Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  16:37

« to Howard

Počkej na fotky s podložkama a se spoilery. To bude teprve pohodáž. Ty stávající foto jsou suché. Kola jsou utopené (však to znáš). Možná dám i prahy, ale nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  16:36

« Re: Add Pro 1709 (Jaky motor?)

to nebylo v zaruce ???
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  16:36

« Re: Huf - www stranky

mozna ne, ja RSko nemam, tezko porovnavat ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  16:35

« to Howard

Ad výfuk> To máš tak. Mně zase příjde směšná ta rádoby koncovka na RS. Ze zadu to vypadá dost levně :o)

Ad volant> Je to tentýž, ovšem s jiným druhem kůže. Používá se i v Passatech a Golfech ve vyšších výbavách.

Ad štítek> Je to samolepka. Normálně ji nějakým ostrým nožíkem podeber a odloupni. Lak bys poničit neměl.

Ad 1.8T> Totalka. Škoda byla 706.000Kč, což hravě převýšilo aktuální cenu vozu.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  16:12

dost... no comment
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 21.01.02  16:01

fija> Muze, ale neni :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  15:52

Sorry, to bylo na smarty(ho). Měl jsem na mysli tu jeho kompletní výměnu motoru. Kolik rozbitých prasátek na to padlo......
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  15:28

To tam chtel Huf dat "1.0 MPI" ;-))) Huf ma sportovni paket, takze ten volant nemusi byt uplne nutne ten stejny, jako v RSku... ale muze.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  15:27

« Re: Fabia-aký motor?

drkac> sakra to nema co delat s dieselem nebo benzinem, chiptuning! Ten je vhodny hlavne pro motory s turbem, protoze ovlivnovat nastaveni bez moznosti dodat motoru kyslik je tezke a vysledky jsou spis nic nez moc. Takovy 1.8T taky po chiptuningu jede jako vztekle. Kdezto treba SDI po chiptuningu je sice lepsi, ale zdaleka ne tak, jako TDI po stejnem chiptuningu.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  15:15

jo holt ... kdo umi, ten umi :-)) S novou Almerou 1.5 benzin, najeto 400 km, jsem jel Brno-Kolin-Brno, tam po dalnici asi 140, zpet po okreskach - mesta 50, mimo mesto 90-110 (co mlha vecer dovolila). Spotreba 6.6 ... to na syrove auto docela jde :-))) A na to, ze s benzinakem jsem uz docela dlouho takovej kus nejel :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.02  14:26

« Re: tuning: vacka, hlava. chip

je pravda, ze vacka, hlava ani chip sa tak casto nemenia :-)) A ked Ti to v servise nevymenia za nieco ine, tak je to v pohode.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  14:24

« Re: TO Drkac kit car

Co si predstavujes pod pojmem kit car resp. co vse mu predelali?
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 21.01.02  14:22

« Huf - www stranky

Huf> Tak jsem se dival na tve auticko a nevypada nijak spatne (jenom ten dvojity vyfuk mi prijde smesny :)

Ovsem rikal jsi, ze mas volant z RSka, ale ten je perforovany, zatimco tvuj takovy neni - mozna je to ze starsiho typu, jinak tvarove odpovida. Jak slozite bylo vymenit napis oznaceni auta (za 1,4 MPI)? Celkem rad bych si tam dal neco podobneho, ovsem nerad bych znicil lak apod.

Jinak ta zdemolovana 1,8 T vypada dost dobre - kolik ti odhadli skodu, totalka?

• « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  14:14

kamos tam delal feldu kit car a bylo to moc pekny.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  14:13

« Re: To Drkac Fabia-aký motor?

mam,ale nevim kde. Bud najdu, nebo znova si necham vyjet.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  14:08

Jo tak sorry.Já mám taky tuning od Motor-excelu,ale u Fel.1.6.Takže jsme svým způsobem kolegové.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  14:08

fija: uz jsem psal, ze chiptuning ma vyznam hlavne u dieslů, pravda je taky, ze objem nicim nenahradis, ale ja jsem s timhle malym benzinem tech 94 koni v pohode uziju - trochu jsem tomu pridal ladakem a sportovnim filtrem, HP zas dodaj lepsi vlastnosti podvozku. Nechci s tebou diskutovat o rozdilu mezi benz a dieselem a moznych upravach, protoze oba vime o cem to je.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  14:01

« Re: to RV

Já si právě myslím,že 1.8T by se prodával mnohem líp než ten zastaralej dvoulitr.2.8 V6 byla spíš střela do prázdna ,to uznávám.Já beru Fabii spíš jako konkurenci Golfa než Pola i když to tak není,ale v praxi..? Kdo ví.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  14:00

« Re: tuning: vacka, hlava. chip

re bluedream: na servis kaslu, mam to po zaruce a jediny co mi s tim v zaruce delali je, ze vsechno akorat mrsili. Ta uprava je profesionalni a neni tam nic navic, jenom zmena, takze nevim s cim by se nevedeli rady, nic nepribude a neubyde.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  14:00

« Re: To Drkac Fabia-aký motor?

Jaky mas zkusenosti s tema HP tlumicema mel jsi je osobne namontovany na aute, delaji je tusim nekde u Jablonce. Myslel jsem, ze mas graf z brzdy primo od svoji fabie a ne odkaz na upravce.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…