Škoda Fabia
Howard 22.01.02 12:59
« Re: to Howard
Huf> Ted jsem si zase precetl Drkacuv posledni prispevek a muzu rict jedine na svou omluvu - "Kdyz on me tak vytaci" :o)
Zkratka nemam rad lidi, kteri kazdou minutu reknou neco jineho a pak jsou jeste schopni se rvat za to, co vlastne puvodne rekli. Ku.va tak reknu, ze jsem se mylil nebo ze jsem byl spatne pochopeny, ale neservavam druheho cloveka (fiju), kteryzto ma jeste pravdu a neohanim se nejakyma rokama a buhvicim...
Slibuju, to uz byl posledni off topic na tohle tema :o) -
« Re: to drkač ad chiptuning
ale ja nemenil svuj nazor, zustavam za tim, co jsem psal od zacatku, nazor jsem nezmenil. Proste jsem chtel rict co si o tom myslim a beru Vase odpovedi a nazory.
Navic tohle je diskuse a ja docela rad ctu zkusenosti jineho a umim se i poucit, protoze me to zajima, jestli ale nedokazes tohle pochopit,tak to je mi lito, ja dokazu prijmout cizi nazor.Ty asi ne. Ja si predstavim tu sachovnici, udelej to samy. -
« to drkač Fabia 2.0 Turbo
Když už jsi to nakousl, tak tentýž Kerscher dělá i celkové úpravy včetně montáží turbodmychadel Garret. Do Fabie 2.0 to vychází na 120.000Kč (včetně čipu, intercooleru a ostatních blbovin).
Origoš 85kW a 170NM se mení na 140kW a 305NM... No já bych do toho asi šel :o) -
« Re: Chiptunig
Fija: ja nemotal, ze neni na benziny, jenom jsem psal, ze na benziny je dle meho nazoru lepsi tezkej tunin.
ad: turbo neturbo, tahle diskuse zacala jako diskuse o Fabiich, tak nevim kolik Fabii mam benzinovy turbo. A na Tdi je super chip, to jsem taky psal. -
Howard 22.01.02 12:50
« Re: to drkač ad chiptuning
drkac> Nechces to uz konecne odmavat? Zavri oci a predstav si sachovnicovy praporek...
Nikdo neni neomylny, ale menit nazor kazdy druhy prispevek podle toho, jak ostatni reaguji a delat ze sebe neco, co nejsem. To mi zkratka nesedi.
A ted se zmenou puvodni otazky - to mi pripada jak student, ktery neco neumi a snazi se tudiz odpovedet nebo vyvolat jinou otazku, o ktere by neco vypotil. Zkratka si zkus precist svojich poslednich cca 10 prispevku a najit souvislost. Pak ti to snad dojde, i kdyz predem pochybuju :( -
« Re: to drkač ad chiptuning
fija: ja se ti zase snažim vysvětlit, že nejsem odpurce chipu a benzinovejch motoru, jednou jsem napsal, ze v benzinu - hlavne v souvislosti s tou Fabii - jsem dal přednost těžkýmu tuningu a od tý doby jsem teda asi podle Vás odpůrce chiptuningu u benzínovejch aut. Já to beru jako diskusi hlavně o Fábiích. www.chiptuning znám. Jo tak uz si to precti dvakrat a snad uz pochopíš, že nejsem odpurcem chiptuningu u benzinu. No aspoň vidím, že jsem píchnul do dobrýho tématu a tahle diskuse už není vo ženskej a řízcích :-))) -
« Re: to drkač
Ne, ale asi je fajn udělat si vlastní stránky, takže o tom začnu přemýšlet. Ale je to docela normální Fabča, spíš je to poznat na zvuku - laďák, ten motor na fotce asi taky moc neprozradí, lepší zkoknout zblízka a tlumiče taky lepší vidět. Ale asi začnu s tou stránkou doma povečerech něco dělat. -
« Re: to drkač ad chiptuning
to se Hufe drkacovi snazim vysvetlit uz 4 prispevky a zatim to jeste porad nepochopil .... fnuk fnuk. Jak rikaval odvazne nas tridni ucitel za hlubokeho komancismu - bohuzel, i takovi obcane maji v nasi socialisticke spolecnosti volebni pravo. At zije demokracie :-)))) -
« to drkač ad chiptuning
Na příkladu z líhně VW a.g. - ještě blíže (Škoda MB) Ti hodlám dokázat, že se v podceňování čipovatelnosti benzínů mýlíš.
1.8T (110kW, 210NM) se čipem dá vyladit na 139kW a 260NM, což je plně srovnatelné s TDI (81kW a 235NM) -> 103kW a 305NM.
Nárust dynamiky bude troufám si tvrdit u 1.8T vyšší.
mrkni na www.chiptuning.cz