Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

25.08.04  15:34

« Re: 1,2 HTP

Ja mám Fabiu 1,2 HTP 7 KW, ale zatiaľ som s ňou šiel max. 160 km/h. Je pravda, že som neskúšal, či to dá viac, ale nemám pocit, že by to vytlačila až na 180 km/h. Skúsim to.
  • 00 Reagovat !

foto

25.08.04  11:57

« GETZ

Taký Getz, neviem či sa páči babám, ale nedávno bol v Nemecku vyhodnotený ako najspoľahlivejší automobil.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 24.08.04  18:05

« Re: nemuzu se rozhodnout:(

ked niesi najbohatsi, vykasli sa na nove auto a zober ojetinu.
    taka 206 nieje ziaden zazrak, ale cena ojetin je dobra, diely drahe niesu a dokonca sa aj paci babam :)
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.04  17:54

« Bez nadpisu

:roll: :*) >:D :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.04  14:25

« Re: 1.4 74 kW pro "rybiz"

Neco mi take vzadu bouchalo, vyresili to v zaruce, oblepili izolepou uchyty zadnich operadel, takova mala ucka. Je klid uz asi 30 tkm.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.04  08:43

« Klima

Tak to jsem rad ze alespon nekdo mi odpovi ! Nemas nahodou vypis tech chybovych hlaseni ? Kdyby jo, rad bych je porovnal s temi co to ukaze me. Pak by jsme mohli zacit neco resit, stejna zavada u dvou aut ?!
    Jinak se to asi nejak docasne vyresilo, pres vikend jsem najel 600 km a klima i vsechno ostatni makalo jako lusk ! Kdyby jsi mel nejake nove poznatky dej mi prosim vedet , taky se ozvu kdyz zjistim neco zajimaveho (prinosneho).
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.04  00:01

« Re: klima ve fabii

Ten problém mám taky. Diagnostika v servisu ukázala zkraty na ovládacím servomotorku klimatizace, cena samotného motorku je 3800 Kč, bez práce. Protože do servisu elektroniky dělám tak teď přemýšlím, jestli se na to podívám sám nebo to nechám opravit. Podle mě nepůjde o čisté zkraty ale pouze o zvýšený odběr způsobený pravděpodobně nějakou mechanickou příčinou.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.07.04  21:21

« Klima ve Fabii

Tak už je to tady zase! Nesetkal jste se s tím někdo? Když zapnu klimu tak se mi někdy stane že normálně chladí, pak najednou začne topit a bez jekéhokoliv zásahu zase chladí . Nechápu kde je chyba, někdy se to stane dvakrát za hodinu a někdy se to nestane za tři dny ! Jo,aby toho nebylo málo tak už mi to třikrát na volnoběh chcíplo a někdy se stane že po vyřazení chvíli trvá než spadnou otáčky na normál. Drží tak kolem těch 1500, po pěti vteřinách spadnou na asi 800. To by bylo asi tak všecno,jestli někdo víte co se děje , v servise to nevědí, tak mi prosím poraďte co s tím. Ještě rok mám záruku a nerad bych bych to potom řešil "za svoje" !! :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.04  21:46

« 1,2 HTP

Čau fšichni dneska jsem jel s fábkou 1,2 HTP/40kW mezi Brnem a Olmikem 180 a to uplně bez problému což jsem pěkně čučel pač jsem myslel že víc jak 160 to nepojede, ale nad 170 to nečekaně ožívá a není problém udělat i víc jak 180. Dřív jsem měl feldu a tam jsem taky jednou udělal 180 ale to už byla skoro vražda a to měla o válec a 10kW víc. Myslím že to je fakt konečně vpohdě motor ten HTP. 8)
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.04  22:07

« Tadyto nějak spí

A to máme Kryštofa 04
  • 00 Reagovat !

foto

12.06.04  23:49

« Tajný závod

Dnes se má jet nějaký tajný závod! Kde je o tom něco?
  • 00 Reagovat !

foto

12.06.04  23:47

« Aktivace tempomatu

Jak se to provádí a jaké je zapojení spínačů či tlačítek? Určitě je to po aktivaci otázka pár kabelů vypinačů a trocha práce!
  • 00 Reagovat !

foto

10.06.04  14:33

« tripple blink

pred chvilou som siel noovu sluzobnou fabiou a na pocudovanie uz aj fabie maju tripple blink - tuknete do blinkera a zablika 3x, da sa to nejak aktivovat v starsich fabkach? ved to musi byt len nejaka sw blbost :)
    podla mna inak velmi uzitocna funkcia
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.04  19:40

« Re:1.4 74 kW

Ja mam 1.4 16v 55kw najeto 30 kkm a musim zaklepat olej mi to nezere vubec. Od vymeny do vymeny nedolevam ani kapku. Moje zavady: vymena tycek stabilizatoru, vymeny axialnich lozisek predni napravy (bouchani, brkani pruzin), teklo mi zadnima dverma do auta, tekl mi olej vinou praskleho silikonoveho tesneni pod vanou, vymeny zamku ve dverich ridice, klepani - praskani uprostred pristrojovky.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.04  18:57

« 1.4 74 kW

Zdar, zatim mam najeto asi 20 t. km a prozatimm jsem resil tyto zavady:
    Zateka do praveho predniho svetlometu (Dvakrat neuspesna oprava u Auto Jarov)
    Klepani prave zadni sedacky (jedenkrat neuspesne opraveno tamtez)
    Dotaz na vyzsi spotrebu oleje, (take tam) bylo mi odpovezeno ze je to normalni a ze se to srovna !? Dolevam asi jeden litr na 3 t. km.
    Nevim jestli je to tim ze mam nejaky "nocni kus" ale jak vidim tak jsou asi vsechny vyrobene v noci !
    Predchozi auto byla Felicie a prodal jsem ji po peti letech bez jedine zavady , tak jsem se naivne domnival ze Fabie bude jeste lepsi . Jenze to uz urcite nebude .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.04  09:33

« Re: Re: Re: zkušenosti s provozem (závady atd.)1,4 16V 74KW

to smarty: po kolika km?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.04  09:19

« Re: Re: zkušenosti s provozem (závady atd.)1,4 16V 74KW

Jojo, uz jsem u sve 74kW 16V taky vymenil stiratka na ventilech (cca 6500,-) a nepomohlo nic... motor byl rozdelan a pistni krouzky OK. Zere mi to cca 1l na 2tis km pokud to trosku vic honim treba po dalnici... asi uz s tim nic nenadelam, smiril jsem se s tim ;(
    jinak Lambda nova, stabilisator, rozperky stabilisatoru, lozisko, vrzani palubky, vstrikovaci ventil a kabel k nemu...
  • 00 Reagovat !

foto

30.05.04  22:35

« Omezení výkonu či rychlosti 1,2 thp

Mám Combi 1,2 thp a to auto docela jede a jde za plynem, chtěl bych nějakým způsobem v případě potřeby omezit rycglost na 130 a nebo na 60 km ve měst jak na to? Omezovač potáček tempomat?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.04  14:20

« Re: montaž autoradia Fabia 1.2

Jak vidim - moc se nechytám.....Je lépe se obratit na konferu Panda.
    RoMi >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.04  13:25

« Re: Re: Fabia COMBI TDI nebo SDI

thym> s tím "posilováním" se to týká motorizace 1,4 MPI. V TDičku je jiná převodovka a mnohem lepší posilovač brzd. Tom B.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…