Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Fabia-aký motor?
no asi zustanu u skodovky, asi Octavku nebo jejiho nastupce, Superb se mi libi, ale nevim jak na tom bude moje penezenka.Ten graf - teda porovnani je na www.motor-excel.cz. Tlumice HP vyjdou podobne, Koni jsou taky dost dobry. Ja mam zkusenosti s HP a spokojenost. -
« to RV
2.8 V6 je kráva motor. Na to zapomeň. Jediný dobrý (a mi chybějící) je 1.8T. Ten tam dávat nebudou, protože by to nikdo nekupoval. Už i 2.0 nikdo nekupuje. A firemní hierarchie taky sehrála roli, to je asi taky fakt.
Copak v konkurenčních koncernových vozech tento motor je? Jen ve výběhové Ibize Cupra (115 i 132kW). V nové už taky ne. Vrchol nabídky je TDI PD 130PS, což je mimochodem taky slušné dělo. Po čipu 162PS... Hm...
Přímá konkurence VW Polo taky nic... -
« Re: tuning: vacka, hlava. chip
No když se Ti něco pos..,tak si s tím stejně rady nevědí.Ale hrubší zásahy bych dělal asi až po záruce.Hrubý mechanický vady se Ti zaručeně projeví do 6000 km.Takový převrtání na 1560 nemusí bejt špatný.
Otázka pro všechny:Kdy už bude Fabie 1.8T ??? -
« Re: to SMARTY
hmm tak do masky jdu... no jinak ta tvoje Octavka vypada dost krute :-) no tatik dela v generali 7 let, likvidatora pojistnych udalosti. Videl jsem na fotkach desitky totalek a nikdy nikdo nezakalil. Bud byl hodne zesrotovanej (neprivazal se) anebo v pohode... BTW: to asi nebyl celni stret, strhls to do skarpy ? -
« To Bluedream Re: tuning: vacka, hlava. chip
Stejny nazor na tuning mam i ja. Vzdyt rada lidi zde pise, ze si autoriz. servisy nevedi rady s ciste seriovymi vozy.
Originalni maska Fabie se mi libi. I kdyz mozna Tve Fabii (tmava met.) by se vice hodila cela pochromovana.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!