Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  16:31

« Re: to DIM

.....Howarde, každá je krásná, když je alespoň trošičku cizí !!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.02  16:31

Ta konfiguracia na dovolenku, na vikendy by sa obcas zisla :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  16:30

......chlapci chlapci, je vidět , že jste ještě tak mladí, my co už víme své už bychom spíš hledali možnosti, jak babu DEAKTIVOVAT, vypnout umlčet ........resp. aktivovat transformaci na J.Wolkera a podobné doplňky.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 16.01.02  16:23

ATX> Aktivovatelnou babu nepotrebuju, ja ji mam idealne vytuningovanou a nastavenou presne jak mi vyhovuje.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 16.01.02  16:21

buedream> To zavirani okynek ti udela i autorizovany servis, dokonce driv to pry byvalo standardni nastaveni. Zmenili to kvuli bezpecnosti - bys nezavrel neco nebo nekoho pouze klickem v okynku, kdyz na auto nevidis.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  16:19

« to DIM

Náhodou, baby by také měly být nějakým VAGem aktivovatelné... To by bylo! Dnes kola menší, a nárazník větší, zítra naopak, pozítří vysoké otáčky, popozítří nízké, dnes světlý lak, zítra tmavý... Nespočet možností. Každou hodinu bych aktivoval jinak přes SMS mobilem. Obzvlášť zajímavé rozdíly by představovaly konfigurace do práce a na dámskou jízdu a poté na dovolenou se mnou!! Ale to jenom tak pro uvolnění tématu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.02  16:17

S tym ESP-ckom som to prehnal, to je jasne :-) ale ak mas v aute vsetok potrebny hardware (senzor, kontrolka) tak by nemal byt problem aby to vedel soft spravne spracovat.

Na stranke nejakej firmy zaoberajucej sa tuningom som nasiel info, ze mozu "aktivovat" u originalneho alarmu pipnutie pri zatvarani a otvarani cez DO, takisto zatvaranie okien po zamknuti auta... Takze pravdepodobne tam je nejaka moznost ako pridat funkcost tych kontroliek.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  16:16

Tak to já vidím přesně naopak : jestli by současná ŘJ snesla i jiný software - asi jako jestli mi poběží místo Windows 98 dvoutisícovky bez toho, že bych musel kupovat ( celý )nový počítač........
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  15:51

« to DIM

Jedna věc je aktivovat jistou možnost (tuhost serva, airbag spolujezdce...) a jiná věc je chtít po stávajícím SW něco, co prostě neumí. Možná s jinou ŘJ by jo fungovalo, nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  15:47

........no až to dám té mojí ženské přečíst, bude ještě chtít každý večer aktivovat........
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  15:44

Šmárjá, kam jste mi to posunuli ?? Já jsem jen volně uvažoval nad tím, jestli by bylo moc drahé dát čidla hlídání kapaliny do nádržky a připojit jejich výstup na přístrojovku . Ale u těch žárovek přece nejsou žádné čidla ?? !! Pokud to chápu správně, " počítač" adresuje spotřebiče ve vozidle a určuje, ketrý bude napájen a který ne ......no a pokud dá příkaz : napájej světlo, a ono nedojde k průchodu proudu přes spotřebič ( prasklou žárovku ) tak to přece musí poznat, jenže elegance to ještě dá vědět tou kontrolkou..... Moje Octávie když se napíchne na ten diagnostický přístroj, taky avizuje i to, které okýnko je staženo a jak , jen nemám na přístrojovce nevyužité kontrolky. Zrovna tak jaké další čidla byste chtěli dát na dveře, když tam jsou a umí s nimi pracovat i přídavný alarm, tak proč by nemohl originál řídící systém ??
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  15:44

« Re: aktivace SIM karty

:o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  15:43

« aktivace SIM karty

A já bych chět ještě aktivovat barvu, velikost kol, rozvor náprav a světlou výšku. No a možná také na noc škaredý lak a bouli na blatníku.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  15:40

« to ace2

Já myslím, že ne a navíc by to stejně nešlo. Elektronika není stejná.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  15:38

IMHO spíš měl na mysli ASR
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  15:30

na ESP ti ABS nestaci ... potrebujes jeste cidla pricneho a podelneho zrychleni a spec. jednotku na vyhodnoceni jejich urovne v zavislosti na seslapnuti pedalu plynu/brzdy a natoceni volantu ...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  15:25

« to Bluedream

Aktivace ESP je asi tak reálná, jako aktivace šíbru nebo tažného zařízení. Čidla rotací a přetížení, čidl natočení volantu atd... Nejsou v sérii :o)

Prostě si myslím, že zase tak jednoduché, jako u Intelu, to u aut nebude :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.02  15:12

Softwarova aktivacia ABS, ASR, ESP atd je samozrejme blbost, lebo chyba kus hardwaru ale aktivacia ESP pokial uz mas ABS, to je uz o inom, nie je tak? :-))

Senzor rozpoznavaci odchylky v napati tam podla mna je, lebo napriklad alarm od vyroby ktory tam mam reaguje na tieto zmeny.(Neskusal som, ale v manuali to je.) Takze mohol by to niekto skusit, kto ma lepsie konexie v servisnej sieti :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  14:33

:)))))) hmm a nemohli by mi zaktivovat TDI ? Misto meho 1.4 16V ? :))))) hehe
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  14:01

« to DIM

To asi těžko. Chybí Ti čidla rozpoznávající deviace v napájení. Ale zkus to, bude to pro velkou část zdejšího Fabia-friendly auditoria velmi zajímavé. A co ABS? kontrolka tam taky bude... Zajeď do servisu škoda a oni Ti ho přes VAG rádi za 500.- zaktivují :o)))

Sorry za ironii, jsem pobaven.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…