Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: ad Hufovy stranky
Prave taky si myslim ze to je za cool cenu. Zavolam a zeptam se! No a pokud teda nebudou mit rusicku a to auto rozjedou po meste a ty v te chvily kdy ti zavola to GSMko zavolas svestkam, tak vsechny hlidky v autech dostanou echo (aspon doufam) a projet potom s trosku napadnejsim autem bude asi problem!!! -
Howard 22.01.02 15:03
« Re: tuning a zloději
peekaa> Souhlasim, chtel jsem totez napsat. Zlodeji jdou nejvice po standardnich typech (napriklad svagrova A4 v plne vybave ukradena pred mesicem) a vytunena auta jsou jim vicemene k nicemu.
Dalsi k duvodum, ktere jsi uvedl:
Dost casto kradou na objednavku a kdo by si objednaval nejakeho vyutence?
Vytunene auto se da lehceji vystopovat a je na nem hodne prace, aby se dalo bezpecne prevezt (teda zmenit stav na standard).
Nemas zaruku, co v tom aute vlastne je.
Policajti se mezi prvnima vecma ptaji, co na aute nebylo standardni, aby ho mohli snadneji a rychleji identifikovat. Prece jenom, kdyz mam na vyber prepilovat cisla nebo to same, ale navic shodit veskere nestandardni prvky, co si asi vyberu? -
« Re: ad Hufovy stranky
V tom mas pravdu, jenomze napriklad oni se potrebujou taky domlouvat mobilama (co ja vim, ja taky zadnyho zlodeje neznam)... posledni priklad byl chlap mel A6ku a nechtel si dat protiodtahovy cidlo (prej uz tak to stoji majlant) no a nakonec mu to odtahli, ale auto pres sledovani nasli v reckovicich v Brne ... ale vis jak, kdyz ti nekdo na parkale vymlati sklo a zacne tahat radio atd... tak mas cas zavolat svestky a treba tam dobehnout... na zajimalo by mne jestli s tim ma nekdo zkusenosti... -
« tuning a zloději
Tak mě napadlo - když jsem čet "fijův" příspěvek. cituji:
"....rikam, ze nejlepsi je tuning, ktery neni videt a tudiz nepritahuje zlodeje ..."
Já si myslím, že vytuněný auto je nebezpečnější pouze vzhledem k "amatérskejm" zlodějíčkům, který zahlídnou hezký auto a řeknou si že by se chtěli projet... A ty odradí zamykání řazení kombinované s alarmem a pákou na volantu.
Naopak si myslím, že profesionální zloději se takovýmu autu vyhnou z několika důvodů:
- je nápadnější, přitahuje pozornost a tudíž nezaručuje zloději anonymitu
- jeho stav memusí být vždycky 100%, protože ten co má vytuněný auto ho asi dost honí - takže kvalita třeba na ND nemusí být nejlepší
Druhej argument nemusí bejt pravdivej, protože znám spoustu lidí, co si vytuněj auto, a pak ho jen "hýčkaj" a blejskaj...
Co vy na to?
PeeKaa
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Venku bylo 5-7 stupňů celsia.
V motoru po zahřátí 8-10 a to stačila jízda tak 30km/h.
Při 10timinutovém stání se zahřátým motorem se vyąplhala teplota na 22, coľ je vzhledem k úplnému zakrytování TDI velmi pozoruhodná hodnota.
Hned po rozjezdu spadla teplota na obvyklých +3stupně nad okolní venkovní teplotu.
Čidlo jsem zkouľel ve 3 pozicích. Vąechny vykazovaly podobné hodnoty.
Toto je obzvláą» důleľité pro ladao, aby si poopravil své teorie o KN kitech :o)