Škoda Fabia
« to Howard
Ad výfuk> To máš tak. Mně zase příjde směšná ta rádoby koncovka na RS. Ze zadu to vypadá dost levně :o)
Ad volant> Je to tentýž, ovšem s jiným druhem kůže. Používá se i v Passatech a Golfech ve vyšších výbavách.
Ad štítek> Je to samolepka. Normálně ji nějakým ostrým nožíkem podeber a odloupni. Lak bys poničit neměl.
Ad 1.8T> Totalka. Škoda byla 706.000Kč, což hravě převýšilo aktuální cenu vozu.
« Re: Fabia-aký motor?
drkac> sakra to nema co delat s dieselem nebo benzinem, chiptuning! Ten je vhodny hlavne pro motory s turbem, protoze ovlivnovat nastaveni bez moznosti dodat motoru kyslik je tezke a vysledky jsou spis nic nez moc. Takovy 1.8T taky po chiptuningu jede jako vztekle. Kdezto treba SDI po chiptuningu je sice lepsi, ale zdaleka ne tak, jako TDI po stejnem chiptuningu. -
« Re: Add Pro 1709 (Jaky motor?)
jo holt ... kdo umi, ten umi :-)) S novou Almerou 1.5 benzin, najeto 400 km, jsem jel Brno-Kolin-Brno, tam po dalnici asi 140, zpet po okreskach - mesta 50, mimo mesto 90-110 (co mlha vecer dovolila). Spotreba 6.6 ... to na syrove auto docela jde :-))) A na to, ze s benzinakem jsem uz docela dlouho takovej kus nejel :-)) -
Howard 21.01.02 14:22
« Huf - www stranky
Huf> Tak jsem se dival na tve auticko a nevypada nijak spatne (jenom ten dvojity vyfuk mi prijde smesny :)
Ovsem rikal jsi, ze mas volant z RSka, ale ten je perforovany, zatimco tvuj takovy neni - mozna je to ze starsiho typu, jinak tvarove odpovida. Jak slozite bylo vymenit napis oznaceni auta (za 1,4 MPI)? Celkem rad bych si tam dal neco podobneho, ovsem nerad bych znicil lak apod.
Jinak ta zdemolovana 1,8 T vypada dost dobre - kolik ti odhadli skodu, totalka? -
« Re: Fabia-aký motor?
fija: uz jsem psal, ze chiptuning ma vyznam hlavne u dieslů, pravda je taky, ze objem nicim nenahradis, ale ja jsem s timhle malym benzinem tech 94 koni v pohode uziju - trochu jsem tomu pridal ladakem a sportovnim filtrem, HP zas dodaj lepsi vlastnosti podvozku. Nechci s tebou diskutovat o rozdilu mezi benz a dieselem a moznych upravach, protoze oba vime o cem to je. -
« Re: tuning: vacka, hlava. chip
re bluedream: na servis kaslu, mam to po zaruce a jediny co mi s tim v zaruce delali je, ze vsechno akorat mrsili. Ta uprava je profesionalni a neni tam nic navic, jenom zmena, takze nevim s cim by se nevedeli rady, nic nepribude a neubyde.