Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Fabia-aký motor?
no kauf je to docela dobry, kdyz jde o prachy. Sam bych to taky bral. Ja jezdim cim se da. Nejen s benzinem, ale i s turbodyzlem (jeden vlastnim) a dokonce jsem ridil i Hufovo Fabii. Proc mam zkouset jezdit s obema motory (protoze uz jsem to udelal ? Nebo proc ?). "Neco" o chiptuningu a "tezkym tuningu" vim, DOST NA TO, ABYCH MOHL ZODPOVEDNE RICT, ZE Z * BIC NEUPLETES (sakra sorry, CAPS lock), jinymi slovy, ze chiptuning nizkoobjemovych atmosferiskych motoru je o nicem. Ale ty nemas chiptuning. Ja jo, a protoze vim, jak mi to jelo pred a po chipu, tak muzu rict, ze u me (nebo spis u vsech aut s turbem) to melo pomerne dramaticky ucinek. Na brzde jsem nebyl, ale nejakych 115-120k tam ted mit budu ... -
« tonovana skla
Skla jsou pokovena. Zkusenost je takova, ze je pres to videt uplne normalne staci si zvyknout. mozna v lete kdyz blbe sviti slunko tak se v pravem skle odrazi palubovka, ale ja s tim nemam sebemensi problem. Homologace je! cenovka je asi 6500,- kc za komplet (tohle je max. zatmaveni 65% a delaji myslim od 10%).
No jinak folie tez nejsou spatne, ovsem zalezi na barve auta. Tohle pokoveni dela takovou peknou az zlatou barvu coz v kontrastu s mou cernou metlou vypada lip nez matne folie - to by bylo jak rakev. -
« Re: Add Pro 1709 (Jaky motor?)
Spotreba mojho menovaneho 1.4MPI 50kW jw 5l/100km v lete, obec 60, inde 100-110km/h. Cesta BA - Chorvatsko a naspat(1200km) + 500km v Chorvatsku 6,2l/100km, obec 60, inde 100, dialnica 140km/h.
Teraz v zime BA, spotreba 9l/100km (kazde rano sa mocem v centre kde je teraz obmedzena rychlost na 30km/h). A co? Aha, toto, BA Semmering, minuly vikend, 6,5l/100km, obec 60, mimo 100, dialnica 130km/h, 3 ludia, 3 pary lyzi na streche. -
« Re: Add Pro 1709 (Jaky motor?)
skolak - spotreba isteho nemenovaneho motoru 1.4 je 5.8-6l v lete pri rychlostioach cca. 140 po okreskach, 160 po dialnici a v obciach 70, v zime iba jazda po meste 6.8-7l :-) Pri jazde ako si opisoval (60 obec/110 okresky/130 dialnice) spotreba bola 5.3l. Este stale mas pocit, ze mas spotrebu v pohode?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Ta klasicka maska na fabii sa ani mne nepaci, rozmyslal som bud o pochromovanej alebo o tej "kvazisportovej" bez vertikalnych lamiel. Ktora by sa k ciernej met. podla vas viac hodila?