Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.02  15:21

« aka sirka disku na priemer 17" a pneu 225/45

7? 7.5? 8? 8.5? nemam zdania.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  14:34

« Re: disky z AT

wolfstahl ... forstinger je na konci dediny smerom na slovensko.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  14:19

« Re: to fija

Jde o to, jestli protikus dá radši na výkonnost nebo na techniku. No, ono nakonec co jí zbývá, že? :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  14:06

« Re: podsvietenie

Bluedream: Na "[odkaz]". A na "[odkaz]" je článek o tom, že to dělají i v různých barvách. A cena začíná od 3.500,- kč.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  14:04

« to huf

"Mi je 24 a výkonost je, řekl bych, lepší a lepší" Počkej času až budeš pořádně pracovat...
    No, já bych řekl, že už je výkonnost horší, ale ten krouťák v nízkých otáčkách! A nachipovat můžeme vždycky:)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  13:15

« Re: to myšpulín

vykonnost se nelepsi, snad jen technika. S vykonnosti to uz hochu nikdy nebude co v 18ti :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.02  12:58

« podsvietenie

mispul> kde na fotke si videl tu zmenu podsvietenia? mne sa velmi paci modra, ale urcite by to stalo tak 5000 SKK a to sa mi zda vela za taky detail.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.02  12:54

« disky z AT

luf> xtra spominal, ze je to 15 km od hainburgu, ale neviem ktorym smerom :-)) V akej dedine je ten Forstingers? {este ze sa to nevola ForSwingers :)) Mozno na fabiu tam budu mat lepsi vyber ako na clio...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  12:42

« Re: to Huf

Máš pravdu, pojďme se věnovat Fábii. Zkoušel si někdo nechat udělat tu změnu podsvícení přístrojové desky? Na té fotce to vypadá super, ale jaký je to ve skutečnosti? Kdo ví?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  11:46

« to luf

Hm...

Ještě, že je nemusím obouvat...
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.02  11:42

« to Huf ad gumy

Problem bude v nasadzovani, tie gumy musia mat tlak maximalne 0.0, idealny je podtlak, inac praskaju. Na znacke nezalezi, ci praskaju. Skorej je rozdiel v tom, ze cim lepsia znacka, tym sa viacej klze. Uplne opacne ako s autogumami, na toto Huf odbornik nemoze byt! :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  11:37

« Re: to xtra

xtra - tie disky, co kupil tvoj kamos na Clio ma zaujimaju tiez: 1, Aky rozmer diskov a ake gumy na to ide obuvat? Nechcel by som vytahovat zadne blatniky. 2, Kde v rakusku to kupil? Dobre ceny maju aj vo Forstingers, ale tam nemaju momentalne moc velky vyber na Renaulty (Forstingers je hned prvy obchod za hranicami ked prejdes cez priechod v Bergu).
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  11:24

« to myšpulín

No, stárne, to jo...

Mi je 24 a výkonost je, řekl bych, lepší a lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  11:23

« to slavos

Durex to byl, jo.

To byl taky ten poslední, který jsem použil. Fuj. Je lepší brát osvědčenou a prověřenou kvalitu, než cokoliv a muset obouvat tu hnusnou gumu :o((( Bléééé

To bylo asi tím, že jsem věděl, jak na to :o))) Jen to zatížení to bohužel nesneslo :o))))

Navrhuji se věnovat Fabii a ne nechutným prezervativům.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  11:23

No jo, člověk stárne...... ;-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  11:21

« to myšpulín

No asi to nebylo tak zvostra, tudíž to dotyčný prezervativ vydržel :o))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  08:18

3 zo 4 ??? nadmernym zatazenim ??? ty si kon ??? sorry ale za poslednych 5 rokov mi prdol jeden jediny a to bolo na zaciatku ked som nevedel ako na to. Ale aj tu zalezi na znacke, tak by som bol konktretny Durex nesklamal.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  07:56

A po čtvrté už jsi nemohl, nebo co? :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  07:43

« to MatuS

Ušetři mně svých letitých zkušeností :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  07:16

hmm Hufe, to muselo byt spatnou technikou, gumy samy o sobe nikdy nemuzou prasknout :-)))) Leda by to byl pripad, kterem zpivaj kolegove Kabati - "ma ji motorovou" :-))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…