nejlepší to bude asi podříznout obyčejným kapesním nožíkem a pak odlepit, když to máš tak daleko k té elektrice. Pokud se roztrhne, tak se zbytky se dají odstranit nožíkem. Místo Toluenu můžeš použít ředidlo S 6000 (lidově aceton) nebo odstraňovač na laky nehtů. Jo a k těm známkám. Každý rok je přeci jiná barva a kupó má stejné číslo jako známka, tak snad poliši nejsou tak blbí. A od února se pokuta za neuhrazení dálníčních poplatků(známky)zvyšuje až na 10 000,-Kč a to se nevyplatí podvádět. -
« to HUF
zdravím Hufe,ty asi víš vše,poraď:do mé F.Classic
bych si rád dodělal osvětlení zavazadlového prostoru,ale nenalezl jsem nikde pod deklíky žádný připravený konektor.Tak to si budu asi muset tu kabeláž realizovat sám,nebo kde by mohl ten konektor být zašitý?Díky,Pajach. -
« Re: na**vno servisy v BA
Bol som vcera 1. krat v Danubiaservice, pri Soravii. Potreboval som G12 uz konecne doliat lebo ked stojim pred barakom a polka auta je na lade tak svieti kontrolka. Inak to tam vyzera dobre, sortiment doplnkov celkom slusny, vselico tam mali, od okrasnych radiacich pak po tie umolohmotne pitomosti na zaslepenie otvorou na stresny nosic. Ale ci su aj taky seriozni ako to vyzera tak to neviem. -
Howard 14.01.02 16:05
« Re: Jak odstrait dalnicni znamku?
Velice se mi osvedcilo podmazat znamku indulonou (nejspis funguje i jakykoliv jiny mastny krem). Kdyz jsem mel mesic auto v servisu, lehce jsem ji (bez poruseni) sejmul, prelepil na jine auto a potom zase zpatky. Znamka drzi, ale je nadherne sundatelna. Na skle krome mastnoty nezustane nic (a stejne tam prijde vzdycky nova :-) a pohledem nejde poznat, ze to tam neni original prilepene... Zkratka pohoda :o) -
"-- skrytý --" 14.01.02 15:22
« Re: na**vno servisy v BA
qa, tak to aby som si po tej 15kkm garancke v autoboate skontroloval rezervu... Skoda, ze ten chybajuci kryt motora alebo vymeneny filter a ktovie co este neuvidim. Su to ku**y... to aby clovek pri nich stal a kontroloval kazdy ich pohyb.
btw, ten kryt vidno odspodu alebo aj cez motorovy priestor? Prijimaci technik bol takisto arogantny... takze mna tam uz neuvidia

Prestal mi fungovat stmivac osvetleni pristrojove desky. Ale asi nejen on. Myslim, ze kdysi byly osvetlene i ovladace ventilace. Ted uz nejsou. Opet se tazi. Co s tim.