Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  09:20

« Re: Servo v pytli a jiný trable

vis lufe, rypej si, rypej ;-))) Od Tebe mi to nevadi :-)))) A proc mi to zrovna od Tebe nevadi, to je zas uplne jina vec :-)))
    Mezi nama, pro moje usi je tech Pincku mozna az skoda :-)))) A Skoda repraky (myslim, ze v originale to budou nejaky Grundigy, ne ?) mi bohate dostacuji. Co si jinak muzes op mne myslet, kdyz ani nenecham dat repraky do zadniho plata (pac by se poskodilo) a nevadi mi, ze jsou primontovany k tomu originalnimu umelohmotnymu drzaku po bocich ;-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  08:29

fija - aj ja si rypnem :-) Kupit repro od Pajacov je z blata do kaluze a sam priznavas, ze su lepsie ako tie originalne. Z toho mi teda vychadza, ze do Oktavii originalne montuju repraky zo starych vyradenych telefonnych sluchatok :-) BTW nekvalitne ozvucenie Oktavok je notoricky znamy problem.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  08:05

« Re: olej

Ja mam Castrol PowerTec, co je to vlastne za olej, poznate ho niekto? Ked som bol na prvej vymene po 15tkm tak som povedal v servise nech mi tam daju nieco slusne ale nie zbytocne drahe tak mi dale ten PowerTec ale priznam sa ze nic o tom neviem.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  07:43

« Re: Soundsystem

matuSu :-))) Ty si MUSIS rypnout, co ? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  07:42

no, ten soundsystem je snad pouzitelny s jakymkoliv radiem. Jde jen o konektor, ne ???
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  07:39

no mozna to bude spis v tom SONY nez v tech repracich. Jak rikam, mam tam 4 origos vepredu (ty co ty) a 2 jsem so dokoupil dvoujpasmove Pioneery - takovy obyc chrchlatka. Ale mam taky SONY radio a na to ty repraky celkem stacej. Nedrncej a radio je ani neni schopny prebudit (je teda fakt, ze ma nastaveny vyvazeni vic dozadu, prece jen ty moje pincky jsou o neco lepsi nez ty originaly, zvlaste zatizitelnosti. No a k vrzani - jak rikam, mi v aute celkem nic nevrze, ani ty zamky mi nikda nevrzaly. Tak nevim.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.01.02  06:24

jasne ze felda nevrzga, tam cez ten aero a motorovy hluk ziaden vrzgot nepocujes.
    jedine auto, ktore som soferoval a nevrzgalo bola mazda xedos9
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 24.01.02  22:03

« Soundsystem

To som nepochopil. Prečo je soundsystem použiteľný len s rádiami Škoda? Je to až také strašné?

A ešte k pazvukom v interiéri. Po tom, čo som tu čítal, mám dojem, že moja Felicia je zázrak. NIČ mi tam nerezonuje. Jedine pri pomalej jazde cez nerovnosti vydávajú piate dvere pazvuky. No a ešte mi za istých okolností rezonuje kábel od predného stropného svetla k zadnému. Ten som tam kládol sám a dával som na neho chemoprén, aby sa prilepil k výplni stropu na ktorom leží. Ale asi som dal málo lepidla.

• « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  19:48

to fija/ než jsem si oktávku koupil tak jsem se hodně rozmejšlel, ale pořád mě to k ní táhlo, protože se mi prostě líbí a protože jsem chtěl TDi. Ve hře byl ještě Focus. Rok tomu nazad jsem se tady taky o plánované koupi rozprávěl s některými z vás. No a rok se s rokem sešel a já jsem sem skočil kvůli problému s manželčinou fábií. Ale jinak, kromě pazvuků, na který, přiznávám, jsem extrémně háklivej, mě taky nic jinýho na mý OC netrápí. Jo vlastně repráky, nenechal jsem si dát Soundsystem, protože ten je kombinovatelnej jen s rádii škoda a já jsem vždy v autě (kromě Š 105) měl SONY. No a i když ho pustím jen na 10 % výkonu, tak se rozdrnčí zejména ty v předních dveřích. Na mou reklamaci mi v servisu řekli, že to repro není rozbitý, že je prostě tak špatný.... Na výměnu se chystám, repra už mám koupený, jen najít čas. Čekal jsem až skončí záruka, to se stalo před 2 týdny. Na jaře se ještě chystám k ATX na čip, vloni jsem mu to tady slíbil, když přesvědčil mou váhavou mysl.
    No a teď bych rád věděl, jestli někdo víte něco bližšího o problémech s tím servem u Fábií rv 2000.
    Díky za info.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  18:50

« Re: olej

Blbost, pouzivam jenom tento olej (5W40) a zadny jiny, ale tobe to muze byt jedno, ta tvoje srakora umi jezdit i na lukanu. AD: "Ten Magnatec je minerální olej i když má rozsah jako polosyntetika. Pokud můžu doporučit, jestli jezdíš v pohodě a nehoníš motor, tak ta polosyntetika postačí. A jinak obecně platí, že pokud je to olej stejné viskozní a API specifikace, tak je to jedno od kterého výrobce ho tam dáš. Měly by mít všechny stejné vlastnosti. I české oleje jsou dobrý do našich motorů."
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  14:45

« to ladao

1. Laďo, tobě konkrétně nic nedlužím a nehodlám ti tady něco x hodin vyvracet, jen proto, aby jsi potom možná řekl "tak jo"... Až budu mít svou podrobnou statistiku měření, mohu ji zveřejnit, ale nic víc a nic mín. Ono taky, věty typu "jedna paní povídala" jsou k ničemu. To, že si někdo koupí univerzální KN otevřený filtr, nějak ho někam přišroubuje a považuje ho za KN kit a něco nějak změří je zavádějící. Zkus uvažovat v rovině, že KN kit je hotový produkt, a přinejmenším by měl fungovat bez dalšího "dodělej si sám".
    2. Tu klapku nasávání teplého vzduchu od svodů nehodlám dám komentovat a jen ti přeji, aby ti ta tvoje nadále dobře fungovala.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  14:24

« vrzající auta

Hoši nehádejte se, vrže a vydává zvuky úplně všechno i noblesní MB S! Něco více, něco méně, ale vrže. Notabene mnohem více po X km po našich komfortních městských slátaninách a kór v zimě. Problémem je spíše různorodost pozorovatelů, kde pro jednoho je etalonem přípustných pazvuků něco, a pro druhého zase něco úplně jiného... P.S. Zkuste taky někdy vyndat přebytečné věci z kufru a z pod sedadel, různých přihrádek a odkládacích schránek, a uvidíte jak auto ztichne... P.S2. Léčil jsem na pazvuky již mnoho aut, ať svých nebo zákazníků, a můžu říct, že je to úmorná a časově namáhavá práce, ale vždy přinesla pozitivní výsledek. Berte to jako inspiraci k nudným letním víkendům...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  11:08

« to wolff

Mluvíš s nejvetší pravděpodobností o sobě :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  11:06

« to Viados

Myslíš, "Kam se hrabe Bittner..., to se nedá srovnat!" ...nádherná věta. :o) Asi jako "v Českých Budějovicích... by chtěl žít každý..."

Tatova Octavia L&K 20V turbo nehrká vůbec. Možná, že ve Vrchlabí si dávají víc záležet. Je 05/2000 na zakázku.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 24.01.02  11:06

« Bez nadpisu

Jak málo někomu stačí ke štěstí...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.01.02  10:41

« Zvuk, WAS: Servo v pytli a jiný trable

No s tim zvukem na tom Oktavka fakt neni nejlip. neni to spatne auto, ale ma jine plusy. A k nim bezesporu patri spolehlive a stridme TDI motory. Jezdil jsem s kolegou nekolik desitek tisic km v Oktavii Elegance TDI 81kW a ted pres 30 tisic km ve vlastim Oplu Astra. Opel ztraci body v urovni motoru, ale ziskava plus rozhodne napriklad v audiu. Kam se hrabe Bitt..., sorry Okravka, to se neda srovnat. A to nemam zadny super nadstandard, radio CAR 400 + 8 repro za priplatek 4000 oproti zakladu (je v tom i ovladani na volantu).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.01.02  10:34

« Re: piki

to DIM> "sheet on the beach" je neco jinyho nez "* on the bitch". Na to bacha! :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  10:24

« Re: piki

Piki, já jsem na tom se svým vozovým parkem hodně podobně . Já jezdím s Octávií Combi 1,8T a manželka má teď pár týdnů Fabii 1,4 44. Vrzání Octavie je časté téma, já mám to auto 3 roky a 120 tis km a hned z počátku mi v servisu seřídili polohu mechanismů dveří a protikusů na karoserii, a žádné nepříjemné zvuky z karoserie už neregistruji. Fabia údajně měla se servem ty problémy asi před rokem tak doufám , že mě to už nepotká.......jinak ale ukaž mi auto ( a ještě ve srovnatelné ceně) které nemá žádné problémy. Já si myslím, že ve Škodovce každý ještě pořád čeká, kdy se něco posere , aby pak mohl říct : já jsem to věděl, škodovka = sheet.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  09:59

« piki

To nasere, co? Máš prostě pech :o)

Nejlepší bude ten krám prodat a koupit něco pařádného. Osobně bych doporučil Octavii Combi TDI 66kW :o))
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 24.01.02  09:41

piki> Tak tos mel asi smulu na kousek, ja mam trictvrte roku Octavku a nevrze mi vubec nic. Osm repraku mam taky a ze by byly tak spatny, jak pises, se mi nezda. Neni to sice zadne hifi (hlavne vyskace se mi nezdaji), ale poslouchat se to v pohode da (spis vic nez v pohode :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…