Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  15:41

« Stmívač přístrojové desky

Jeste neco.
    Prestal mi fungovat stmivac osvetleni pristrojove desky. Ale asi nejen on. Myslim, ze kdysi byly osvetlene i ovladace ventilace. Ted uz nejsou. Opet se tazi. Co s tim.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  15:37

« Rezonující výplň dveří

Mam uz od vyrobce ve Fabii namontovany reproduktory. Hudbu si vsak moc nevychutnam. Neni treba pridavat basy a z pravych dveri se misto muziky linou pazvuky. Jak je odstranit? Vzdyt ani nevim, kde zabrat, abych sundal vypln dveri. Co mi poradite? Predem diky.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 15.01.02  14:07

« Re: Kontrolka tempomatu

Tomplee> Tempomat mam, ale o zadne kontrolce nevim. Pokud existuje, tak se asi zapina pouze pri poruse, protoze pri praci s tempomatem nic neblikne ani se nerozsviti.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  13:38

« Kontrolka tempomatu

Hele, na obalu servisní knížky (nebo na technických datech, už nevím) mám op-artovou verzi fotky přístrojové desky, a je tam (mezi teplotou chladící kapaliny a benzínem, úplně nahoře) kontrolka, která mi připomíná kontolku tempomatu.

Ale škodovky s tempomatem, které jsem viděl, tam tu kontrolku nemají, a ani v návodu se o tom nic nepíše.

Vy s tempomatem, máte to tam? Nebo víte o tom někdo něco?
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 15.01.02  10:54

« Re: Jak odstrait dalnicni znamku?

ladao> Tak to ti ridici asi meli smulu na cajty nebo co. Me na dalnici staveli uz dvakrat kvuli rychlosti, ale kupon je nezajimal...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  10:48

Howarde: nevidím to tragicky ani nikoho nestraším, jenom podávám informaci pro neznalé, že nevyplnění kupónu = případná pokuta. U našich služebních se to stalo loni asi 3x, že chtěli kupón. Je ale pravda, že to bylo vždycky s překročením rychlosti.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 15.01.02  10:42

« Re: to Howard

Huf> Nee, ja su Dolnak (nebo taky moravsky Slovak, i kdyz to zni dost blbe - zkratka ze Slovacka - Dolnacka :o)
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 15.01.02  10:41

ladao> Nevidel bych to tak tragicky - ukecal jsem i horsi veci (i kdyz nerikam, ze nemam oboji spravne vyplnene :)

Hlavne se mi vsak jeste nestalo, ze by nejaky policajt kontroloval i druhy ustrizek nebo vypsanou SPZku. Jim vzdycky staci rozeznat - znamka JE nebo NENI (a to ji kontroluji napr. v Rozvadove na dalnicnim prechodu docela casto).

• « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  10:29

To jo, jenže máš mít vyplněnou SPZ i na kontrolním kuponu a pokud ji nemáš napsanou a nrazíš na přísnýho poliše, tak se to posuzuje jako nezaplacený polatek > 10 000,-
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  10:25

« to pajach

Jak vidíš, vše nevím :o))))

Želbohu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.01.02  10:18

No to je jasny, znamku musis mit pro ten dany rok, aby sedela barva, ale kdyz mas dve auta a pouzivas vzdy jen jedno, muzes znamku myslim bez velkeho rizika prehodit. Barva bude souhlasit a SPZ napsanou tuzkou proti palubovce nikod nejspis cist nebude (kdyz nebudes jinak podezrelej).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  08:56

To viados: nejlepší to bude asi podříznout obyčejným kapesním nožíkem a pak odlepit, když to máš tak daleko k té elektrice. Pokud se roztrhne, tak se zbytky se dají odstranit nožíkem. Místo Toluenu můžeš použít ředidlo S 6000 (lidově aceton) nebo odstraňovač na laky nehtů. Jo a k těm známkám. Každý rok je přeci jiná barva a kupó má stejné číslo jako známka, tak snad poliši nejsou tak blbí. A od února se pokuta za neuhrazení dálníčních poplatků(známky)zvyšuje až na 10 000,-Kč a to se nevyplatí podvádět.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  08:47

« to HUF

zdravím Hufe,ty asi víš vše,poraď:do mé F.Classic
    bych si rád dodělal osvětlení zavazadlového prostoru,ale nenalezl jsem nikde pod deklíky žádný připravený konektor.Tak to si budu asi muset tu kabeláž realizovat sám,nebo kde by mohl ten konektor být zašitý?Díky,Pajach.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  08:04

« Re: na**vno servisy v BA

Bol som vcera 1. krat v Danubiaservice, pri Soravii. Potreboval som G12 uz konecne doliat lebo ked stojim pred barakom a polka auta je na lade tak svieti kontrolka. Inak to tam vyzera dobre, sortiment doplnkov celkom slusny, vselico tam mali, od okrasnych radiacich pak po tie umolohmotne pitomosti na zaslepenie otvorou na stresny nosic. Ale ci su aj taky seriozni ako to vyzera tak to neviem.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  17:51

« to Howard

Ty budeš asi hanák :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.01.02  17:48

Jinak diky za tipy. Abych moh pouzit fen, tak dlouhou prodluzku nemam. Takze asi ten toluen ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.01.02  17:47

Tobe ho nekdo kontroloval? Videj - mas znamku - pohoda. Ono je to policko k vepsani SPZ otoceny k palubni desce a stejne to na slunci pekne bledne. Kdo by se s tim lustil ... :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  17:29

hmm a co potvrzeni SPZ ??? nebo je to az od letoska ?
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 14.01.02  16:05

Velice se mi osvedcilo podmazat znamku indulonou (nejspis funguje i jakykoliv jiny mastny krem). Kdyz jsem mel mesic auto v servisu, lehce jsem ji (bez poruseni) sejmul, prelepil na jine auto a potom zase zpatky. Znamka drzi, ale je nadherne sundatelna. Na skle krome mastnoty nezustane nic (a stejne tam prijde vzdycky nova :-) a pohledem nejde poznat, ze to tam neni original prilepene... Zkratka pohoda :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.01.02  15:22

« Re: na**vno servisy v BA

qa, tak to aby som si po tej 15kkm garancke v autoboate skontroloval rezervu... Skoda, ze ten chybajuci kryt motora alebo vymeneny filter a ktovie co este neuvidim. Su to ku**y... to aby clovek pri nich stal a kontroloval kazdy ich pohyb.

btw, ten kryt vidno odspodu alebo aj cez motorovy priestor? Prijimaci technik bol takisto arogantny... takze mna tam uz neuvidia
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…