Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
Howard 16.01.02 18:53
« Re: to ATX
Velmi dobra cesta, jak nedostavat chut na jina tuningova reseni, je bydlet a pracovat v miste, kde se nevyskytuji tak kvalitni designy. Osvedcilo se mi Nemecko - i kdyz nektere ridici jednotky by mohly byt zajimave, designy v 99% nestoji za nic a spotrebu si radeji uz vubec nepredstavuju... :o) -
« to blau Traum
Jasně, ale komparační měření nastane obvykle až v momentě když začneš pochybovat...
Já nepotřebuji nejlepší model, ani nejlepší design, jen chci a vyžaduji aby její řídící jednotka byla kompatibilní s tou mou. Ale kolikrát jsem měl pocit, že jsem si pomohl tak, jako modemem 14.4 kbs stahovat video. -
« to howard
To je jedno že je nemáš každý den, ale jíš jenom řízky a tvrdit že řízky jsou nejlepší je blbost! Jaké jiné, maximálně jsou trochu či více připálené. Po čase budeš rád, když bude také občas špenát! Anebo že budeš moci být radeji hladem. Ale ono až ti zuby vypadají a řízky splesnivý, budeš okopávat zahrádku a kašlat na gastronomii.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!