Škoda Fabia
« Poskodena metaliza
Dakujem, skrance uz teda viem zahladit. Ale co s vacsimi "ranami" ? Vystupoval som a nezbadal som taky maly kovovy kolik v zahrade. Kusok laku na dverach, asi ako desathaliernik (euro ma tusim centy) sa odlupil. Farba zostala, len ten vrchny ochranny lak je prec. Je nejaka korekcia aj pre tieto pripady ? -
« to madvad
Upřímnou soustrast. Lidi jsou *.
Jasně že dá. Asi nejobvyklejší metoda je leštící pasta "Tempo" za cca 60Kč. Tu naneseš na hubku (ne na hadr - ten nechává škrábance) a krouživým pohybem rozleštíš. Nakonec po zaschnutí nějakým (nejlépe flanelovým) hadrem vyleštíš. -
« Poskodena metaliza
Nejaky opity * mi chcel ukopnut vonkajsie spatne zrkadlo. Nastastie sa len sklopilo a susedia ho zaculi a odohnali. Ale poskrabal mi metalizu. Nastastie su to iba skrabance, ktore nie su hlboke. Da sa ta vrchna vrstva laku niecim opravit ? Daju sa tie ryhy zalestit, zabrusit alebo nejakou chemiou vyplnit ?? -
matuS 04.02.02 03:38
« Re: Aut. prevodovka
diamant, ved si podrad este pred predbiehanim. v mercedese som este nesiel, ale v alfe aj v citroene to islo pekne lahko - chvilku pred predbiehanim kratko stlac plyn az na podlahu a potom ho pusti, ale nie do povodnej polohy, ale do takej, aby si udrzoval rychlost vo zvysenych otackach. prevodovka by mala niekolko (5 - 10) sekund drzat podradenu rychlost. -
Diamant 03.02.02 16:04
« Re: Aut. prevodovka
S Fabiou s aut.prev. som nejazdil, ale občas presádam do MB-E alebo Volva S80. V obidvoch je automatika. Prvých pár km kladiem ruku na volič rýchlostí, ale zatiaľ som sa vždy zbadal. Aj to len v meste prípadne pri predbiehaní. Po pár km jazdy to ale mizne a objaví sa to len výnimočne. Je to zvyk. So spojkou som nemal nikdy problém.
Horšie je to pri predbiehaní. Dosť mi vadí to opozdenie na zošliapnutie plynu spôsobené aj podradením. Tých 200 kW u Volva to rýchlo napraví, ale 98 kW u MB-E to je otras. Dakedy to trvá "celú večnosť".