Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 16.01.02  18:53

« Re: to ATX

Velmi dobra cesta, jak nedostavat chut na jina tuningova reseni, je bydlet a pracovat v miste, kde se nevyskytuji tak kvalitni designy. Osvedcilo se mi Nemecko - i kdyz nektere ridici jednotky by mohly byt zajimave, designy v 99% nestoji za nic a spotrebu si radeji uz vubec nepredstavuju... :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.02  18:36

« Re: to ATX

ta platformova kompatibilita je asi najdolezitejsia, to mas pravdu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  18:20

« to blau Traum

Jasně, ale komparační měření nastane obvykle až v momentě když začneš pochybovat...
    Já nepotřebuji nejlepší model, ani nejlepší design, jen chci a vyžaduji aby její řídící jednotka byla kompatibilní s tou mou. Ale kolikrát jsem měl pocit, že jsem si pomohl tak, jako modemem 14.4 kbs stahovat video.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.02  18:10

« to ATX

Aj najlepsie odladena riadacia jednotka a najkrajsi dizajn Ta nezbavi tuzby previezt sa v niecom inom a uistit sa, ze ten Tvoj model je najlepsi :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  17:57

« Re: to howard

teda jestli se kochas TED, tak cekam, ze za chvilku se ti spali klavesnice ....... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  17:55

« Re: to DIM

to je kurefsky rozdil "kazda cizi je krasna" a "kazda krasna je cizi" ... to druhe me uz bohuzel potkalo taky :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  17:20

« to howard

Mám! Úplně omylem a náhodou jsem našel osobu opačného pohlaví, pěkného designu, konečně s dobrou řídící jednotkou! Víc než dobrou, skoro nejlepší! Tak se kochám...
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 16.01.02  17:14

ATX> Mas dneska dobrou naladu :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  17:11

« to drkač

Jasně. 190kW chiptuningem, 280km/h za 1200,- s DPH. Rychle tam běž, dokud to nevyprodají. Ahoj...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  17:10

« to DIM

Chudáčku, mně je tě tak líto... Ale vím o křišťálové studánce, kde vůkol voní vřes... 4 ks tam mají velice exkluzivní, a to když já říkám exkluzivní, tak to myslím vážně. Projedeš se a zase budeš chvíli chápat podstatu a smysl, proč jsi chlap!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  17:03

« to howard

To je jedno že je nemáš každý den, ale jíš jenom řízky a tvrdit že řízky jsou nejlepší je blbost! Jaké jiné, maximálně jsou trochu či více připálené. Po čase budeš rád, když bude také občas špenát! Anebo že budeš moci být radeji hladem. Ale ono až ti zuby vypadají a řízky splesnivý, budeš okopávat zahrádku a kašlat na gastronomii.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  17:02

Parádní diskuse, co takhle zkusit něco o motorech.
    Máte někdo zkušenosti s 1.4 50KW po úpravě u MOTOR EXCEL TUNING???
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  16:58

.....jo, ATX, špatně, a to mám někdy navíc pocit, že každá krásná je ta cizí :-))) To bude tím, že ty šeredné jsme si natahali domů......snad to ta moje nečte :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 16.01.02  16:54

ATX> Chutnaji - 1. nemam ty rizky kazdy den 2. ty rizky jsou pokazde trosku jine :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  16:52

« to DIM

to jsi na tom už hodně špatně když každá cizí je krásná...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  16:50

« to DIM

A na co sis myslel, že bych tu volitelnou aktivaci asi chtěl? V pátek večer závodní Ferari, v sobotu přes den Velorex v daleké garáži...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  16:48

« to howard

Tobě chutnají každý den řízky? Mně ne.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 16.01.02  16:45

DIM> No jo, ja tam zapomnel napsat ZATIM (ale na dva roky uzivani zatim jezdi prekvapive perfektne :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.02  16:33

o tej deaktivacii som prave pisal :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  16:32

.......tak a teď jak je to , Michale, s tou prasklou žárovkou ?? :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…