Škoda Fabia
Diamant 28.01.02 19:44
« PDA
Ako som pisal, PocketPC mam vyse roka a so synchronizaciou som nemal problem. A to pouzivam Outlook naplno. Excel taktiez sluzi naplno. Tak o akych problemoch so synchronizaciou to tu pisete? Vsetok SW mi beha taktiez v pohode, tak kde je problem? Muzika bavi obcas aj dajaky filmicek, tak vo co go? -
« to smarty
No smat se muzes, ale furt je vetsi kompatibilta mezi ms softem a OS nez mezi palm like produkty a ms na desktopu. Vím o čem mluvím - mám palm a na desktopu 98 a 2k.
Teda nemluvím o tom, že si synchronizuješ adresu tetičky v nějaký databázi - já mluvím o plný synchonizaci s outlookem (mail a ost. data).
PeeKaa -
« to bluedream...
No já je tam dal ještě před tím než se začalo takhle brutálně oteplovat. Manželka šla s autem 3x do hodin a než bych poslouchal ty kecy tak jsem přezul...
Doufám že teď přijdou poznámky na téma že ve vyšších rychlostech auto na zimních hůř sedí.
Ženskejm se člověk nezavděčí...
PeeKaa -
« ode všeho něco...
Ad palm vs. ms (offtopic):
Palm: (hlavně pro práci a profesionály)
+ propracovanější
+ flexibilita
+ nižší náročnost - nižší spotřeba
- problémy s kompatibilitou
- problémy s lokalizací
Win
+ kompatibilita
+ více barvy :-)
- ta žravost...
- MS soft - no comment
to ATX a citáty
w w w . m e t e l e s k u b l e s k u . c z
ad má smutná zima:
tak jsem konečně přezul na zimní (dunlop winter sport M3) a venku je 12 nad nulou. gr........
PeeKaa
« to xtra
215/40R16 už je dost velká. Jak jsem napsal, správný rozměr je 215/35R16. Pasovat to ale bude. Místa je tam dost.
215/40R16 je přímo adekvátní k 195/50R15 nebo 185/60R14.
215/35R16 pak pasuje k 195/45R15 či 185/55R14.
Já osobně mám na zimu místo předepsaných 185/60R14 namontovány 185/60R15 (o 2,54cm na obvodu větší) a je to úplně v pohodě. -
« huf>
ano je to to posledne polo rv 2001
v technicaku pisu rozmer 185/55 R14 alebo 195/45 R15 lenze tie 15" gumy su priserne drahe. preto by som chcel obut asi 16" 215/40 R16 to by malo sadnut nie? je na webe niekde nejaka tabulka podla ktorej sa to da prepocitat?
a okrem capov a silent blokov je to na tak nizkych pneu v pohode? ono uz moj rozmer 185/55 R14 je podla mna dost brutalny na seriove pneu a hlavne v zime je to dost tvrde na tychto nasich cestach. co by si mi teda poradil obut? nemusim sa obavat znicenia dalsich casti auta pri takych pneu ako tam chcem dat? -
« to xtra
Čepy tak do tisícovky. Ono se ale nedá říct, že by nějak extrémně trpěly. Jen vydrží místo 100% třeba 80%. Nebudeš je tedy měnit například po 150.000km, nýbrž po 120.000km.
BTW, to je to poslední polo? Který r.v.? Tam je myslím adekvátní právě 195/45R15 anebo 215/35R16. Posledně zmiňovaný rozměr jsem viděl na brněnském tuningu na P206 a bylo to velmi brutální obutí :o)