Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  11:09

« to ATX

She might be the last one... :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  11:03

« Re: to ATX

fiaj - este ze si napisal, ze aj slovenky za nieco stoja :-) Mam rad nase byvale Ceskoslovensko koli peknym babam, skoda, ze sme sa rozdelili, mohlo byt vacsie portfolio :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  10:45

« ALARM COBRA

Můžete mi prozradit, jestli má ještě někdo alarm COBRA ??????????
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  10:44

« Re: to fija

hlavne, kdyz TED jsi spokojenejsi. Jen Ti preju, aby ta kompatibilita vasich ridicich jednotek nebyla jen docasna, ve smyslu "par dnu, max. tydnu" ;-)))) I kdyz kazdych par tydnu jinou babu, to je celkem nezavazne, to jde :-)) Navic mas pak ve finale spoustu "kamaradek" (teda pokud je nenaseres do krve), a jak se rika, "kamarad taky rad" ... takze kdyz nejaka omrzi, pro pripad nahle potreby ... :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  10:42

« Re: to fija

ja vim, cos chtel rici :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  10:34

« to fija

pětisekundové video možná, ale když chceš stahovat každý den, 365 dní v roce, dlouho tě to bavit nebude... Ale ty víš, co tím chtěl básník říci...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  10:21

« Re: Rezonující výplň dveří

co sa tych rezonancii tyka, bolo to uz par krat riesene v diskusii na autohifi.cz. Existuju antirezonancne natery, spreje, dalej tlmiace vyplne, ktorymi sa daju znutra vylepit cele dvere (fonomat,... toto sa ale asi tyka skor odhlucnenia) a pod. Reproduktor je vhodnejsie nez priamo na plech namontovat na podlozku, idealne napr.na kruzok z MDF (specialna drevotrieska), zlepsi sa tym aj zvuk..(pri Fabii je nejaky distancny kruzok casto potrebny pri montazi inych reproduktorov, pretoze 16-iek ktore maju taku malu mont.hlbku, ze sa tam vojdu, je malo...) Konkretnejsie asi poradi All v rubrike Muzika v aute.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  09:39

« Re: Chladiaca kvapalina

Ja som mal s tym problemy. Prvy krat to bol prasknuty chladic, dole v rohu kde je nadrzka na ostrekovanie skiel. Vymenili to, auto bolo v zaruke. Druhy krat, asi 3 mesiace na to sa mi to stalo znova. Bolo to prasknute tesnenie pod halvou. Tiez to urobili v zaruke. Bolo to este v zaruke. Problem s tesnenim by mal byt len u Fabii vyrobenych cca marec 2000, plus minus nejaky meciac co moze byt aj tvoj pripad. Praskalo to po cca 20.000km. Ak to aj mas po zaruke a mas ten problem tak by ti to mali odstranit ako vyrobnu vadu zadarmo. Okrem toho som pred par dnami dolial asi pol litra chladiacej kvapaliny lebo bolo malo. Od vymeny tesnenia (marec 2001) som nedolieval. Neviem ci ej to prirodzeny umytok alebo to zas niekde tecie. Uvidim, teraz som nalial tesne pod maximum.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  08:57

« Re: Rezonující výplň dveří

Ty rezonance v pravych dverich mam taky. Fabii mam uz rok a doposud mi to nikdo neopravil. V autorizovanym servisu jsem to reklamoval a bylo ticho asi jen 3 dny, nez se stav vratil do puvodniho stavu. Pri tom mi tam poskodili plasty, na ktere jsem cekal asi mesic, takze jsem to tam uz nedal. Ted, kdyz mam po zaruce jezdim ke znamemu, ktery ceka na licenci od skodovky a ma zlate rucicky. Kdyz se na to dival poprve zjistil, ze na upevneni reproduktoru chybi jeden nytek ze ctyr. Hura, bylo to nahrazeno sroubkem, mimochodem uz poprve autorizovany servis nahradil jeden nytek sroubkem! To znamena, ze dnes tam mam dva sroubky a dva nytky. No jo, ale zase stalo to, ze chvili byl pokoj a zase to zaclo rezonovat, takze jsem to vratil zpatky, at mi vymeni zbyvajici nytky za sroubky. Prijel jsem si pro auto, ze je vse v poradku. No, kdyz si pustim radio, je to tam porad slyset a kdyz kazetu, basy rezonuji o sto sest, ze se to neda poslouchat. A to mi delal i tesneni ve vyplni. Takze, mu to jedu dat zpatky zase znova. Pokud, se ti to poradi vyresit, tak to sem prosimte napis, protoze, jsem z toho hotovej.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  08:44

« Chladiaca kvapalina

Prepacte, ze sa motam do rozhovoru, ale nejde mi pridat novy prispevok, tak to riesim takto. Niekto ste tu uz davno spominali, ze mate problem s ubudanim chladiacej kvapaliny. Chcem vediet, co ste s tym urobili, ak servis, kolko to stalo. Mam auto uz cca. rok a pol a nemal som s tym problemy. Tuto zimu to zacalo. Ale bol som aj na garancke, neviem ci prave po nej to nezacalo.
    Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  08:30

« Re: to huf

Vsade dobre, doma manzelka.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  07:39

« Re: to huf

saaaakrys Michale, mas to ve svym veku jeste zapotrebi ? :-))))) Tomuhle soudruzi bolsevici rikali "promiskuita" ;-))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  07:34

svata pravda, nejhezci baby mame stejne my u nas c Cechach a na Morave (i kdyz ledasktera slovenka taky stoji za hrich :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  07:33

« Re: to blau Traum

petisekundove video stahnes i na 14.4 modemu :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  00:00

« to huf

next one:)
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 16.01.02  23:31

« Re: ... And justice for all

Huf> Co se stravy tyce, ja uz se prejedl ruznych specialit (napr. zeleninu uz nemuzu ani citit), takze mam radeji ty sve rizky na tisic zpusobu (ale stale rizky :)
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 16.01.02  23:28

Huf> Samozrejme a jezdi i v zime na letnich gumach - drzi kupodivu i na ledu, holt dobre obuti (jenom bych mel mozna vic brzdit :o)
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 16.01.02  21:58

« Re: ... And justice for all

Celeron 1,2 a vyššie má už 0,13 mikrónovú technológiou a má 256 kB cache. Takže to sem neťahajte.

To, že alarm dokáže sledovať napätie palubnej siete ešte neznamená, že na to nemá v sebe zabudovanú elektroniku. Kto by ťahal odniekiaľ nejaký signál, ktorý navyše nemusí mať každé auto. To je zvrátené. Pokiaľ dobre viem, tak svetlá sa neadresujú a nie sú ani napojené na CAN. Ale tie okná napojené samozrejme na CAN sú. Takže preto ich ide diagnostikovať. Tie svetlá na to zrejme budú mať nejaký dodatočný HW, aby ich bolo možné kontrolovať.

DIM> Keď na tú deaktiváciu baby prídeš, tak daj vedieť. Hlásim sa do poradovníka. Keď som bol slobodný, vedel som ju dočasne deaktivovať tak, že som ju chvíľu nevidel. Teraz ju mám stále (doma, vonku, v robote, v aute). Netreba to až tak preháňať.

• « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  20:22

« to ATX

To je tentýž model, cos chválil před několika týdny?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  20:21

« ... And justice for all

Solidní debata se tu rozvinula, jen co je pravda :o) Michal má pravdu, řizky k snídani, obědu i k večeři 7x týdně 52x za rok jsou nahovno. Pestrá čerstvá strava je to co potřebujem ;o)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…