Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  17:18

« Re: to Autokomplex

Cim prosim te mam odmastit lak? Budu muset opravovat lak po zime a neschopnem lakyrnikovi.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  16:15

« Re: to volkswagen

:)
    chrom chrom chrom :)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  13:34

« to volkswagen

Pardon, 140PS ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  13:29

« to volkswagen

Proč, když máš VW o tak podprůměrném výkonu, máš tendenci pomlouvat bluedreamovi jeho Fabii?

Mně připadnou mé kola na mých cca 130PS jako optimum ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.02  13:28

a parkujes vonku alebo v garazi? neboli nejake nezelane pokusy o znizenie podvozku polozenim auta na kotuce a bubny? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  13:19

Asi jo, moji 1.9 sdi by asi nepomohly ani 18 :))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  13:16

« to volkswagen

No já poznám své 16" liťáky s 215/40 SP Sport 9000 velmi :o)

To bude možná i tím jiným podvozkem :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  13:10

« Re: Bacha na kolesá

No budto se ti tolik libej a pak bych do nich sel, anebo ne a pak bych na to hodil bobek - ja alu kola mam a mam takovej pocit ze to jenom vypada dobre na jizdnich vlastnostech to asi moc nepoznas (kor u fabie :))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  12:47

« to madvad

Ty oděrky řádně odmasti, zakapej je opravným lakem, nech pořádně vyschnout a leštičkou (strojem) je rozlešti do původního laku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.02  12:41

Ma potom zmysel si tam davat alu-disky, ked parkujem vonku na ulici v blave, ked aj tie bezp. sroby su nanic?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  12:32

« to madvad

Bohužel ne. Jsou na to sice takové ty opravovací tužky, ale výsledek je mnohdy větší pěst na oko, než škrábanec. Já jsem takto improvizoval na Laguně a Octavii a už bych to nikdy nedělal.
  • 00 Reagovat !

foto

04.02.02  12:24

« Poskodena metaliza

Dakujem, skrance uz teda viem zahladit. Ale co s vacsimi "ranami" ? Vystupoval som a nezbadal som taky maly kovovy kolik v zahrade. Kusok laku na dverach, asi ako desathaliernik (euro ma tusim centy) sa odlupil. Farba zostala, len ten vrchny ochranny lak je prec. Je nejaka korekcia aj pre tieto pripady ?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  10:36

« to madvad

Upřímnou soustrast. Lidi jsou *.

Jasně že dá. Asi nejobvyklejší metoda je leštící pasta "Tempo" za cca 60Kč. Tu naneseš na hubku (ne na hadr - ten nechává škrábance) a krouživým pohybem rozleštíš. Nakonec po zaschnutí nějakým (nejlépe flanelovým) hadrem vyleštíš.
  • 00 Reagovat !

foto

04.02.02  09:28

« Poskodena metaliza

Nejaky opity * mi chcel ukopnut vonkajsie spatne zrkadlo. Nastastie sa len sklopilo a susedia ho zaculi a odohnali. Ale poskrabal mi metalizu. Nastastie su to iba skrabance, ktore nie su hlboke. Da sa ta vrchna vrstva laku niecim opravit ? Daju sa tie ryhy zalestit, zabrusit alebo nejakou chemiou vyplnit ??
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  07:55

Jo kamarade bezpecnostni srouby ti taky moc nepomuzou, jednou jsem prisel k autu a jeden mi chybel.......
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 04.02.02  03:38

« Re: Aut. prevodovka

diamant, ved si podrad este pred predbiehanim. v mercedese som este nesiel, ale v alfe aj v citroene to islo pekne lahko - chvilku pred predbiehanim kratko stlac plyn az na podlahu a potom ho pusti, ale nie do povodnej polohy, ale do takej, aby si udrzoval rychlost vo zvysenych otackach. prevodovka by mala niekolko (5 - 10) sekund drzat podradenu rychlost.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.02  16:05

« to diamant

Myslíš ten sklon číslic opisující kruh na ukazatelích po faceliftu? Mně se také nelíbí!
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 03.02.02  16:04

« Re: Aut. prevodovka

S Fabiou s aut.prev. som nejazdil, ale občas presádam do MB-E alebo Volva S80. V obidvoch je automatika. Prvých pár km kladiem ruku na volič rýchlostí, ale zatiaľ som sa vždy zbadal. Aj to len v meste prípadne pri predbiehaní. Po pár km jazdy to ale mizne a objaví sa to len výnimočne. Je to zvyk. So spojkou som nemal nikdy problém.

Horšie je to pri predbiehaní. Dosť mi vadí to opozdenie na zošliapnutie plynu spôsobené aj podradením. Tých 200 kW u Volva to rýchlo napraví, ale 98 kW u MB-E to je otras. Dakedy to trvá "celú večnosť".

• 00 Reagovat !

foto

03.02.02  13:17

« Aut. prevodovka

Ahoj lidi, nemate nekdo zkusenosti s automatickou prevodovkou ve fabii v kombinaci s motorem 1.4/55 kw ?
    Me se nabizi za pomerne vyhodnou cenu, akorat nemam zkusenosti s automatem - pri jizde se furt snazim radit a vyslapuju spojku :o)
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 02.02.02  18:34

« Re: to diamant

Aj to je názor. Hoci ako tak pozerám, dosť veľkej skupine ľudí sa ten štýl nepáči (napr. Octavia).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…