Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
Diamant 03.02.02 16:04
« Re: Aut. prevodovka
S Fabiou s aut.prev. som nejazdil, ale občas presádam do MB-E alebo Volva S80. V obidvoch je automatika. Prvých pár km kladiem ruku na volič rýchlostí, ale zatiaľ som sa vždy zbadal. Aj to len v meste prípadne pri predbiehaní. Po pár km jazdy to ale mizne a objaví sa to len výnimočne. Je to zvyk. So spojkou som nemal nikdy problém.
Horšie je to pri predbiehaní. Dosť mi vadí to opozdenie na zošliapnutie plynu spôsobené aj podradením. Tých 200 kW u Volva to rýchlo napraví, ale 98 kW u MB-E to je otras. Dakedy to trvá "celú večnosť". -
« Pukání v sedanu
Nedávno tady šel příspěvěk někoho, komu pukal v zadu sedan - prý mu v servisu vyklepli plech a bylo to. Byl jsem s tím už v servisu dvakrát, pokaždé jsem jim řekl, že je to v tom plechu, a pokaždé udělali všechno, jenom ne aby to vyklepnuli. Neví autor tehdejšího příspěvku, kde do toho pořádně třísknout, aby to přestalo? Až na tento "vedlejší" efekt jízdy jsem s fabkou spokojen... -
« to huf
Nejsi, jen nevnímáš, jak se ti to zarývá do podvědomí... P.S. Kdyby ti bez tvého vědomí někdo vyměnil štítky na přístrojích za štítky s nepatrně jiným typem písma, budeš se v tom autě potom cítit divně, jen nebudeš vědět proč... Na základě tohoto efektu vznikají všechny vazby, zvyky, tradice, atd....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!