Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  17:15

« Re: to drkač

no tak sorry, je vidět, že asi nevíš o čem je řeč.Ženský jsou parádní téma, ale já myslel, že by se tu dalo diskutovat taky o těch Fábiích co máme doma zaparkovaný. Zatim
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  16:20

« to fija

"perverzni a "ochotne vyhovujici pozadavkum" je veliky rozdil :-)))" V tvém případě možná ano, ale v mém....
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  15:58

« Re: to fija

to nevim. Jak se Bratislavcanka pozna na prvni pohled, bez toho, aby ses zeptal "kde bydlis (byvas) ?" :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  15:57

perverzni a "ochotne vyhovujici pozadavkum" je veliky rozdil :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  15:27

« ALARM na ROZSVICENA SVETLA

Mam asi nejaky nepodareny kousek. Vzpomnel jsem si, ze se aktivuje ALARM na ROZSVICENA SVETLA az pri druhem otevreni dveri. Pokud se jede se spolujezdcem, pak to tolik neva, ale pokud jedu sam, pak je to na ...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  15:02

« Re: Rezonující výplň dveří

Jsem prekvapen, ze stejny problem se vyskytuje i u jinych aut. Obavam se, ze nebude jednoduche se toho zbavit. Viz příspěvek 6175.
    A ještě k HLADINA V OSTŘIKOVAČI.
    Myslím si, že Comfort to hlídání nemá. A to je docela skoda, protoze se jedna o malickost. Bylo by to velice uzitecne, kdyz nadrzka je skryta.
    VNITRNI OSVETLENI
    Zadnou Cobru nemam a vnitrni osvetleni se rozsviti az po otevreni dveri.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.02  14:56

Ale to asi nehovorite o Bratislavcankach :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  14:55

« Re: Stmívač přístrojové desky

No dobře. Dám vám pak vedet.
    Jsem jen zvedav, kolik si reknou za práci.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  14:38

« to fija

Perverznější - to bych řekl! Vždyť to sám píšeš, že jsou ochtnější vyhovět požadavků...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  14:36

Inak mne prehodili servo tiez po zaruke a zadarmo. Lebo to uznali ako vyrobnu vadu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.02  14:26

za skusku nic nedas, zaruka sa da teoreticky uplatnit aj po roku ak by islo o vyrobnu chybu, ktora ma navyse vplyv na bezpecnost. Ja by som ten servis urcite skusil, aj keby Ti tu zaruku neuznali, moze ist o nejaky vypadnuty kablik alebo nejaku inu drobnost... a to za tych par korun urcite stoji, hlavne ak nemas osvetlene vsetky ovladace...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  14:20

Díky za odpověď. Bohužel se tato závada vyskytla asi dva měsíce po záruce. Takže asi dokud alespon minimalne sviti, tak to necham byt.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  13:43

« Re: to luf

Mame dobre baby, raz darmo, ale aj cesky su fajn, trosku tajomnejsie ale fajn.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  13:39

« Re: to luf

perverznejsi ? To bych nerekl :-)) Spis jsou ochotnejsi vyhovet pozadavkum :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  13:39

jasne Michale, to ze mne mluvi jen zavist :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  13:38

« Re: to ATX

ja mam par kamaradu slovaku a dycky, kdyz jsem na Slovensku, tak vam i zavidim. Slovenky mi prijdou o dost odvaznejsi nez baby u nas :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  11:32

« to ATX

Yes... No one knows where the road shall lead us...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  11:15

« to huf

who knows... Momentálně je ve fázi, kdy systém Windows testuje kompatibilitu řídících jednotek...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  11:14

« to luf

Slevenky jsou temperamentnější a perverznější...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  11:12

« to fija

1. Uvidíme...
    2. Všechno je nezávazné, pokud tím někoho nedostaneš do prekerní situace ač umyslně nebo ne.
    3. No ve finále sice můžeš mít spoustu kamarádek, ale to je tak asi všechno. Systém "kamarád taky rád" nefunguje, protože ony to nemusejí pochopit a mohou si od toho slibovat více... Proto je diplomatičtější taktika se tohoto vyvarovat. Jiná situace je při nastolení směru "kamarád taky rád" hned od začátku. Toho potom můžeš využívat tak dlouho, dokud to bude oba bavit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…