Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  16:12

« to bluedream...

No já je tam dal ještě před tím než se začalo takhle brutálně oteplovat. Manželka šla s autem 3x do hodin a než bych poslouchal ty kecy tak jsem přezul...

Doufám že teď přijdou poznámky na téma že ve vyšších rychlostech auto na zimních hůř sedí.

Ženskejm se člověk nezavděčí...

PeeKaa
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.02  16:10

« prodam Fabii

Dobry den, kdyby nekdo chtel koupit Fabii 1,4 44 kW tak at se mi ozve na mail autoprodej@nextra.cz. S autem jsem maximalne spokojeny(naj. 40tis.) ale proste nutne potrebuji vetsi(bude novy clen do rodiny). Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  13:18

« to luf

Ty si zabudol, že já nejezdím po Blavě.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.02  13:00

« Re: ode všeho něco...

peekaa> ked si uz vydrzal snehovu kalamitu na letnych, tak na co si teraz obuval zimaky? Teraz ked je uz tych 15, pohravam sa s myslienkou dat tam letne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  11:48

« Re: to xtra

Huf - zabudol si na to, ze ked mas na rafku iba take supky (215/35R16), mozes po 2 rokoch jazdenia v Blave zahodit cele disky. Uz ich nikto nikdy nenarovna. V porovnani s touto polozkou su capy zadarmo.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  11:06

« Re: ode všeho něco...

jenom detail - MS a kompatibilita ? hehehe dovol abych se zasmal
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  09:59

« to xtra

Samozřejmě se to projeví, ale nijak dramaticky. Každý rychloměr má od výroby toleranci cca +5%. Tím, že jsem obul pneu s poloměrem o (v mém případě) 4,6% větším, jsem zase tak moc neudělal.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.02  09:57

« ode všeho něco...

Ad palm vs. ms (offtopic):

Palm: (hlavně pro práci a profesionály)

+ propracovanější

+ flexibilita

+ nižší náročnost - nižší spotřeba

- problémy s kompatibilitou

- problémy s lokalizací

Win

+ kompatibilita

+ více barvy :-)

- ta žravost...

- MS soft - no comment

to ATX a citáty

w w w . m e t e l e s k u b l e s k u . c z

ad má smutná zima:

tak jsem konečně přezul na zimní (dunlop winter sport M3) a venku je 12 nad nulou. gr........

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  00:00

« to xtra

215/40R16 už je dost velká. Jak jsem napsal, správný rozměr je 215/35R16. Pasovat to ale bude. Místa je tam dost.

215/40R16 je přímo adekvátní k 195/50R15 nebo 185/60R14.

215/35R16 pak pasuje k 195/45R15 či 185/55R14.

Já osobně mám na zimu místo předepsaných 185/60R14 namontovány 185/60R15 (o 2,54cm na obvodu větší) a je to úplně v pohodě.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  00:00

« Re: to xtra

hufe a ako je to s tou odchylkou tachomnetru v pripade, ze nedodrzis predpisany rozmer pneu?
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.02  23:23

« huf>

[odkaz]

tu som vyberal rozmer pneu pre moje polo.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.02  23:19

« huf>

ano je to to posledne polo rv 2001

v technicaku pisu rozmer 185/55 R14 alebo 195/45 R15 lenze tie 15" gumy su priserne drahe. preto by som chcel obut asi 16" 215/40 R16 to by malo sadnut nie? je na webe niekde nejaka tabulka podla ktorej sa to da prepocitat?

a okrem capov a silent blokov je to na tak nizkych pneu v pohode? ono uz moj rozmer 185/55 R14 je podla mna dost brutalny na seriove pneu a hlavne v zime je to dost tvrde na tychto nasich cestach. co by si mi teda poradil obut? nemusim sa obavat znicenia dalsich casti auta pri takych pneu ako tam chcem dat?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.02  22:44

« to xtra

Čepy tak do tisícovky. Ono se ale nedá říct, že by nějak extrémně trpěly. Jen vydrží místo 100% třeba 80%. Nebudeš je tedy měnit například po 150.000km, nýbrž po 120.000km.

BTW, to je to poslední polo? Který r.v.? Tam je myslím adekvátní právě 195/45R15 anebo 215/35R16. Posledně zmiňovaný rozměr jsem viděl na brněnském tuningu na P206 a bylo to velmi brutální obutí :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.02  21:14

« to smarty

chcem to obu na vw polo
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.02  21:13

« huf

a ako to je potom s cepmi? co sa s tym da robit? kolko stoji oprava?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.02  20:44

« Re: to huf

Prikladám hlavolam pre spolujazca:
    Oprasala sa nám prvoprásaka, mala kanás dvančekov a svi trinky. Prišol chňap uvlčil jedno len mu tak cvengy petali, keď chodníkoval hore útekom.
    Zastolte si za náš sed, odchlebte si z nášho kroja.
    Chcete preklad?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.02  19:06

« to xtra

Hm... Kvůli nízkoprofilovým pneu Ti dřív odejdou silentbloky na přední nápravě, ale jinak nic. Je to stokorunová položka. Potom, pokud využíváš maximálních možností vozu, tak asi i čepy řízení. Ale co, za ten efekt to přece stojí.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.02  19:02

« to smarty

Ty toho naděláš :o)))

Když držíš rychlost pořád kolem 200km/h, tak se to dá. Pokud ale zpomalíš na 130, tak to drncá.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.02  18:14

« Re: Add Pro 1709 (Jaky motor?)

sorry za gramatiku, ty i a y... jsem utahanej jsem celej vikend v praci a uz jsem grogy
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.02  18:09

« Re: Add Pro 1709 (Jaky motor?)

Ja osobne mam Psiona Revo, takze nejsem Palmista aby sis nemyslel ze obhajuju to "co mam ja"... Ale PalmOS bude platforma, na kterou zrejme prejdu...
    A co se tyce vykonneho HW - tady je videt jak jsou WinCE (PocketPC) narocne, kdyz potrebuji 4x tolik RAM a 10x rychlejsi CPU aby vubec jeli a co to znamena ? MNOHEM vetsi spotrebu energie, tim i mensi vydrz
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…