Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

22.01.02  15:32

« Teplota v motorovém prostoru - imaginární problém KN kitů

Tak jsem to dneska testnul. V rámci vědy a výzkumu jsem namontoval digitální teploměr z kuchyně do vozu, čidlo ke KNku a vyrazil jsem. Zahřál jsem motor (ostrých 20km by mohlo stačit) a započalo měření.

Venku bylo 5-7 stupňů celsia.
    V motoru po zahřátí 8-10 a to stačila jízda tak 30km/h.

Při 10timinutovém stání se zahřátým motorem se vyąplhala teplota na 22, coľ je vzhledem k úplnému zakrytování TDI velmi pozoruhodná hodnota.

Hned po rozjezdu spadla teplota na obvyklých +3stupně nad okolní venkovní teplotu.

Čidlo jsem zkouľel ve 3 pozicích. Vąechny vykazovaly podobné hodnoty.

Toto je obzvláą» důleľité pro ladao, aby si poopravil své teorie o KN kitech :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  15:23

« to peekaa

Přál bych Ti mít někdy auto ve stavu, v jakém je má tuningová Fabia :o)

Ale jinak ta úvaha není špatná.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  15:21

« to drkač

Ne, to je součást sportovního paketu (sportovní sedáky vepředu, sportovní volant, kožená řadička a ruční brzda).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  15:21

« Re: ad Hufovy stranky

Pekna vec, ale hadam ze to asi vetsinou skonci na nasi skvele PCR, svestkam je totiz celkem u * jestli te nekdo zabil nebo ti cornul karu....
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  15:11

Prave taky si myslim ze to je za cool cenu. Zavolam a zeptam se! No a pokud teda nebudou mit rusicku a to auto rozjedou po meste a ty v te chvily kdy ti zavola to GSMko zavolas svestkam, tak vsechny hlidky v autech dostanou echo (aspon doufam) a projet potom s trosku napadnejsim autem bude asi problem!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 22.01.02  15:08

Dodatek - lepsi nez Sherlog se to myslim jmenuje, ne guard :o)
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 22.01.02  15:07

smarty> Ma tenhle GSM alarm, ci jak bych to nazval, nekde na netu prezentaci? Pripada mi to jednoduche, levne a ucinne (lepsi nez guard).
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 22.01.02  15:05

oddie> Cim vice se tem ku.vam zlodejskym znesnadni "prace", tim lepe.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.02  15:05

Hm, tohle zase nenapadlo mě, že se budou chtít přes mobily domlouvat. Já mám zkušenost jen s pagerem - známej kvůli němu jednou zaběhl rekord na 2km, aby pak zjistil, že mu jenom do auta při parkování někdo drcnul.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 22.01.02  15:03

« Re: tuning a zloději

peekaa> Souhlasim, chtel jsem totez napsat. Zlodeji jdou nejvice po standardnich typech (napriklad svagrova A4 v plne vybave ukradena pred mesicem) a vytunena auta jsou jim vicemene k nicemu.

Dalsi k duvodum, ktere jsi uvedl:

Dost casto kradou na objednavku a kdo by si objednaval nejakeho vyutence?

Vytunene auto se da lehceji vystopovat a je na nem hodne prace, aby se dalo bezpecne prevezt (teda zmenit stav na standard).

Nemas zaruku, co v tom aute vlastne je.

Policajti se mezi prvnima vecma ptaji, co na aute nebylo standardni, aby ho mohli snadneji a rychleji identifikovat. Prece jenom, kdyz mam na vyber prepilovat cisla nebo to same, ale navic shodit veskere nestandardni prvky, co si asi vyberu?

• « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  14:59

V tom mas pravdu, jenomze napriklad oni se potrebujou taky domlouvat mobilama (co ja vim, ja taky zadnyho zlodeje neznam)... posledni priklad byl chlap mel A6ku a nechtel si dat protiodtahovy cidlo (prej uz tak to stoji majlant) no a nakonec mu to odtahli, ale auto pres sledovani nasli v reckovicich v Brne ... ale vis jak, kdyz ti nekdo na parkale vymlati sklo a zacne tahat radio atd... tak mas cas zavolat svestky a treba tam dobehnout... na zajimalo by mne jestli s tim ma nekdo zkusenosti...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.02  14:55

smarty: nevím, žádného zloděje neznám - ale je to velmi primitivní způsob, jak odstavit GSM modul, takže tipuju, že už to leckoho napadlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  14:40

« Re: Fabia GT

Ten predni naraznik na tom Juniorovi ... kde se da sehnat ???
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  14:37

to me taky napadlo.... ale myslis ze kazdej zlodej hned chodi s rusickou ?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  14:34

Přesná adresa k předchozímu příspěvku je:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  14:34

« tuning a zloději

Tak mě napadlo - když jsem čet "fijův" příspěvek. cituji:

"....rikam, ze nejlepsi je tuning, ktery neni videt a tudiz nepritahuje zlodeje ..."

Já si myslím, že vytuněný auto je nebezpečnější pouze vzhledem k "amatérskejm" zlodějíčkům, který zahlídnou hezký auto a řeknou si že by se chtěli projet... A ty odradí zamykání řazení kombinované s alarmem a pákou na volantu.

Naopak si myslím, že profesionální zloději se takovýmu autu vyhnou z několika důvodů:

- je nápadnější, přitahuje pozornost a tudíž nezaručuje zloději anonymitu

- jeho stav memusí být vždycky 100%, protože ten co má vytuněný auto ho asi dost honí - takže kvalita třeba na ND nemusí být nejlepší

Druhej argument nemusí bejt pravdivej, protože znám spoustu lidí, co si vytuněj auto, a pak ho jen "hýčkaj" a blejskaj...

Co vy na to?

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  14:28

Stejně "nejlepší" tunningovou Fabii nabízí
    Auto Jarov v sekci ojeté vozy:

[odkaz]

- Junior s evidenčním číslem 2923 za 298tisíc. Zvláště ve světlé barvě je to lahůdka:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  14:26

« Re: Chiptunig dotaz pro "Jiři99"

Může se do diskuse přihlásit Jiři99 který má chiptuning provedený a sdělit nám po určitém čase svoje poznatky?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  14:25

« triramenný volant

hufe: ten volant si asi dokupoval, mně ho nabizeli za 5000,- . Je to dobrá cena?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  14:17

« Fabia GT

jo jo. To je ten optický paket na Fabii. Dá se koupit i u nás. Mně si ale nijak extra nezískal. Navíc jsem na www.fabiaclub.de viděl i normální fotky tohoto GT a kola jsou příliš utopená.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…