Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Chiptunig
RV> tak nebud linej si to precist. Ja psal, ze chipruning je na turbomotory obecne, kdezto drkac motal cosi o tom, ze jen na diesely a nikdy ne na benziny, tubro-neturbo. Coz s mymi osobnimio zkusenostmi dost hrube nestymovalo, tak jsem polemizoval. Presne zneni mych i drkacovo prispevku najdes v historii. -
« Re: drkac & tuning
nazdar hufe: taky se nekdy u tvejch prispevku pobavim, mam skvely aerodynamicky zastery, muzu ti je vyrobit - vyrezavam je ze dreva.:-) Precti si celou diskusi mezi mnou a fijou a pak sud, nebo ti muzu dat na vyzkouseni a prohlidnuti tu moji Fabii, na aute nemam zadnej zbytecnej spoiler (ikdyz je pravda, ze jeden malej dozadu se mi ted libi od Elri).Jediny co jsem tunil je ten motor, podvozek a vejfuk. To, ze mam svuj nazor, urcite neznamena, ze nemam paru. Obrazky si taky rad prohlizim, nekdy inspirace (i negativni).Pred Fabii jsem mel Vento GT, tam jsem tunil jenom podvozek (HP tlumice a pera) a vyfuk.
Dobry auto, ale uz bylo unaveny, tak jsem ho dla pryc. Posli mi tu svoji adresu, at se kouknu jak to ma vypadat:-) -
« Re: Fabia-aký motor?
fija, ja mam zase pocit, ze si asi nerozumime, ja jsem priznivce tuningu jako takovyho, je to polemika a muj nazor, taky jsem puvodne chtel zkusit chiptuning a mit diesela, tak to uz ho tam mam.Chiptuning neni jenom pro diesely, jenom si myslim, ze maj potom lepsi parametry oproti puvodnim, nez benziny. Je to asi taky tim, ze jsem zkusil ten tezkej a jsem spokojenej. Tve argumenty uznavam, jenom jsem myslel, ze nase diskuse uz pletla dohromady moc veci. Zkus taky uznat moje argumenty a snad i zkusenost. Kamarad ma po chiptuningu Tdi 81KW a je to pekne znat.
Kdyz jsem jel s Fabii s chiptuningem (mela tu padesatku) tak ten rozdil skoro nebyl poznat. -
« smutná přihoda
Jsem dneska nějakej smutnej... A ještě včera jsem proklínal všechny č....y za volantem. Víte co se mi stalo?
Dvojproudová silnice - 7 večer - cca 50 m přede mnou přechod. Přijížděl jsem k přechodu (byl jsem v pravým pruhu od něj tak 30m), když jsem si všim vpravo nějaký ženský s dítětem. Tak jsem zabrzdil a zablikal že můžou. Tak ta ženská vyrazila. Když byla na mý úrovni tak jsem se automaticky podíval do zrcátka a.... viděl jak se k přechodu * bavor. Stačil jsem na to ženskou zatroubit, takže se lekla a tak tak před autem uskočila. Ten k....t v bavoru se kolem nás prohnal snad v 80ti.
Přiznám se, že mít nějaký rychlejší auto, tak ho dojedu zastavím a rozbiju mu hubu.
Jsou chvíle, kdy lituju, že policajti už nemůžou brát řidičáky a že přestupkovej řád je tak benvolentní.
PeeKaa -
Howard 22.01.02 10:37
« drkac & tuning
drkac> Ze se zajimas o tuning uz 5 let - to jako ze uz 5 let jezdis s aerodynamickymi zasterkami? A nebo si 5 let prohlizis obrazky upravenych aut v casopisech?
Totiz to, co psal fija, bylo naprosto spravne a ty o tom zrejme nemas ani paru. Sory za Hufovsky prispevek, ale kdyz ten tvuj me tak rozesmal :o) -
« Re: Fabia-aký motor?
drkac.bud odvazny a nevzdavej se bez boje ;-))) Ja jen polemizuju s tim, co tvrdis, totiz ze chiptuning je JEN pro diesely, u benzinu ze je k *. Ja tvrdim neco zcela jineho ... a proto polemizuju. Byl bych rad, kdybys uznal me argumenty, ale nechces-li je uznat, je to tvoje vec, veset se kvuli tomu nebudu :-))) -
« Re: to smarty 2
pockej, to jako myslis, ze Fabia ma v normalnim boxu ohrivani nasavaneho vzduchu ??? No nemam Fabii, ale moje TDIcko to urcite nema ... a nedokazu si predstavit, proc by to nejaky auto melo mit. Prece cim chladnejsi vzduch do motoru dostanu, tak tim vic je v nem pri stejnem objemu kysliku, ne ??? A RJ by si s tiom mela poradit vpohode, protoze meri objem a teplotu vzduchu ne ? Cili kdyz zna objem a teplotu, zna mnozstvi kysliku a muze presne urcit davku paliva, ne ? By muj selsky rozum ocekaval, ze to tak bude :-)))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!