Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Sobotní chvilka poezie
MUDr. Skružný: "Hluboko pod ním krásný dol,
temné jej hory broubí kol,
lesů věnec objímá.
Jasné jezero dřímá
u středu květoucího dolu.
Nejblíž se modro k břehu vine
až posléz v bledé jasno splyne
tam - onen čas,
kde k lásce zval hrdliččin hlas,
(jen se neposer papundekle!)
Na břehu jezera borový šumí háj,
z něj drozdů slavný žalm i jiných ptáků zpěv
na skále rozlehlý je strom -
starý to dub - tam - onen čas
tam v dolu zeleném roznáší bílý květ,
tam řídí nad lesy divokých husí let
Daleko zanesl věk onen časů vztek,
dalekoť jeho sen, umrlý jeho stín,
obraz co bílých měst u vody stopen klín,
takť jako zemřelých myšlenka poslední,
tak jako jméno jich, pradávných bojů hluk
(dál to neumim)"
-
« Re: Add Pro 1709 (Jaky motor?)
GPS (Global Positioning System) ) je soustava družic patřící Spojeným státům, která celosvětově poskytuje 24 hodin denně vysoce přesné informace pro zjišťováni polohy a navigaci. Děje se tak pomocí dvacetičtyř družic NOVASTAR GPS.... ATD precti si www.gps.cz
Co se me tyce, moje predstava levne navigace do auta je PDA pristroj (palm m505 / Visor Prism) a k nemu GPS modul. SW je prilozen a po registraci je mozno z internetu stahnout miliony polozek (restaurace, benzinky atd.) zde je krasny priklad [odkaz] -
« Re: Add Pro 1709 (Jaky motor?)
Po vyčerpávajúcej diskusii ste sa priklonili k tomu že by 85% z Vás bralo Fábiu TDI-PD, pokial by bola cenovo prístupnejšia. Dám si predviest viaceré modely ale aj tak ma to ťahá k TDI.
OTAZKA
Nemá niekto znalosti o prístroji, údajne sa to vola GPS LOKÁTOR. Je to malé prenosné zariadenie.
Má to v sebe zabudovanú digitálnu mapu.
Podla toho sa dá pomocou satelitu zistit poloha, kde sa nachádza +- 50 m
Ak máte vedomosti o predajcovi ozvite sa prosím
Ďakujem 1709 -
Diamant 25.01.02 21:48
« Re: to fija
No neviem, ale ja mám Sony, ktoré dakedy stálo cca 15.000 a tuner to má vynikajúci. Jediná nevýhoda je, že po stlačení DSP to ukazuje všetko možné, okrem frekvencie naladenej stanice. Ale to je detail. Má to MiniDisc a hrá to celkom slušne. Navyše objem kufra dáva zadným repro pekný basový zvuk, takže keď nemám nikoho vzadu, tak si to dám viac dozadu a je to príjemné počúvanie. Samozrejme diskotéku s tým robiť nemožno, ale pri rozumnej až vyššej hlasitosti je zvuk pekný. -
« Re: Servo v pytli a jiný trable
fija: pre slusnejsie ozvucenie nemusis nutne napchat niekolko velkych repro do plata (a v tom originalnom by to aj tak moc nehralo) - len ak si naozaj spokojny s tymi originalmu, tak teda bud, ale inak mne hlavne tie vysky pripadaju uplne hrozne - nastastie uz coskoro pojdu von... (skus si pustit nejaku klasiku alebo rock trosku hlasnejsie)... Ale aj ked nechces investovat do zosilovaca a pod. da sa dosiahnut o dost lepsi zvuk - vymen tie original 16-ky vpredu za nejake slusnejsie (rozdiel bude pocut aj ked nebudu stat 8 tisic), pri montazi ich podloz (co je aj tak pri F. viac menej nutnost, pretoze ten otvor ma malu hlbku), prip. dvere vytlm a ak uz mas tie 10ky vzadu (tie vela basov nevyprodukuju, takze otazka uchytenia nie je moc dolezita), tak ti snad este budu chybat nejake basy, co by sa mohlo doriesit mensim aktivnym subwooferom (prave pioneer ma male tuby aj za tusim nejakych cca 5 tisic). -
-
« Re: Servo v pytli a jiný trable
No ja k tomu napisu tohle... Tatik ma Oktavku r.v. 99 a nevrza mu v ni nic. Akorat mu nejak po koupi seridily prave predni dvere, ktere se blbe doviraly, tot vse. Jinak v aute neslysim nic krome nadhernyho piskani turba.
U me fabie vrzala palubovka, kterou mi v Autonove v Brne na pozadani spravili a uz mi pul roku nevrze vubec nic. K audiu. Mel jsem MS402 + 4 repro vpredu. Uz i tak docela dobre ale pri vetsich basech drnci plasty ve dverich kde jsou repro uchycene. Takze jsem dal radio+CD SONY a 2x Sony Xplode 180W dozadu na plato, balance jsem dal mirne dozadu a zvuk je genitalni :)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!